Айдее и аз станах бомбаджия

Ама аз като виден "аграр" я разлуфтих на първата седмица... Да не говорим, че тъпо я бяха сглобили, половината неща не бяха затегнати, дори ми падна болта на втулките!! Да не говорим, че самите втулки не бяха набити... Абе този дето я е сглобявал си беше оставил ръцете. Днес открих, че и лапата на кормилото ми не била затегната... И за втори път ми се разлуфтват чашките...
[quote="drag the bomb"]
Тоя zoom е ебати боклука!!! Стане малко по-стодено (като вчера) и неможе да мръдне!

Какво да му направя за да работи поне малко по-добре???
[/quote]
Не знам за теб, ама аз махнах тази гадост, която беше в мояята бомба... Наистина си беше гадост - на нищо не приличаше. Грес ли трябваше да е - нз. Сложих си му моя смазка и се поразработи. Скоро ще му сменя и пружините...
Та да се изкажа и аз за мойто колело... Видях, че имаш и ти проблеми с плочите на курбела. Аз също изкривих ендата, но при мен външната... И неволята ме принуди да хвана клещите и да си я изправя:^:

Страшно тънка е, трябва й смяна според мен. Днес ми се пре*ба ухото... Изкриви се малко и скоростите ми се разцентроваха. А още не съм го качил в планината. [b]drag_the_bomb[/b] какво ухо предлагаш да си взема?
Да добавя само, че може проблема да не е в колелото а в моите груби селски прояви, на които я подлагам. 85 килограма съм и я тормозя доста (макар и не в планината, но до нас има парк с хълмче (DH!?) и нещо като Dirt Jump... )... И все пак с удоволствие бих й подменил някои части
[quote="napster"]
Е така ли никой не се намери дето да каже как става тоя тутинг на вилката. Сигурен съм че имаше писана статия точно за тая вилка и то супер подробно като за олигофрени как се тутингова даже и снимки имаше ама не мога да я намеря!!!:banghead:
[/quote]
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12774
Това ли търсиш ? Заповядай