Ех, едно време...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Ех, едно време...

Мнениеот caspar » Пон Мар 06, 2006 10:49 pm

... какъв беше форумът. Всички бяхме по-сплутени, бяхме задружни. А сега е пълно с някви 14 годишни пишлемета, на които за да им обясниш трабва да го повториш N пъти и те продължават да си питат. Някви малумници, даже незнам дали има такава дума с която да ги определя. Даже си позволяват да те псуват и заплашват в ЛС. Други пък се мислят за големите "майстори", абе хора дайте да си запазиме доброто отношение, стегнете се, проявете малко уважение към другите. Разбирам да се майтапиш, ама да псуваш другите е пълана простотия. Дано разберете какво искам да кажа.
Ех, как беше едно време...

П.С. Май написах темата в грешен форум, модераторите да я преместят където сметнат за най-добре.

Мисля, че тук е по-добре.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пон Мар 06, 2006 11:04 pm

Одъртяваш и ти! :D:D
А нещата се променят, за добро или за лошо - вчера е бил такъв, днес е друг, утре кой знае...
Все пак мисля, че в момента балансът общо взето се спазва - къде со кротце и благо, къде со малко кьотек ;)
Но че има промяна в "демографията на форума", има я. :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот CrZ » Вто Мар 07, 2006 12:06 am

и ти ли одъртя кога станеш на 43 години като мене ше се оплакваш и повече некой 14 годишен милюзин като се праве на мъж биеш му два шамара да му фърли патката жежка вода и да млъква:beer:
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот GOA » Вто Мар 07, 2006 1:09 am

[quote="caspar"]

... какъв беше форумът.
[/quote]

Ей такъв:[color=red]*[/color]
http://store3.data.bg/kyxo/views/bike/M ... %3b-(1.htm
(copy-paste че тука се усира линка)
Само графиката се е променила. Иначе - същите майстори, същите философи... За справка - "карай си напреде за да немаш проблеми с ушите"

забележка:
номера на страницата в падащото меню не съм го бъзикал, използвайте "Next Page" и "Previous Page".
<hr noshade size="1">
* това ми се стори най-интересно от ретро форума
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот thekidtwist » Вто Мар 07, 2006 8:39 am

[quote]... Ей такъв:[color=red]*[/color]
[url]http://store3.data.bg/kyxo/views/bike/MTB-BG%20-%20skurca%20%3b-(1.htm[/url]
[/quote]

[b]Муаахахаххахаххаха.Много ретро,страшна работа ти казвам [/b]:D
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот elfa » Вто Мар 07, 2006 8:56 am

@caspar аз съм на 13г. и тази година в края на септември ще се похваля с 14години:rofl:!!!Пиша в този форъм защото нещата за колелата са ми много интересни, но все пак незнам всичко:D!Според ман сте били сплутени защото в София всички сте се познавате и т.н.,но за да пишеш в този форум не вярвам да сте очаквали хора само и единствено от София(като изключим хората,които са живели в София, но сега са в друг град или държава),а и от други градове(както виждаш има от Пловдив,Варна,Бургас,Шумен,Плевен,Русе,Ямбол,Сливен и други просто не се сещам за други сега)!С този човек няма кака да си толкова сплутен, тъй като мнението за него си вадиш само от написаното в форума!Аз примерно уважавам много от участващите в форума(не всички, защото ако стане въпрос по-натък ще ме убвините:D) и не псувам,заяждам и т.н с никого(поне аз така мисля), но си спомням още в началото като почнах да пиша тук се бях заял с някого 1-2 пъти, за което се извинявам!!!Сега не правя така!
За доста случай си прав, че се налагаш да повтаряш отговора по "N" пъти докато се разбере най-накрая!!!Признавам, че и аз съм така по някога и за това се извинявам:ashamed: , но ако и ти не разбираш отговора и ти трябва, няма кого да питаш не вярвам да постъиш по друг начин:D(това не е заяждане или нещо друго, а просто предположение, ако не е вярно извинявай)!?За малумник незнам дали ме смяташ!?Не съм те псувал и заплашвал където и да е и не се мился за големия 'майстор"!!!
Кажи ако съм те изнервил с нещо(дори ако съм се заждал или псувал, ако е имало нещо такова), просто го кажи и ще се опитам да го поправя!!!!
Кажи, ако съм в групата ти от 14 годишни "малумници, даже незнам дали има такава дума с която да ги определя" просто да знам!!!
elfa

Рейтинг: 1705

Мнениеот thekidtwist » Вто Мар 07, 2006 10:33 am

[b]Ееееехехее 'га бе'аме младии,друго врйеме беше.[/b]

:lolup:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Persenk » Вто Мар 07, 2006 1:21 pm

[quote="elfa"]

както виждаш има от Пловдив,Варна,Бургас,Шумен,Плевен,Русе,Ямбол,Сливен и други просто не се сещам за други сега)!С този човек няма кака да си толкова сплутен
[/quote]

Не виждам причина като си от друг град да не бъдеш сплОтен с който и да е.
Проблема идва от това,че когато някой по-знаещ от форУма направи забележка т.нар. младеж скача като ужилена и се започват обиди,заплахи и прочие.
Но както каза Admin нещата са такива за добро или зло.Най-лошото е,че нещата са такива и извън форума,малоумността малко по малко ни заобгражда отвсякъде:bawling:
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот caspar » Вто Мар 07, 2006 3:07 pm

[quote="elfa"]

@caspar аз съм на 13г. и тази година в края на септември ще се похваля с 14години:rofl:!!!Пиша в този форъм защото нещата за колелата са ми много интересни, но все пак незнам всичко:D!Според ман сте били сплутени защото в София всички сте се познавате и т.н.,но за да пишеш в този форум не вярвам да сте очаквали хора само и единствено от София(като изключим хората,които са живели в София, но сега са в друг град или държава),а и от други градове(както виждаш има от Пловдив,Варна,Бургас,Шумен,Плевен,Русе,Ямбол,Сливен и други просто не се сещам за други сега)!С този човек няма кака да си толкова сплутен, тъй като мнението за него си вадиш само от написаното в форума!Аз примерно уважавам много от участващите в форума(не всички, защото ако стане въпрос по-натък ще ме убвините:D) и не псувам,заяждам и т.н с никого(поне аз така мисля), но си спомням още в началото като почнах да пиша тук се бях заял с някого 1-2 пъти, за което се извинявам!!!Сега не правя така!
За доста случай си прав, че се налагаш да повтаряш отговора по "N" пъти докато се разбере най-накрая!!!Признавам, че и аз съм така по някога и за това се извинявам:ashamed: , но ако и ти не разбираш отговора и ти трябва, няма кого да питаш не вярвам да постъиш по друг начин:D(това не е заяждане или нещо друго, а просто предположение, ако не е вярно извинявай)!?За малумник незнам дали ме смяташ!?Не съм те псувал и заплашвал където и да е и не се мился за големия 'майстор"!!!
Кажи ако съм те изнервил с нещо(дори ако съм се заждал или псувал, ако е имало нещо такова), просто го кажи и ще се опитам да го поправя!!!!
Кажи, ако съм в групата ти от 14 годишни "малумници, даже незнам дали има такава дума с която да ги определя" просто да знам!!!
[/quote]

Не съм конкретизирал за кого пиша, не виждам защо си мислиш че си ме обидил или нещо такова! "Гузен, негонен бяга":rofl::rofl:
Навсякаде има изклучения:rofl:, това че си на 14 години не те прави глупав, просто повечето "глупаци", които пишят глупости са на тия години.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Alien » Вто Мар 07, 2006 3:19 pm

Ако напиша "О, не, пак ли?" ще се повторя.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Teodor40 » Вто Мар 07, 2006 6:16 pm

[quote="GOA"]

[quote="caspar"]

... какъв беше форумът.
[/quote]

Ей такъв:[color=red]*[/color]
http://store3.data.bg/kyxo/views/bike/M ... %3b-(1.htm
(copy-paste че тука се усира линка)
Само графиката се е променила. Иначе - същите майстори, същите философи... За справка - "карай си напреде за да немаш проблеми с ушите"

забележка:
номера на страницата в падащото меню не съм го бъзикал, използвайте "Next Page" и "Previous Page".
<hr noshade size="1">
* това ми се стори най-интересно от ретро форума

[/quote]

Аз не филосовствам а излагам обосновани факти.Ако си ми чел и постове ще видиш и че не обиждам. Филосовстване може да се нарече нещо за което се говори без никаква наука или знания по темата.Когато някой ми покаже че не съм прав се съгласявам и специално на afterburner му бях казал веднъж че е прав в един "спор".Ставаше въпрос за заден баланс и му признах че е прав че с меки гуми е по-лесно макар че на мен лично ми е трудно да завивам и да го поддържам ако не съм ги напомпал добре.
Той е по-опитен в тази област и го доказа а сега аз се шегувам с подписа ми защото мисля че този път аз съм прав а и с caspar се хилим на това.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот GOA » Сря Мар 08, 2006 3:13 am

мдааааааммм, "Гузен, негонен бяга" :D.
До колкото съм запознат с философията като наука, филосовстване без никаква наука или знания по темата си е чиста дървена философия :8D:.
Кой е крив после и кой прав, и кой си е полегнал е друг въпрос.
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Назад към Други