Митинг на Атака, национализъм, патриотизъм

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот bikerider » Пон Мар 13, 2006 2:38 pm

[quote="Nightwolf"]
Те са фундамента върху,който ще се гради освобождението на България от българско и чуждо робство.
[/quote]

Дали ще освобождавате България от квото и да е не знам, но снощи Андрей Райчев го каза по телевизията - подкрепата за Атака е стигнала своя таван и от месеци кривата е хоризонтална - 14%.

Разбира се това е отново гнусно изкривяване на фактите... :rofl:

Edit: Любопитно ми е какво ще правите с хората, които не искат да ги "освобождавате". Предполагам ще действате според изпитаните червени принципи - нема човек, нема проблем.

Или?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Пон Мар 13, 2006 3:04 pm

ахахахахаха :):crazy:bikerider-е,сега си направих труда и прочетох обстойно "коментарите" ти относно план-схемата на АТАКА.Забелязах детинската наивност и инат да облюеш ВСЯКА точка от принципите.Прави си изводите.Освен това забелязах един много вреден,изкривен и необективен начин на мислене!Не мога да повярвам как един човек(надявам се)може да изкриви така нещо,което очевидно е в полза и на него и на държавата.Що за мозък може да трансформира така нещата?!Няма да давам примери.Според мен с тези си изказвания ти заслужи своето място във някой продажен вестник.А може би и си зависим по един или друг начин от олигархията,която ограбва народа?Нали?!Работата ти вероятно е свързана по един или друг начин с върхушката.Шефа ти?Фирмата?Има нещо,което ви плаши.Очевидно теб те е СТРАХ,пич.А нали знаеш кой го е страх от АТАКА в днешно време?Очевидно не обикновените хора.Каквото си надробиш,това и ще си сърбаш.Ако пък надрънка всички тези изкривени коментари заради собствената си невинна глупост,то тогава има надежда да се оправиш.Спокойно,обикновената простотия и заблуда може да се излекува при желание,но злобата-НЕ!Там нещата са по-сложни.Ти си знаеш най-добре към кои спадаш.

Така,а сега по конкретно.За да се убедиш сам,ще ти пусна "коментарите" относно принципите на АТАКА във форума на вестник АТАКА,както и в Българския Патриотичен Форум.Може пък на някой да му се занимава да ти отговаря,аз лично нямам такова желание тъй-като видях що за дървена глава си.Темата ще се казва "20-те принципа на АТАКА".
За форума на вестник АТАКА(раздел "България"):
http://www.vestnikataka.com/forum/viewf ... ccb2543d34

За Българския Патриотичен Форум(раздел "Общи дискусии")
http://atakabg.net/

Enjoy!
:beer:
Гост

Мнениеот Гост » Пон Мар 13, 2006 3:13 pm

[quote="bikerider"]

Дали ще освобождавате България от квото и да е не знам, но снощи Андрей Райчев го каза по телевизията - подкрепата за Атака е стигнала своя таван и от месеци кривата е хоризонтална - 14%.

Edit: Любопитно ми е какво ще правите с хората, които не искат да ги "освобождавате". Предполагам ще действате според изпитаните червени принципи - нема човек, нема проблем.

Или?
[/quote]

ахахааааааха:spin:Намерил кой да ми дава за пример,Андрей Райчев,божеееее,божееее:crazy::lol:скрии се!Този откъде ли ми е познат?

Не знам за другите,но с теб определено ще се действа така-нема bikerider,нема проблем.:lolup:

ПС:Само да те светна "умнико",че АТАКА е 2-ра политическа сила според общественото мнение и доверието към нея непрекъснато расте.И това социологическо изследване е проведено от социолози на БСП!!Самите приказки на хората по улиците са достатъчни.Или ти от офисчето си не излизаш по цял ден?:clap:
Гост

Мнениеот velco » Пон Мар 13, 2006 3:14 pm

Цитат от горепосочените форуми, тема (poll) "Възможен ли е мирен преход?":

"Вярно, че сме повече от армията и полицията взети заедно и че сме обучавани по-добре като войници, но едно "въстание" само ще развърже ръцете на управляващите ни бандити да потърсят помощ от натовските си съюзници.
Гаранция, че турция веднага ще се отзове с милионна армия която няма да иска да си тръгне. Пък и щатско не биха се отказали от европейски щат.
Освен това законно ще бъдат избити и последните патриоти, националисти и т.н., а това ознава край на държавата България."
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот velco » Пон Мар 13, 2006 3:17 pm

Nightwolf, време е и тебе да те нема!
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Пон Мар 13, 2006 3:29 pm

Nightwolf, неща от типа тоя няма да го има, онзи също и т.н. само потвърждават каква е нагласата на някои от подръжниците на Атака. И после ми говориш, че някой го било страх - ами и мен ме е страх от подобни намеци за диктатура, разправа с неудобните хора и т.н. Страх ме е, че може дадойде ден, когато да не може да си кажа мнението така свободно, без да има негативни последици от разнообразен характер заради това. Отделно ме е страх, че икономиката и куп други неща могат да се сринат. Но да, забравих, че несъгласието и страхът от диктатура веднага ме слагат в групата на "върхушката" или пък в групата на зависимите от нея... И не ми казвай, че си се майтапел, защото темата е сериозна, а и с такива глупости майтап не бива.

Edit: Още нещо! Съветвам те да не пренасяш мнения от нашия форум в някакви други форуми, особено без съгласието на автора на мнението. Всеки, който е искал да пише по темата, е искал да го направи тук, а не в друг форум! Също така държа ако все пак не се съобразиш с препоръката ми, да не посочваш източника на информацията, т.е. форумите на МТБ-БГ! Последното, което ни трябва, е наплив от разни членове и симпатизанти на партия Атака, които да пълнят форума с глупости. Освен това си имам и други опасения, че това може да навреди на един или друг, които нямам намерение да споделям с теб. Ако и това не спазиш, искам да знаеш, че ще трия всеки нов потребител, за когото сметна, че се е регистрирал специално и само с цел да участва в политически дискусии. Освен това може да заключа темата, както и да спра изобщо възможността да се разисква по политически теми. Ясно?!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Пон Мар 13, 2006 4:28 pm

@Nightwolf: Чудя се как не ме опръскаха плюнките ти през екрана на монитора...

Най-добре се скрий там, откъдето си изпълзял. А когато решиш да премахваш проблема bikerider заповядай. На думи всичко е лесно...

И вземи да си намериш истинска работа. Отдалеч си личи кой злобее и завижда на можещите.
Ако живота ми зависеше от теб, щях да съм обесен на първото дърво като кулак - знам. За щастие НИЩО не зависи от теб. Мога само да те поканя на едно джепане със сол, когато фанатичния ти задник реши, че има нужда от освежаване...

дотогава... :finger:
Аватар
bikerider

Мнениеот RaveUnit » Пон Мар 13, 2006 4:51 pm

веднага си личи кои хора НЕ се забавляват
щастлив съм че през целия 'живот' на форума съм го наблюдавал, от бляскавото му начало до гнусното му настояще :)
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот bikerider » Пон Мар 13, 2006 4:59 pm

@Admin: barking wolves don't bite...

войната е мир
свободата е робство
да живее Голдщайн...
за всичко е виновен Голдщайн...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пон Мар 13, 2006 5:11 pm

[quote="RaveUnit"]

веднага си личи кои хора НЕ се забавляват[/quote]

Някои неща просто НЕ СА забавни! ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TOYAGA » Пон Мар 13, 2006 5:59 pm

Любо, според мен темата е за заключване... отдавна. Бетон не се разбива с думи/букви, а с чук...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Пон Мар 13, 2006 6:26 pm

Май с прав! И аз все по-често посягам към тази иконка, като я чета. А и не виждам какво още би могло да се каже, нито пък някакъв смисъл от това.
Надявам се никой да не приеме това като цензура или нещо подобно, все пак седемте страници с постове показват ясно, че нямам за цел да ограничавам правото на мнение на някого, само че в последните страници напрежението расте, а смисълът все повече се губи.
Както казах, сериозно ще премисля дали изобщо да допускам други такива теми в бъдеще, аргументите "за" и "против" са много и все смислени ;)
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други