porednata jertwa na bucata w iujniq

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

porednata jertwa na bucata w iujniq

Мнениеот MAN6 » Нед Апр 16, 2006 8:15 pm

не ви ли дойде акълът???
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот layne » Нед Апр 16, 2006 8:28 pm

Явно не...:popcorn:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот Albinosko » Нед Апр 16, 2006 8:29 pm

Този път пък какво е станало...:crazy: :xx(:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот krosa » Нед Апр 16, 2006 8:32 pm

[color=black] kakvo po to4no e stanalo [/color]
krosa

Рейтинг: 1200

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Апр 16, 2006 8:40 pm

Манши,дай малко инфо бе батка.И ти почваш като разни други съфорумци,на час по лъжичка.:)
Кат шъ съ казва нещо,го казвайте направо.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот MAN6 » Нед Апр 16, 2006 8:51 pm

ами бях в пирогов между 5 и 6:30 и срещнах един младеж, чието име не знам. караше преди един рам 4ь, а сега е с ц2 и фанелка драг...
видимо беше зле с дясната ръка, а и сигурно имаше сътресение, защото изглеждаше бая неориентиран... попитах го "на иужния ли?", а той едвам каза "да" и отмина...
беше баq прашен и поокъсан
т'ва знам аз по въпроса...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот URNEST » Нед Апр 16, 2006 8:55 pm

А кво е това "иужния"-някой зверски скок ли?
Аватар
URNEST

Мнениеот Makintier » Нед Апр 16, 2006 9:14 pm

Момчето падна точно пред мене направи предно салто и си падна на главата (на каската ,която той преди да скочи я поиска 3 пъти от негов приятел!!!!)
Добре че беше каската иначе...та..като скочи скока го изхвърли много нагоре и просто направи чупка и след това стисна спирачките във въздуха и падна на предна от там тя занесе и предно салто:headach:
След това 20 минути неможа да стане от мястото на катастрофата ...левия му крак се беше направо усукал в рамката а главата му буквално пое удара !
Аз си мислех че нищо му няма и просто си тръгнах !
Дано да е добре момчето!
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот axelmax » Нед Апр 16, 2006 9:26 pm

лошооооооооооооооо

хора купувайте си каски ,4не 4екаите приятелите ви да си дават своите не са ви длъжни ,а и е много гадно все едно да си дадеш шапката да ти я носи друг
това показва ,колко цените живота си
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот thefatcat » Нед Апр 16, 2006 9:28 pm

Според описанията ви, това трябва да е Акрам.
@Makintier - "Аз си мислех че нищо му няма и просто си тръгнах !" - ех че си мислител...
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот afterburner » Нед Апр 16, 2006 9:32 pm

[quote="thefatcat"]

[/quote]

По-скоро е бил Марто. Кара за Веломания с C2 и MZ 66, преди имаше 4х.
Аватар
afterburner

Мнениеот fhristo » Нед Апр 16, 2006 9:32 pm

Абе тоя скок няма ли кой да го разруши, защото има много хора, които не четат форума и не знаят, че е толкова опасен и не е направен както хората?
Аватар
fhristo

Рейтинг: 1905

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Апр 16, 2006 9:35 pm

[quote="afterburner"]

[quote="thefatcat"]

[/quote]

По-скоро е бил Марто. Кара за Веломания с C2 и MZ 66, преди имаше 4х.
[/quote]

същия;
@fristo - той беше от хората, които копаха дърта
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот afterburner » Нед Апр 16, 2006 9:36 pm

[quote="fhristo"]

Абе тоя скок няма ли кой да го разруши, защото има много хора, които не четат форума и не знаят, че е толкова опасен и не е направен както хората?
[/quote]

Глупости, на Dirt-а му няма нищо, идеален си е, проблема е там, че е най-достъпен в София и за това много хора решават да се пробват без да имат достатъчно опит.
Аватар
afterburner

Мнениеот Shady™ » Нед Апр 16, 2006 9:42 pm

Добре бе .. има ли човек който е скачал този скок и не е паднал поне веднъж(сериозно или леко) ?! Баси майката... НЯкой да сложи табела... По света слагат "Pro/experts/advanced only" ...Дайте и вие 1 табела :)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Апр 16, 2006 9:44 pm

Еее това е Марто.
Ебати гадното.То хубаво да има дъртове.Ама точно този е на приличен наклон,засилката винаги може да се обърка,а при правене на човка...нема прошка.Нема място за Дърт на такъв наклон.На такива се правят по дълги Скокове,с доста по-дълги и легнали "lip"-ове на кикърите.
Да,скача си се и така.Да,доста хора си го скачат и не се оплакват,но...
Бе де да знам.Вчера почти се навих да го "пробвам",по-точно почти ме навиха.Но просто си казах "да го духа" и се отказах.
Голяма част от момците който рипат от конкретния скок,поне доколкото ми е известно никога не са скачали преди това трите поредни "малки" дърта до софия(малки,щото има и два големи в дясно от тях),а това е супер погрешно.
Това си е все едно вчера да си се качил на колело и днес да ходиш да мяташ 16 метра дроп.
Само разменяте думичката дроп с дърт жжжъмп и метрите със пропорцийте на кикъра на дърта и вуала.
Продължавам да чувам около себе си от кой ли не,даже ора който не са скачали такова нещо "Абе то тоя е много лесен.Няма нужда първо да скачам по-малък(демек тези до софията) преди това."

Мамка му.Дразня се ей.Всеки мисли,като,че ли е безсмъртен бе деа.Вече ми е писнало да си хабя думите.Най-вече,че много от днешните ентусиасти нарочно и съзнателно пренебрегват липсата си на опит,с цел да не "Изостават" от групичката си.Видят,че еди кой си техен приятел го е скочил(няма значение какво точно) и едва ли не го е срам,ако и той не го метне.Това е толкова дебилно,че ми е трудно да го изразя със букви деа.Няма думи в речника ми с който да изразя колко тъпо е това.
Всеки,ама всеки трябва да кара толкова колкото може,а ако иска да да мята по-голем скокове,дропове и тн,да започне от малките бе деа.

Нервирах се,даже незнам какво,кога и как съм го писал.
Ако не ми се разбира нещо(демек всичко)...не му объщайте внимание.
Ето защо аз необичам да давам какъвто и да е съвет като/ако някой ме пита за нещо такова.Защото немога да го знам човека какво му е отвътре,какво може и тн.
Затова и аз принципно неразчитам ако някой ми каже "Да бе,лесно е.Засили се и го скачай без да мислиш."
Нещо като не ми е на кеф и просто го пропускам.Правете го и вие по-често.Аз и злетата се ебаваме с позьорщината и тн,но аз не бих скочил нещо,само за да не се цепя от "колектива" и/или за пред лапета,ако не ми е кеф,ако ми е повече нервно,отколкото вълнуващо.

Абе сещате се кво искам да кажа.Немога ви нарисувам карта!!!
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот C_Mo » Нед Апр 16, 2006 10:20 pm

[quote="Metal_Psycho"]

....
.....
.....
[/quote]

^каквото каза MP, но в по-малко писане и по-грубо.
Аватар
C_Mo

Мнениеот thefatcat » Нед Апр 16, 2006 10:20 pm

[quote="Shady™"]

Добре бе .. има ли човек който е скачал този скок и не е паднал поне веднъж(сериозно или леко) ?! Баси майката... НЯкой да сложи табела... По света слагат "Pro/experts/advanced only" ...Дайте и вие 1 табела :)
[/quote]

Слез малко от облаците и влез в реалноста! 1-во никой няма да ти гледа к'фа табела има, ако е решил да скача и 2-ро ако е advanced [color=red]only[/color], тва значи че Pro-та не могат да скачат там, така ли ?
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Мнениеот C_Mo » Нед Апр 16, 2006 10:25 pm

[quote="MAN6"]

ами бях в пирогов между 5 и 6:30 и срещнах един младеж, чието име не знам. караше преди един рам 4ь, а сега е с ц2 и фанелка драг...
видимо беше зле с дясната ръка, а и сигурно имаше сътресение, защото изглеждаше бая неориентиран... попитах го "на иужния ли?", а той едвам каза "да" и отмина...

[/quote]

А ти какво си правил в Пирогов?
Аватар
C_Mo

Мнениеот thefatcat » Нед Апр 16, 2006 10:31 pm

@Metal-ния
Обясняваме, обясняваме, ама кой ли слуша...
Като се смажат веднъж, ще им дойде акъла в главата, ама късно...

Напоследък чувам някакви изумителни реплики от сорта на "Ще направа БАХ-флип", "Ще метна 10 метра дроБ" и други такива. От хора, които се качват за 3-ти, 4-ти път на колело.
Аватар
thefatcat

Мнениеот Shady™ » Нед Апр 16, 2006 10:33 pm

[quote="thefatcat"]

[quote="Shady™"]

[/quote]

Слез малко от облаците и влез в реалноста! 1-во никой няма да ти гледа к'фа табела има, ако е решил да скача и 2-ро ако е advanced [color=red]only[/color], тва значи че Pro-та не могат да скачат там, така ли ?
[/quote]

E това беше тъп пример...Как да е..
Мисълта ми е, че както се каза по-горе - някои хора не четат форума и незнаят за какво става въпрос..Вярно че една табела няма да промени много нещата.. Сам каза - ако си си решил - няма кой да те разубеди...
Има места където пише че е лавино опасна зона но...някои рискуват...Но поне са били предупредени... После няма да има - аз ако знаех/бях предупреден...
Аватар
Shady™

Мнениеот thefatcat » Нед Апр 16, 2006 10:33 pm

[quote="C_Mo"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

А ти какво си правил в Пирогов?
[/quote]

Трепе таксиджии(бакшиши):lol::fight:
Аватар
thefatcat

Мнениеот MAN6 » Нед Апр 16, 2006 10:41 pm

пУТкрепям мп и c_мо :)

@c_mo: ми не съм разбрал 4е съм на контролен преглед в 4етвъртък и отидох днес.. по4аках 4ас и половина и ми казаха- "sorry, утре сутрин". целта беше да ми видят дясната китка, защото съм с шина ве4е 2 седмици, в следствие от побой над таксиметров шофьор...:I
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Shady™ » Нед Апр 16, 2006 10:48 pm

[quote="MAN6"]

@c_mo: ми не съм разбрал 4е съм на контролен преглед в 4етвъртък и отидох днес.. по4аках 4ас и половина и ми казаха- "sorry, утре сутрин". целта беше да ми видят дясната китка, защото съм с шина ве4е 2 седмици, в следствие от побой над таксиметров шофьор...:I
[/quote]

OMFG Какво е станало?! Стана ми интересно.. ако ти се занимава сподели тук или на ПМ :) ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Апр 16, 2006 10:56 pm

[quote="Shady™"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

OMFG Какво е станало?! Стана ми интересно.. ако ти се занимава сподели тук или на ПМ :) ;)
[/quote]

ама и ти си една клюкарка... :)
Въпреки,че няма да откажа да прочета историята :) :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Teodor40 » Нед Апр 16, 2006 10:57 pm

Скока наистина не е труден но в стремежа си да стигнат попивката повечето се метат много напред а не нагоре.По повод на изказвания от сорта да се разруши,че не става за нищо,че всички са падали на него не е вярно.Има много хора,включително и аз , които си го меткат без никави проблеми.Е верно не паравя номера но като да поскачам малко е добре и дори ми е скучен леко така.
Скока си е екстра и ако всеки си преценява възможностите проблеми няма да има почети никави.
Скорошно опаравяне на пострадалите :beer:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот MAN6 » Нед Апр 16, 2006 11:07 pm

[quote="Shady™"]

[quote="MAN6"]

[/quote]

[/quote]

направихме си един face2face с бърз rush от моя страна. за съжаление аз май се възстановявам по-дълго от оня... така и не разбрах к'во му има на него. не че ме интересува...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Shady™ » Нед Апр 16, 2006 11:12 pm

Това дето каза ми е ясно... имах предвид - как се стигна до там...
Аватар
Shady™

Мнениеот Bender » Нед Апр 16, 2006 11:17 pm

[color=beige]stqgai kitka kato udrq6 sas meka kitka li go odari 4e ti e cafnala kitkata i az na 1 padane beh taka ama nemah st4upeno prosto dosta vreme boli taka 4e spoks :beer:[/color]
Bender

Рейтинг: 1168

Мнениеот MAN6 » Нед Апр 16, 2006 11:37 pm

@bender: хахахаха, ок, мерси за съвета, не знаех ;)
ако ударя някого с мека китка едва ли ще го сваля от първия път, нали? :)

(fraktura na peta metakapralna kost, dqsno)

@shady: няма какво да разправям... просто бакшиш :)
xund
Аватар
MAN6

Следваща

Назад към Архив