[quote="Newone"]
[quote="bikerider"]
[quote="Tanuco"]
[quote="Newone"]
И--и-и аман от losers!Момчета, ако мислите като губещи, никога няма да сте победители!Ако смятате, че някой друг взима решенията вместо вас, никога няма да контролирате живота си!Родителите ми са общо на 150 години, но и те не мислят толкова ограничено..

:8D:
[/quote]
Izwinqwai, kato si takyw winner, qwno si po-zapoznat sys situaciqta w BG i konkretno s rodnata ni federaciq.Smqtam che nqkoi drug wzima resheniqta, zashtoto e taka i smqtam che ne moje da se promeni nishto na tozi etap zashtoto syshto e taka!Ako ti si po-zapoznat i smqtash che neshtata mogat i shte se promenqt-ok.NO na tozi etap az NE smqtam che shte se promenqt, kolkoto i da ne ti se iska.
P.S. Bikerider e otgoworil dosta po-kratko i prawilno ot men, no weche napisah otgowora:|):
[/quote]
@Newone:
Има една хубава поговорка: "На гол тумбак чифте пищови". Точно така виждам ситуацията в която сме. Просто нямаме ресурси за да ПРИНУДИМ онези горе да се съобразяват с нас. Иначе както казах и преди, да се надяваме на добрата им воля да смъкнат цените на билетите, да се надяваме търговците да НЕ вземат повече пари ако могат... ако има още наивници нека да се надяват...
Иначе за winners vs. losers: на теория е лесно да си оптимист - дай на практика

:8D:
Да не говорим, че решенията НАИСТИНА не ги взимаме ние - доказателствата са около теб. Ако ние взимахме решенията, едва ли тази тема щеше изобщо да съществува... Кажи ми, щом ние контролираме живота си, как да смъкна цената на тока? Опитай още две-три такива неща и ще ти мине оптимизма.
А в случай, че само си се бъзикал... няма да коментирам

:D:8D::8D::8D:
[/quote]
@Tanuco
@Bikerider
Аз също съм реалист и знам как стават нещата у нас, за съжаление:(:xx(::xx(:Това, което имах предвид е негативния подход към проблема.Лично мое мнение е, че трябва да се пробва в подобни случаи, дори изгледите за успех да са минимални.Ако предварително се отказваме със сигурност нищо няма да се промени.Т.е. дайте да видим какво би могло да се направи макар и малко и т.н.Оценката ви е абсолютно правилна, но все пак не може да няма нещо, което да може да се постигне по един или друг начин или поне да се подготви база за бъдещо решение на проблема.
Абе повече оптимизъм и положителна настройка!:D:D:8D:
При мене те работят и на практика/изключвам НЕК,ТЕЦ и Софийски води/:D:D
[/quote]
Мда... "- Ало ВиК ли е? - Не, ние сме НЕК. - Абе и на вас да ви ... майката"

:D:8D::8D:
Иначе за негативния подход си 100% прав...
Конректно: за цените на лифтовете: НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ - повярвай ми така е... най-многото което може да се направи е група "избрани" (кои ще са те?) хора да получат привилегии от шефовете на лифтовете... ама точно тоя вариант... 45 години стигат...
за NorthShore: face it, Витоша е резерват, има статут на национален парк и няма да стане тая, дори да си носим сами дъските и пироните и да платим за щети върху околната среда (щото нас ще ни глобят за разлика от мутрите които съсипаха природата около Банко, Шилигарника и скоро около Бъндерица). Иначе, дори всичко да е идеално, помисли си за туристите... знаеш отношението им към "ония роботите с каските" - помисли си колко време ще изтраят съоръженията... непрекъснато ли да ги строим или да се заврем в на кучето гъза да строим? горите са на северния склон и там винаги ще има хора които ще пречат, рушат, итн.
нещо да съм изпуснал?