FireFoXa написа:Дуро Е има ли настройка на твърдоста? Направо какви настройки има?
mito_dlx написа:каква гума максимално може да влезе в дурото?
мисля, че до 2.7
Bodom написа: Докато тази вечер не реших да долея малко масло и зех, че го напълних почтиии догоре... все-пак по предценка оставаше малко въздух след като сложа капачката...
И какъв беше резултата: намалих хода на вилката почти наполовинакаквото и да правех - малко след средата на хода се втвърдяваше адски много... и дотам. В началото мекичка разбирасе. Тогава ми светна
колко голям ефект има тази въздушна камера ако се настрои както трябва... та прибрах се, отлях малко от маслото (всъщност го излях цялото и сипах ново, но една идея по-малко) и о-чудо:spin: Вилката почна да се "втвърдява" вече към края на хода си, че и реглажа почна да има доста осезаем ефект в двете си крайни положения.
Всички тези експерименти почнах да ги правя, защото пружината явно поомекна вече и почнах много често и при не големи натоварвания да я сгъвам докрай, или на милиметри от него
Дано съм помогнал на някой с откритията си за топлата и студената... ъъъ... масло:I
Presize написа:Да обобщим оригиналното масло е 11w ,а за смяна какъв викозитет подходящо?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта