от caspar » Вто Мар 07, 2006 3:07 pm
[quote="elfa"]
@caspar аз съм на 13г. и тази година в края на септември ще се похваля с 14години:rofl:!!!Пиша в този форъм защото нещата за колелата са ми много интересни, но все пак незнам всичко:D!Според ман сте били сплутени защото в София всички сте се познавате и т.н.,но за да пишеш в този форум не вярвам да сте очаквали хора само и единствено от София(като изключим хората,които са живели в София, но сега са в друг град или държава),а и от други градове(както виждаш има от Пловдив,Варна,Бургас,Шумен,Плевен,Русе,Ямбол,Сливен и други просто не се сещам за други сега)!С този човек няма кака да си толкова сплутен, тъй като мнението за него си вадиш само от написаното в форума!Аз примерно уважавам много от участващите в форума(не всички, защото ако стане въпрос по-натък ще ме убвините:D) и не псувам,заяждам и т.н с никого(поне аз така мисля), но си спомням още в началото като почнах да пиша тук се бях заял с някого 1-2 пъти, за което се извинявам!!!Сега не правя така!
За доста случай си прав, че се налагаш да повтаряш отговора по "N" пъти докато се разбере най-накрая!!!Признавам, че и аз съм така по някога и за това се извинявам:ashamed: , но ако и ти не разбираш отговора и ти трябва, няма кого да питаш не вярвам да постъиш по друг начин:D(това не е заяждане или нещо друго, а просто предположение, ако не е вярно извинявай)!?За малумник незнам дали ме смяташ!?Не съм те псувал и заплашвал където и да е и не се мился за големия 'майстор"!!!
Кажи ако съм те изнервил с нещо(дори ако съм се заждал или псувал, ако е имало нещо такова), просто го кажи и ще се опитам да го поправя!!!!
Кажи, ако съм в групата ти от 14 годишни "малумници, даже незнам дали има такава дума с която да ги определя" просто да знам!!!
[/quote]
Не съм конкретизирал за кого пиша, не виждам защо си мислиш че си ме обидил или нещо такова! "Гузен, негонен бяга":rofl::rofl:
Навсякаде има изклучения:rofl:, това че си на 14 години не те прави глупав, просто повечето "глупаци", които пишят глупости са на тия години.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."