Митинг на Атака, национализъм, патриотизъм

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Phil » Съб Мар 04, 2006 3:40 pm

[quote="Nightwolf"]

... Да съдим АТАКА според делата им.А ако и те ни излъжат,много просто,ще им е**м мамицата и на тях.
[/quote]

Не, че искам да се заяждам, обаче хората (имам предвид народа) никога на никоя партия не е е****л майката. Няма и да се случи. Гарантирам ти :)

Колкото до Атака. Да си представим, че Република България е едно колело. Народът е рамката (защото без него, държава няма), управляващите сили са колелата - борбата е кой да върти педалите (не визирам г-н Абрашев :) ). И тук се появява Атака - вилката и задния амортисьор, те казват "Ние ще направим вашият живот по-лесен". И рамката си мисли, "до сега все твръдраци разни, тези пък може и да направят нещо". И според мен, тия пичове от Атака ще се окажат някой Zoom, който или ще се втвърди заради изчерпани идеи, или ще се избуши ако си вземе паричките.

А Волен Сидеров наистина прилича на Хитлер. От историческа гледна точка и двамата се провалят в началото на политическата си кариера, после чичко Адолф какво е постигнал всички знаем. Г-н Сидеров твърдо върви по неговите стъпки, с грандиозните митинги, величествените слова, провокативните изказвания - не си поплюва. А и стратегията му е много добра - напада, отдръпва се, и точно когато всички го позабравят - отново се хвърля.
Лично аз споделям идеологията на партията, с гордост заявявам, че съм националист, но нека да не бъркаме "националист" с "ксенофоб" :D
Do I have to get naked people for you to remember my name?
----
"If you know SuSE, all you know is SuSE, if you know Slackware - you know Unix"
Phil

Рейтинг: 1200

Мнениеот uha_rampage » Съб Мар 04, 2006 9:32 pm

[quote]Ама и ти си един сладур[/quote]

Ама и ти си някакъв НЕлумпен :}):
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот mih » Съб Мар 04, 2006 9:53 pm

[quote="GOA"]

Вече се почерпих с "tunela... na Milenita" ;)
[/quote]

тъпичко, та чак кухичко...:crazy:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Admin » Съб Мар 04, 2006 11:43 pm

[quote] Да ви кажа честно тоя Волен Сидеров малко ми прилича на Хитлер[/quote]

Само малко ли? ;)

[quote]когато рабрах че искат да правят търския втори национален език е чесно ви казвам пощтраклех това беше най наглото нещо коеот съм чувал до сега[/quote]
+ [quote]глупостите на Адем Кенан[/quote]

Личното ми мнение, което разбира се е само една хипотеза, е че Волен Сидеров и Адем Кенановците имат общ господар и преследват обща цел. Нямам намерение да се впускам в повече подробности, но който иска и търси информация, може да помисли и в тази насока.
Искам да попитам някой виждал ли е въпросните подписки на Кенан и другите капути? Не, нали? Тези подписки изобщо не се знае дали съществуват, освен в главите на журналисти, които ги раздухват. И знам какво говоря, защото една подписка не е нищо повече от списък с имена и подписи, докато не бъде внесена пред компетентни държавни органи. Дотогава тя не е подписка, не и завършена.
Разбира се, това не пречи, даже напротив, ако чрез подобни действия се нарушава установения с Конституцията ред, пак компетентните държавни органи да предприемат съответни действия. Това е начинът, а не чрез насаждане на омраза между различните етноси.
Само че един етнически конфликт в България би бил нещо чудесно за някои хора и точно затова смятам, че те работят с подходящи маши и сред двата "етноса", за да ги настройват един срещу друг. И като гледам, успяват :(!::V:

[quote]Да съдим АТАКА според делата им[/quote]

Че кой ги съди по нещо друго? Малко ли натвориха вече?

[quote]А ако и те ни излъжат...[/quote]

Като има кой да вярва, винаги ще има и кой да го излъже.

За пореден път се чудя защо ли изобщо се поддавам на изкушението да говоря по политически теми, но като се има предвид, че може и да дойде време, когато това ще е опасно, по-добре сега.
На всички почитатели на Атака бих желал да препоръчам малката книжка на Джордж Оруел "Фермата на животните", три часа отнема прочитането й. Може пък да ви накара да се замислите за туй-онуй...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rancid » Съб Мар 04, 2006 11:49 pm

[quote]Личното ми мнение, което разбира се е само една хипотеза, е че Волен Сидеров и Адем Кенановците имат общ господар и преследват обща цел. Нямам намерение да се впускам в повече подробности, но който иска и търси информация, може да помисли и в тази насока.
[/quote]

@Admin
Етническо напражение;)?
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Admin » Нед Мар 05, 2006 12:06 am

Само като първа стъпка, амо имат късмет, може и етнически конфликт. :V: На Балканите никога не е било трудно да се създаде такъв, а както се видя, и в страни от ЕС, в които допреди 20 години подобни неща са били немислими, сега стават все по-наболели. А ние си имаме и историческата основа, смятай колко лесно може да пламне тоя фитил. Само че последиците едва ли ще са такива, каквито очакват хората по митингите. Всъщност, действието на подобни експерименти се вижда съвсем близо до нас, посока запад.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот uha_rampage » Нед Мар 05, 2006 1:49 am

Къде [img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img]
????????? :dunno:

Тая картинка май добре я нарисувах :)
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот biggfoot » Нед Мар 05, 2006 4:33 am

Погледнете и от добрата страна:
-турците не са толкова зло малцинство, колкото албанците например;
-дори турците в България да искат признаване на турския като втори национален език или дори да искат автономност(последното го тълкувайте както искате), то поне не го правят чрез кървави атентати, както правят например ЕТА или ИРА.

...И по- добре, защото в противен случай, каквито сме толерантни и демократични без съмнение щяхме да се избием. Май ние самите сме по - опасни за етническия модел с нашите Волен и наци(онали)сти повече отколкото турци или цигани.
Take the long road and ride it
Аватар
biggfoot

Рейтинг: 1220

Мнениеот uha_rampage » Нед Мар 05, 2006 1:47 pm

Споко голямостъпко! [img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img]
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот GOA » Нед Мар 05, 2006 2:06 pm

[quote="mih"]

[quote="GOA"]

Вече се почерпих с "tunela... na Milenita" ;)
[/quote]

тъпичко, та чак кухичко...:crazy:
[/quote]
много ясно, нали е в твоя чест [img]emoticon%20det%20nea%20go%20vidish%20shtot%20si%20na%20mainata%20si.gif[img]
умничко и плътничко за други хора
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот Admin » Нед Мар 05, 2006 2:18 pm

[quote="uha_rampage"]

Къде [img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img][img]http://probio.hit.bg/icon_headbang2.gif[/img]
????????? :dunno:

Тая картинка май добре я нарисувах :)
[/quote]

Картинката е супер, но ако е за Сидеров, трябваше да е дясната ръка, поне нея размахваше, свита в юмрук, докато водеше митинга и после на трибуната. Разбира се, това не е точно копие на жестовете на Хитлер, но жестикулациите, комбинирани с думите му, са типични за тоталитарно настроените лидери, които историята познава - едни размахват пръсти, други изправена длан, трети юмрук...
Аватар
Admin

Мнениеот mih » Нед Мар 05, 2006 7:14 pm

Яворчо, ослепителен си! :thumb:
Някой да не ти сипва скришом рициново масло в бозичката?:snorkel:
:crazy2:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот GOA » Нед Мар 05, 2006 10:31 pm

Не пия бозичка. Значи наистина съм те ослепил :dunno:.

Какво ли му е било в главата на този младеж преди революцията...
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот uha_rampage » Пон Мар 06, 2006 12:35 am

Любо - като че ли другите политици не размахват пръстчета? я показалец и среден, я палец...
Аре сега да не прекаляваме :nono:
:beer:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Гост » Пон Мар 06, 2006 1:35 am

[quote="biggfoot"]

-дори турците в България да искат признаване на турския като втори национален език или дори да искат автономност(последното го тълкувайте както искате), то поне не го правят чрез кървави атентати, както правят например ЕТА или ИРА.

...И по- добре, защото в противен случай, каквито сме толерантни и демократични без съмнение щяхме да се избием. Май ние самите сме по - опасни за етническия модел с нашите Волен и наци(онали)сти повече отколкото турци или цигани.
[/quote]

Спокойно,нека си затваряме още очите за реалните заплахи за суверенитета на България,пък кой знае,дай боже може и до атентати да се стигне.:crazy:Същия Кенан призоваваше и към въоражаване и към граждански неподчинения.Както пише в статията по-горе,в Македония някои успяха да се наложат,ето,прост пример.Защо да не дойде и нашия ред?И кой щеше да защити България,ако я нямаше АТАКА?На кой от нас му е приятно някъв си турчин да ни нарича "нация от изроди" и то в собствената ни държава?Моля ви се,не АТАКА подклажда етническо напрежение ами всичко това се диражира отвън.Когато няоя "велика сила" иска да си наложи интересите някъде,тя не се спира пред нищо.И всички се сещат най-вероятно,за коя "велика сила" става дума.Тази,чиито президент вече няколко пъти се пречука с колелото.Твърде е вероятно,тези изказвания на кенановци и темподобни,настина да са опипване на почвата.И не защото АТАКА казва така.А защото дори и да ги нямаше,тоя същия наглец можеше пак да ги говори тия неща.Нали?Но тогава никой нямаше да ни защити.Тримата небългари,които стоят начело ли?Или пък първанката,който наруши конституцията и даде мандата на ДПС?Просто трябва да се погледне по-глобално на нещата,да се влезе в матрицата един вид:)и някои неща стават много по-ясни отколкото изглеждат.Като например откъде се бълва нонстоп пропаганда против АТАКА?Еми от едни и същи телевизии и вестници.А кой ги издържа тия медии,кой им дава поръчките да плюят АТАКА,да изкривяват всичко казано от тях?Същия този,на който не му изнася ние да научаваме истината,да излизат на бял свят далаверките им и да видим,че всъщност не живеем така добре,както ни лъжат всеки ден.И това не са само наще управници,ами и господарите им,които всъщност определят съдбата на България.Ето от това трябва да се отърсим.Тово е едно от нещата,за които се бори АТАКА,какво лошо има?
А относно промиването на мозъци,което прилагат порьчковите медии и изкарват АТАКА,подклаждаща етническо напрежение,предлагам да се сложи край като от сега нататък си говорим само с факти.Който ми покаже изказване на Волен Сидеров или на някои друг от партията,в което се говори за избиване на турци,цигани или каквито и да било глупости там,получава една каса бира от мен;)
Не можем да отричаме с лека ръка единствения лъч надежда,който имаме в момента.Нито пък да ги следваме сляпо.До момента обаче не са кривнали от предизборните си обещания.Трябва да преценяваме със собствените си глави,а не някои да слушат плешивия чичко,който им говори всяка вечер какво е патриотизъм,фашизъм и не знам си кво още...
Знам,че сигурно много хора ще ме оплюят за това мое мнение,но времето ще покаже кой прав,кой крив.:peace: Лека нощ
Гост

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 10:25 am

[quote="uha_rampage"]

Любо - като че ли другите политици не размахват пръстчета? я показалец и среден, я палец...
Аре сега да не прекаляваме :nono:
:beer:
[/quote]

Много зависи кой как си развява крайниците - някои изглеждат доста по-миролюбиво и нормално от други, дето ако не събираха толкова последователи щях най-спокойно да ги отпиша като луди.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 10:42 am

[quote]И кой щеше да защити България,ако я нямаше АТАКА?[/quote]

И как точно АТАКА ще защити България?
И в тази връзка, ако те изпълнят обещанията си, искам подробно да ми разясниш какво ще прави България извън НАТО и ЕС? Румъния ще е там, Гърция ще е там, Турция се стреми натам повече от нас, ако и да е много назад. Значи искаш ние да сме като Сърбия, така ли? Това ли ти е идеалът за една модерна, демократична, уважавана на международната сцена държава?

[quote]И всички се сещат най-вероятно,за коя "велика сила" става дума.[/quote]

Явно не всички се сещат, нито пък ти самият. Ако има "велика сила", която да има интерес България да е извън НАТО и ЕС, и в България да има етническо напрежение, това е Русия, драги, не някой друг. И много правилно си схванал, че някой умело дирижира нещата, а АТАКА е главен солист в изпълнението!

[quote]Който ми покаже изказване на Волен Сидеров или на някои друг от партията,в което се говори за избиване на турци,цигани или каквито и да било глупости там[/quote]

Не е нужно да го казват директно. Ако поне малко имаше представа от начините за промиване на мозъци, щеше да знаеш, че изобщо не е нужно такива неща да се казват пряко, за да се възприемат по необходимия начин. Цялостното ти изказване показва, че чудесно си попил внушенията.

И накрая лично теб ще те помоля да прочетеш "Фермата на животните", спомената по-горе, за твое добро е, обещавам. А също така ще ти дам малка насока за размисъл по отношение на любимецът ти, г-н Сидеров. Става дума за негови писания от далечната 1991-92г, когато той се е пишел демократ и е бил главен редактор на в.Демокрация. Признавам, аз тогава изобщо не съм се интересувал още от политика, а пък ти може би не си можел и да четеш, но тогава уважаемият е написал черно на бяло, че национализмът е последното убежище на комунизма. Както и че е добре турската общност в България да има свой изразител на политическите си интереси. Странно, а? И още нещо - бъди сигурен, че никоя истинска дясна партия, никога не би поискала "национализация" по начина и в смисъла, в който го направи Атака. (Защото има и "национализации", които не са мръсна дума, например във Франция са правени такива).

[quote]но времето ще покаже кой прав,кой крив[/quote]

Разбира се, така е. Лошото е, че кривите никога не си признават после, че са сгрешили, нито пък се поучават от грешките си... Сигурно защото все се [b]надяват[/b], че следващият месия ще оправи нещата, вместо да си омеси тестото за баницата.
Аватар
Admin

Мнениеот Brave » Пон Мар 06, 2006 10:57 am

АТАКА, за мен е израз на нвъзможността на хората да потърсят проблема в себе си. Докато българите винаги си търсим някой да ни е виновен, все ще сме така. Сега циганите и турците са на път да станат обществен враг номер 1... Аз за ром съдия, прокурор или дори висш служител в МВР не съм чувал, само за редови полицаи знам, и колкото и да е странно за някои, те си вършат добре работата. Ерго, в тях ли е проблема с престъпността? Турчин съдия ли осъди Кенан на 600 лв за онази прстотия с изродите? Аз вярвам, в поговрката за баницата и кой е лудия. Проблема си е в нас. Подобни движения/партии са спасителната сламка, за която се ловят българите, неискащи, да допуснат дори за момент, че техния социален, икономически и политически стаус е единствено техен личен провал. Съжалявам, но соц-държавата хранилница си отиде, фалирайки.
Brave

Мнениеот Alien » Пон Мар 06, 2006 11:08 am

Айде само да не сравняваме Сидеров с Хитлер, а?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Пон Мар 06, 2006 11:18 am

:thumb:Админ:D
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот bikerider » Пон Мар 06, 2006 11:23 am

[quote="Alien"]

Айде само да не сравняваме Сидеров с Хитлер, а?
[/quote]

Единствената разлика между Хитлер и Сидеров е, че Сидеров стъпва на православно-национална символика (Edit: по-скоро национал-православна). А... и мустачките и нервните кризи.

Но модела е индентичен, дано края да не е...
Най-близкия подобен на него беше Слободан Милошевич. Не казвам дали беше "добър", "зъл" или какъвто и да е, но батковците му нашокаха канчето и покрай него на всички сърби.

@uha_rampage: batman e напълно прав. Самия Волен Сидеров е активно мероприятие. А на теб мога да кажа, че вярваш в неща от миналото и се оставяш да те заблудят, че живота и политиката днес са прости неща...оттам и недоволството ти, оттам и склонността ти да повярваш на Волен Сидеров. А той казва само половината истина. Книгата му е много добре написана и изнася много факти, но премълчава цялата истина и тя е - национализма няма шанс, точно защото е национална идеология, тоест локална. От другата страна стоят глобални сили. Кой ще спечели и кой има повече ресурси може да си отговори и петокласник.
Самия Волен Сидеров е продукт на глобалните сили. И те не са някакви "евреи", някакви "банкери", и подобни глупости - глобалните сили са например глобалното обществено мнение (медиите), глобалните пазари (копорациите) и глобалната сигурност (военни алианси).
Коя нация би имала шанс срещу комбиниран бойкот от първите две? За третите не искам и да мисля даже...
TOYAGА преди време беше написал много на място, че докато ти го вкарват е противопоказно да мърдаш, сега е пак на място. Стига идеализъм, време е за реализъм ако искаме поне нещо да оцелее от тая наша "нация". Време е да я спасяваме поединично, а не заедно, щото заедно сме сляпа тълпа. А тълпата не може да мисли. Резултата го знаем от Втората Световна...

Edit: забравих да ти кажа - ако не се лъжа ти си на около 18-19 години, нали? Мислиш ли че опита ти е достатъчен за да прецениш реално всичко? Нека ти напомня, че в Великобритания скоро имаше предложение долната граница за гласуване да стане 16 години. Нищо ли не ти говори това?
Говоря за опит, защото съм минал по същия път, полъгах се по същите символи, но за щастие ми стигна акъла да попрочета туй-онуй за другата страна на монетата. Отне ми време, нерви, ресурси и още неща да за си разширя кръгозора, но си струваше, щото видях как ме лъжат и манипулират. Нека кажем, че Волен Сидеров е 10000% прав. ОК. А после? Какво да правим после, казва ли нещо по въпроса Болен Лидеров освен "ще, ще, ще, ние трябва, ние ще, ние трябва...".
Жалкото е че си млад и не виждаш приликата със червените времена.

Повярвай ми национализма няма шанс срещу глобалните медии и пазари. В днешно време той дори е [b]техен[/b] продукт. А вие които вярвате на Атака сте просто капитал и нищо повече.
Моля се, дано не ви употребят за да дадат повод на третата глобална сила...
Защото дадете ли повод, ще видите нещата от другата страна. Както сега ние разумните хора сме безпомощни (Edit: тоест дано не се окажем безпомощни!) срещу "национално-отговорното" обществено мнение, така после вие ще сте безпомощни срещъ глобалното обществено мнение. А то е безпощадно. Примери вече дадох.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 11:41 am

@brave:agree:
@bikerider :agree:(за първоначалния, съкратен вариант;). Не, че не съм съгласен и с редакцията, де, просто много точно, кратко и ясно го беше казал и първия път.)

И тъй като bikerider правилно отбеляза, че политиката и живота не са прости неща и не бива да се гледат само от един ъгъл, искам да подчертая, че мненията ми, изразени по-горе, далеч не са изчерпателни и разглеждат само някои от страните на проблема и най-вече в хипотезата, ако обещанията на Атака бъдат изпълнени при евентуално идване на власт. Ако не бъдат, вариантите стават много повече, но тогава пък ще е ясно едно - хиляди хора ще бъдат за пореден път излъгани, но те явно така обичат, защото няма да им е за първи път.
Аватар
Admin

Мнениеот kotka12 » Пон Мар 06, 2006 11:46 am

[quote="biggfoot"]

[/quote]

не казвам, че са по-"зло малцинство", но няма и как да се сравнят, защото не са били подлагани на системно етническо прочистване като албанците, така че сравнението е повърхностно.

@Admin, bikerider

:agree:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Пон Мар 06, 2006 11:51 am

@Alien:
Rедактирах си поста, но мисля, че всъшност трябва да го постна като отделен да се види ясно.
Не се изразих правилно относно символиката на Сидеровата идеология - исках да кажа, че тя е [b][size=134]националправославна[/size][/b]. Така може би ще можеш да видиш по-добре приликата.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пон Мар 06, 2006 11:59 am

[quote="Admin"]
Не, че не съм съгласен и с редакцията, де, просто много точно, кратко и ясно го беше казал и първия път.
[/quote]

Това е щото гледам да се изразя колкото се може по-ясно (по моему) та да ме разберат повече хора. Иначе синтезирано да го кажа е лесно, ама дали ще ме разберат повече от 10-20 човека, предвид средната възраст тук? :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 12:23 pm

@bikerider
Мда, и аз все тъй се увличам в писането, даже повече :D:beer:
Аватар
Admin

Мнениеот uha_rampage » Пон Мар 06, 2006 1:40 pm

"Едит" - кой каза, че съм симпатизант на Атака??? :) Не вярвам нито на тях нито на НДСВ, ДПС и т.н.
Просто ми е чудно как тия дето гласуваха за БСП не ги е срам да плюят Атака, като тяхната партийка ги предаде. Смешни са като наричат симпатизантите на Атака - "лумпени". Всъщност бесепарите не отстъпват по-далеч от тях, даже са по-зле.
Идеята ми е да не преувеличаме нещата...
Всички са зле и всички имат една цел :)
Нека мир да има :)
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bikerider » Пон Мар 06, 2006 1:44 pm

[quote="uha_rampage"]
Идеята ми е да не преувеличаме нещата...
[/quote]

Ние не, но Волен го прави... и то целенасочено.

@Brave: пропуснал съм в бързината какво си написал - :agree::beer:

@Admin: :beer:

Edit:
@Nightwolf: чел ли си "Бумерангът на злото"? наясно ли си със Сидеровата идеология и легитимация?
щото ако си, би трябвало да ти е направило впечатление, че той почти на всяка страница говори за двойни стандарти. Но много странно - практикува точно това - говори едно, а прави друго.

И ти го наричаш светъл лъч?????????
Аватар
bikerider

Мнениеот RaveUnit » Пон Мар 06, 2006 2:13 pm

нека опитам да дам принос в осветяването на начина, по който ни манипулират

българин е етнос
християнин е религиозна принадлежност
демократ е политическа ориентация
капиталист е икономическо определение

нещата НЯМАТ нищо общо помежду си
абсолютно всякакви вариации присъстват

как се опитват да ни владеят ?
като ни насаждат виждането че има 'мнозинство'
което се състои от българи, православни християни, демократи, работници
по време на вечно осъществяващия се социализъм имаше още една категория: партийни членове

и правят от всички други хора едно или някакви 'малцинства', според случая

съответно всеки, който иска под някакъв предлог и по някакъв начин да дели хората на такива и не-такива според мен много ясно че иска да ги владее

абсолютно най-страшното оръжие е просветата
първо защото е с отложено действие
и второ дори тук във форума много ясно си личи колко хора се опитват сами със собствени сили да изследват света и колко абсолютно априори приемат поднесеното им като по-малки от родители, учители, приятели и всякви такива обаятелни личности

така че най-големите заплахи според мен са тези дето напират към просветата - да се въвеждат часове по религия, да се въвеждат неам кви езици и други такива

просто се пазете да не хлътнете по такива хора !
не за друго, ами случи ли се някой такъв да вземе превес - много голяма промяна ни очаква, и то със сигурност към разделяне ... а няма как 2 да е повече от 4, нали ?
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот Гост » Пон Мар 06, 2006 7:50 pm

Който може,да гледа в момента СКАТ,за да се сложи край на заблудата на някой хора.Говорят точно за пропагандите на медиите...
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Други