[quote="RaveUnit"]
ами сутринта прочетох темата на нимфата, върнах се у нас, изкъпах се, изядох 2 кюфтета и филия с шоколад, взех колелото и тръгнах за Пловдив
малко след Стамболийски видях една моя много любима магистрална фея и й оставих 50лв за пълно омагьосване 1бр за 1 час, после към 11:45 бях в Пловдив, видях че нимфата е гад, поспах на тепето дето е до площада на художниците, мушнах една пица и към 14ч тръгнах наобратно, този път поръчах двойна доза изцеление при сладураната щото нали имах пари, но реално лекуването продължи само час и половина

( май се бях поуморил щото нали пицата тежи, към 16ч едни катаджии ме спряха малко преди околовръстното да ме крънкат за кинти, че неможело по магистрала с колело и аз им вадя закона такъв и соча - ей тука на щом кара с над 50 може и те ми се хилат та трябваше да се връщам 2км засилка за да им отчете правилно радара, което си заслужаваше защото спечелих баса и те ми дадоха 5лв
към 16:30 бях близо до onedistro и се колебаех на кой да звънна да думнем кашоните, но нещо ми прилоша - сигурно от саламчетата в пицата, изпъпчих се мн. лошо в долната част на корема и се наложи да утепам половин час в изхвърляне на телесни течности от всички възможни телесни отвори в една канавка, след което добре пречистен отидох при дон Кайменцо но той като ме видя си тръгна, добре че Бети е мъжко момиче и ми показа каквото исках, MAN6 беше там и плетеше на една кука, каза че днес бил по-особен ден и иска да се научи да прилича на баба си (??), видях и един от модите, тоя дето си признава че хърка, беше яхнал няква грозотия, разправяше че обиколил всичките вторични суровини но никъде не му щяли 'коуеуото', горкия, и затва отишъл при дона за съвет, но онзи му казал да си троши грозотията в главата и затва му била счупена каската, та после се прибирахме той по без каска а аз на неговото 'коуеуо' че го беше срам от гълъбите на НДК (за хората ясно, нали), но стигнахме до Хигиената и там Марианка ни почерпи с някво шварц кафе и сметана, били й подарък от някъв чичко с такава грозотия като на модито и бил ходил често до немско (чудя се кой ли е това, баси дървото трябва да е) а сметанката не била сметанка а ... и тука погледна странно, но ние нищо не разбрахме, и после се разделихме че той моди бил живял там наблизо и го бил ударил мързела, и си се прибрах към 18ч и видях в шибаната тема на ... грррр ... че това било 'базик бе батеее' но нищо, все пак беше що-годе успешен ден.
[/quote]
куката не беше 1, а 36...

и бяха поне 5 размера- доста забавно беше
аз още не съм излъгал никого днес, но гледам има още половин час и мисля ей сега да го лъзна на бохо, ако не са заключили темата, защото разбрах че ме е нахранил лошо