Да се похвалим!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Да се похвалим!

Мнениеот mih » Съб Апр 01, 2006 4:17 pm

На мен ми предложиха работа в сервиза на Marzocchi, както и паралелно да бъда тестов карач за тях. Още не съм подписал, защото чакам предложението на Fox.

На вас какво ви се случи днес?
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Jacket » Съб Апр 01, 2006 4:18 pm

Брей, кога започваш? На другия 1ви арпил а? :)
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Съб Апр 01, 2006 5:15 pm

Вчера ходихме в Южния парк и се учих да скачам...мисля, че десет метра като за начало са добре ;) Harka сигурно ще потвърди. Другият свидетел е Alien, ама той така се метна от големия скок, че излетя някъде в космоса, предполагам му е домъчняло за дружките :D
А, да, на следващия 1 април ще гоня 20-те метра :bouncy:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Albinosko » Съб Апр 01, 2006 7:31 pm

:clap::clap::clap:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот Rancid » Съб Апр 01, 2006 7:47 pm

Аз пък спуках едната корона на Super Monster-a ми,а гледам и арката е сдала багажа.Сега чакам отговор дали ще ми уважат гаранцията.Стискайте палци:D.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 01, 2006 7:48 pm

Мене днеска от Каrpiel ме помолиха да се съглася да ме спонсорират, ама чакам офертата на Canfield Brothers :) Коя оферта да приема,че от Disorder 7 ме чакат...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот RaveUnit » Съб Апр 01, 2006 7:55 pm

ами сутринта прочетох темата на нимфата, върнах се у нас, изкъпах се, изядох 2 кюфтета и филия с шоколад, взех колелото и тръгнах за Пловдив
малко след Стамболийски видях една моя много любима магистрална фея и й оставих 50лв за пълно омагьосване 1бр за 1 час, после към 11:45 бях в Пловдив, видях че нимфата е гад, поспах на тепето дето е до площада на художниците, мушнах една пица и към 14ч тръгнах наобратно, този път поръчах двойна доза изцеление при сладураната щото нали имах пари, но реално лекуването продължи само час и половина :(( май се бях поуморил щото нали пицата тежи, към 16ч едни катаджии ме спряха малко преди околовръстното да ме крънкат за кинти, че неможело по магистрала с колело и аз им вадя закона такъв и соча - ей тука на щом кара с над 50 може и те ми се хилат та трябваше да се връщам 2км засилка за да им отчете правилно радара, което си заслужаваше защото спечелих баса и те ми дадоха 5лв :)
към 16:30 бях близо до onedistro и се колебаех на кой да звънна да думнем кашоните, но нещо ми прилоша - сигурно от саламчетата в пицата, изпъпчих се мн. лошо в долната част на корема и се наложи да утепам половин час в изхвърляне на телесни течности от всички възможни телесни отвори в една канавка, след което добре пречистен отидох при дон Кайменцо но той като ме видя си тръгна, добре че Бети е мъжко момиче и ми показа каквото исках, MAN6 беше там и плетеше на една кука, каза че днес бил по-особен ден и иска да се научи да прилича на баба си (??), видях и един от модите, тоя дето си признава че хърка, беше яхнал няква грозотия, разправяше че обиколил всичките вторични суровини но никъде не му щяли 'коуеуото', горкия, и затва отишъл при дона за съвет, но онзи му казал да си троши грозотията в главата и затва му била счупена каската, та после се прибирахме той по без каска а аз на неговото 'коуеуо' че го беше срам от гълъбите на НДК (за хората ясно, нали), но стигнахме до Хигиената и там Марианка ни почерпи с някво шварц кафе и сметана, били й подарък от някъв чичко с такава грозотия като на модито и бил ходил често до немско (чудя се кой ли е това, баси дървото трябва да е) а сметанката не била сметанка а ... и тука погледна странно, но ние нищо не разбрахме, и после се разделихме че той моди бил живял там наблизо и го бил ударил мързела, и си се прибрах към 18ч и видях в шибаната тема на ... грррр ... че това било 'базик бе батеее' но нищо, все пак беше що-годе успешен ден.
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот axelmax » Съб Апр 01, 2006 8:20 pm

аз пък си намерих жена
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 01, 2006 8:31 pm

@RaveUnit - :banghead::crazy:
@axelmax - :8D:

@u2 - :rofl:;):thumb::peace:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот MAN6 » Съб Апр 01, 2006 10:28 pm

[quote="RaveUnit"]

ами сутринта прочетох темата на нимфата, върнах се у нас, изкъпах се, изядох 2 кюфтета и филия с шоколад, взех колелото и тръгнах за Пловдив
малко след Стамболийски видях една моя много любима магистрална фея и й оставих 50лв за пълно омагьосване 1бр за 1 час, после към 11:45 бях в Пловдив, видях че нимфата е гад, поспах на тепето дето е до площада на художниците, мушнах една пица и към 14ч тръгнах наобратно, този път поръчах двойна доза изцеление при сладураната щото нали имах пари, но реално лекуването продължи само час и половина :(( май се бях поуморил щото нали пицата тежи, към 16ч едни катаджии ме спряха малко преди околовръстното да ме крънкат за кинти, че неможело по магистрала с колело и аз им вадя закона такъв и соча - ей тука на щом кара с над 50 може и те ми се хилат та трябваше да се връщам 2км засилка за да им отчете правилно радара, което си заслужаваше защото спечелих баса и те ми дадоха 5лв :)
към 16:30 бях близо до onedistro и се колебаех на кой да звънна да думнем кашоните, но нещо ми прилоша - сигурно от саламчетата в пицата, изпъпчих се мн. лошо в долната част на корема и се наложи да утепам половин час в изхвърляне на телесни течности от всички възможни телесни отвори в една канавка, след което добре пречистен отидох при дон Кайменцо но той като ме видя си тръгна, добре че Бети е мъжко момиче и ми показа каквото исках, MAN6 беше там и плетеше на една кука, каза че днес бил по-особен ден и иска да се научи да прилича на баба си (??), видях и един от модите, тоя дето си признава че хърка, беше яхнал няква грозотия, разправяше че обиколил всичките вторични суровини но никъде не му щяли 'коуеуото', горкия, и затва отишъл при дона за съвет, но онзи му казал да си троши грозотията в главата и затва му била счупена каската, та после се прибирахме той по без каска а аз на неговото 'коуеуо' че го беше срам от гълъбите на НДК (за хората ясно, нали), но стигнахме до Хигиената и там Марианка ни почерпи с някво шварц кафе и сметана, били й подарък от някъв чичко с такава грозотия като на модито и бил ходил често до немско (чудя се кой ли е това, баси дървото трябва да е) а сметанката не била сметанка а ... и тука погледна странно, но ние нищо не разбрахме, и после се разделихме че той моди бил живял там наблизо и го бил ударил мързела, и си се прибрах към 18ч и видях в шибаната тема на ... грррр ... че това било 'базик бе батеее' но нищо, все пак беше що-годе успешен ден.
[/quote]

куката не беше 1, а 36... ;) и бяха поне 5 размера- доста забавно беше :)

аз още не съм излъгал никого днес, но гледам има още половин час и мисля ей сега да го лъзна на бохо, ако не са заключили темата, защото разбрах че ме е нахранил лошо :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Bodom » Съб Апр 01, 2006 11:03 pm

Аз пък днес си строших Duro-то и кламера едновременно, и то от нищо :beer:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот bluskanie » Пон Апр 03, 2006 9:11 pm

Очевидно на аьелмаь шегата е най-удачна:rofl:
Лау кучетия...