от Metal_Psycho » Нед Апр 16, 2006 9:44 pm
Еее това е Марто.
Ебати гадното.То хубаво да има дъртове.Ама точно този е на приличен наклон,засилката винаги може да се обърка,а при правене на човка...нема прошка.Нема място за Дърт на такъв наклон.На такива се правят по дълги Скокове,с доста по-дълги и легнали "lip"-ове на кикърите.
Да,скача си се и така.Да,доста хора си го скачат и не се оплакват,но...
Бе де да знам.Вчера почти се навих да го "пробвам",по-точно почти ме навиха.Но просто си казах "да го духа" и се отказах.
Голяма част от момците който рипат от конкретния скок,поне доколкото ми е известно никога не са скачали преди това трите поредни "малки" дърта до софия(малки,щото има и два големи в дясно от тях),а това е супер погрешно.
Това си е все едно вчера да си се качил на колело и днес да ходиш да мяташ 16 метра дроп.
Само разменяте думичката дроп с дърт жжжъмп и метрите със пропорцийте на кикъра на дърта и вуала.
Продължавам да чувам около себе си от кой ли не,даже ора който не са скачали такова нещо "Абе то тоя е много лесен.Няма нужда първо да скачам по-малък(демек тези до софията) преди това."
Мамка му.Дразня се ей.Всеки мисли,като,че ли е безсмъртен бе деа.Вече ми е писнало да си хабя думите.Най-вече,че много от днешните ентусиасти нарочно и съзнателно пренебрегват липсата си на опит,с цел да не "Изостават" от групичката си.Видят,че еди кой си техен приятел го е скочил(няма значение какво точно) и едва ли не го е срам,ако и той не го метне.Това е толкова дебилно,че ми е трудно да го изразя със букви деа.Няма думи в речника ми с който да изразя колко тъпо е това.
Всеки,ама всеки трябва да кара толкова колкото може,а ако иска да да мята по-голем скокове,дропове и тн,да започне от малките бе деа.
Нервирах се,даже незнам какво,кога и как съм го писал.
Ако не ми се разбира нещо(демек всичко)...не му объщайте внимание.
Ето защо аз необичам да давам какъвто и да е съвет като/ако някой ме пита за нещо такова.Защото немога да го знам човека какво му е отвътре,какво може и тн.
Затова и аз принципно неразчитам ако някой ми каже "Да бе,лесно е.Засили се и го скачай без да мислиш."
Нещо като не ми е на кеф и просто го пропускам.Правете го и вие по-често.Аз и злетата се ебаваме с позьорщината и тн,но аз не бих скочил нещо,само за да не се цепя от "колектива" и/или за пред лапета,ако не ми е кеф,ако ми е повече нервно,отколкото вълнуващо.
Абе сещате се кво искам да кажа.Немога ви нарисувам карта!!!