от Admin » Пон Мар 13, 2006 3:29 pm
Nightwolf, неща от типа тоя няма да го има, онзи също и т.н. само потвърждават каква е нагласата на някои от подръжниците на Атака. И после ми говориш, че някой го било страх - ами и мен ме е страх от подобни намеци за диктатура, разправа с неудобните хора и т.н. Страх ме е, че може дадойде ден, когато да не може да си кажа мнението така свободно, без да има негативни последици от разнообразен характер заради това. Отделно ме е страх, че икономиката и куп други неща могат да се сринат. Но да, забравих, че несъгласието и страхът от диктатура веднага ме слагат в групата на "върхушката" или пък в групата на зависимите от нея... И не ми казвай, че си се майтапел, защото темата е сериозна, а и с такива глупости майтап не бива.
Edit: Още нещо! Съветвам те да не пренасяш мнения от нашия форум в някакви други форуми, особено без съгласието на автора на мнението. Всеки, който е искал да пише по темата, е искал да го направи тук, а не в друг форум! Също така държа ако все пак не се съобразиш с препоръката ми, да не посочваш източника на информацията, т.е. форумите на МТБ-БГ! Последното, което ни трябва, е наплив от разни членове и симпатизанти на партия Атака, които да пълнят форума с глупости. Освен това си имам и други опасения, че това може да навреди на един или друг, които нямам намерение да споделям с теб. Ако и това не спазиш, искам да знаеш, че ще трия всеки нов потребител, за когото сметна, че се е регистрирал специално и само с цел да участва в политически дискусии. Освен това може да заключа темата, както и да спра изобщо възможността да се разисква по политически теми. Ясно?!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.