[quote="biggfoot"]
Погледнете и от добрата страна:
-турците не са толкова зло малцинство, колкото албанците например;
-дори турците в България да искат признаване на турския като втори национален език или дори да искат автономност(последното го тълкувайте както искате), то поне не го правят чрез кървави атентати, както правят например ЕТА или ИРА.
...И по- добре, защото в противен случай, каквито сме толерантни и демократични без съмнение щяхме да се избием. Май ние самите сме по - опасни за етническия модел с нашите Волен и наци(онали)сти повече отколкото турци или цигани.
[/quote]
Спокойно,нека си затваряме още очите за реалните заплахи за суверенитета на България,пък кой знае,дай боже може и до атентати да се стигне.

Същия Кенан призоваваше и към въоражаване и към граждански неподчинения.Както пише в статията по-горе,в Македония някои успяха да се наложат,ето,прост пример.Защо да не дойде и нашия ред?И кой щеше да защити България,ако я нямаше АТАКА?На кой от нас му е приятно някъв си турчин да ни нарича "нация от изроди" и то в собствената ни държава?Моля ви се,не АТАКА подклажда етническо напрежение ами всичко това се диражира отвън.Когато няоя "велика сила" иска да си наложи интересите някъде,тя не се спира пред нищо.И всички се сещат най-вероятно,за коя "велика сила" става дума.Тази,чиито президент вече няколко пъти се пречука с колелото.Твърде е вероятно,тези изказвания на кенановци и темподобни,настина да са опипване на почвата.И не защото АТАКА казва така.А защото дори и да ги нямаше,тоя същия наглец можеше пак да ги говори тия неща.Нали?Но тогава никой нямаше да ни защити.Тримата небългари,които стоят начело ли?Или пък първанката,който наруши конституцията и даде мандата на ДПС?Просто трябва да се погледне по-глобално на нещата,да се влезе в матрицата един вид:)и някои неща стават много по-ясни отколкото изглеждат.Като например откъде се бълва нонстоп пропаганда против АТАКА?Еми от едни и същи телевизии и вестници.А кой ги издържа тия медии,кой им дава поръчките да плюят АТАКА,да изкривяват всичко казано от тях?Същия този,на който не му изнася ние да научаваме истината,да излизат на бял свят далаверките им и да видим,че всъщност не живеем така добре,както ни лъжат всеки ден.И това не са само наще управници,ами и господарите им,които всъщност определят съдбата на България.Ето от това трябва да се отърсим.Тово е едно от нещата,за които се бори АТАКА,какво лошо има?
А относно промиването на мозъци,което прилагат порьчковите медии и изкарват АТАКА,подклаждаща етническо напрежение,предлагам да се сложи край като от сега нататък си говорим само с факти.Който ми покаже изказване на Волен Сидеров или на някои друг от партията,в което се говори за избиване на турци,цигани или каквито и да било глупости там,получава една каса бира от мен;)
Не можем да отричаме с лека ръка единствения лъч надежда,който имаме в момента.Нито пък да ги следваме сляпо.До момента обаче не са кривнали от предизборните си обещания.Трябва да преценяваме със собствените си глави,а не някои да слушат плешивия чичко,който им говори всяка вечер какво е патриотизъм,фашизъм и не знам си кво още...
Знам,че сигурно много хора ще ме оплюят за това мое мнение,но времето ще покаже кой прав,кой крив.

Лека нощ