bikerider - Юбилей :)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 12:09 pm

[quote="Nightwolf"]
Едва ли си чувал за Световно правителство,което диктува Новия световен ред и това какво ще се случва със страните и народите за в бъдеще.
[/quote]

И Илюминтатите, и Илюминатите !!!
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 12:11 pm

[quote="did"]

айдеее, още един агент под прикритие се намеси... станаха трима. работата почва да става дебела и аз се изнасям.
[/quote]

Стой,стой!Аз ща паза!Според мен си тряаа генотипът "velco" да бъде тотално заличен от генофонда.Разбира се ако вече не е твърде късно...:clap:
Гост

Мнениеот kotka12 » Чет Апр 20, 2006 12:17 pm

[quote="velco"]
И Илюминтатите, и Илюминатите !!!
[/quote]

хахаха
изпревари ме с 2 минути:beer:
А аз знам кой стои зад всичко
затаете дъх
ТОЙ дърпа конците на подземния и надземен свят, дами и господа, велковци и тояги, затаете дъх.
Ето го, самият него, The ONE and only......
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
[color=red] BIKERIDER [/color]
:rofl::rofl::rofl::rofl:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 20, 2006 12:18 pm

[quote][i]Originally posted by Nightwolf
Ти май си прочел само последните мнения,а?Вече и малките деца разбраха,че "21 годишен и болния му дядо" са поставени лица.Ама кой да ти чете...То и без помощта на 4getcredo си беше ясно.А,не!Как Волен ще е опасен за лошите човек?Нищо подобно,напротив!В програмата на АТАКА,въпроса за усилването мощта на мафията е жизнено важен.:lol:
[/quote]

Очевидно е, че малките деца са го разбрали. Нали ти си го разбрал. Обаче за порасналите нещата не стоят така. Сигурно защото са оглупели от старост.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 12:19 pm

[quote="velco"]

[quote="did"]

айдеее, още един агент под прикритие се намеси... станаха трима. работата почва да става дебела и аз се изнасям.
[/quote]

Бегай, бегай, че както са се развихрили тези студенти по шпионаж, дълбоко законспирирани агенти - връстници на ВОСР, кокаиново зависими телевизионни водещи (да, бе, а всъщност платени клакьори на ДС) става страшно - атентат след атентат ...

Баси, и на мен тази сутрин се опитаха да ми направят атентат - един Голф 2 без малко да ми сгази нереза ... Сега като се замисля, всяка сутрин кат ходя да паразитирам на работа, по три-четри атентата са опитват да ми спретнат, и кат са връщам също ...:bigeyes2:

Или това или ме хваща параноидна шизофрения ...
[/quote]

Ебати детето,вичко на ташак за него.Е,все пак и хора за пълнеж си трябват.Къде го грее наш велко кво става около него,нали е важно да му е пълно търбухчето и животчето да му е що-годе устроено.Пък кво става извън офисчето-еееее карай,нема значение.:bawling:
Гост

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 12:23 pm

[quote="NovemberCharlie"]

[quote][i]Originally posted by Nightwolf
Ти май си прочел само последните мнения,а?Вече и малките деца разбраха,че "21 годишен и болния му дядо" са поставени лица.Ама кой да ти чете...То и без помощта на 4getcredo си беше ясно.А,не!Как Волен ще е опасен за лошите човек?Нищо подобно,напротив!В програмата на АТАКА,въпроса за усилването мощта на мафията е жизнено важен.:lol:
[/quote]

Очевидно е, че малките деца са го разбрали. Нали ти си го разбрал. Обаче за порасналите нещата не стоят така. Сигурно защото са оглупели от старост.
[/quote]

Е нали 4getcredo е капацитет!Са аре уточнете се кой на кво верва,нали целта е всички да сте срещу мен!Аааамаха!Няма да има приказка за лека нощ,лошо дете!
Гост

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 12:32 pm

[quote="Nightwolf"]

То и без помощта на 4getcredo си беше ясно...
[/quote]

ааа, без помощта на 4getcredo нищо не е ясно. Тва е все едно да играеш шах без цар.

Ти тепърва ще му видиш зъбките на 4getcredo. Кой го знае за какво е отишъл в Берлин... Има нещо тука, ама и на мен не казва. Добре поне, че смени дегезировката. Сега се прави на щурец.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 1:00 pm

[quote="did"]

[quote]
[quote][i]Originally posted by Nightwolf[/i]

тъй като един човек е жертва без неговото знание
[/quote]

е па всички знаят, той не знае... няма ли кой да му каже!
[/quote]

Е нали всичко е строго засекретено,отде да знае?
Гост

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 1:09 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="did"]

[quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

ми откъдето и ти бе - да чете форума за планинско колоездене!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 1:13 pm

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="did"]

[quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

ми откъдето и ти бе - да чете форума за планинско колоездене!
[/quote]

Глей го ся...:)
Гост

Мнениеот Мajnata » Чет Апр 20, 2006 1:16 pm

Nihtulf те май са ебажат с тебе
Samo qmboool!!!
Аватар
Мajnata

Рейтинг: 1216

Мнениеот Brave » Чет Апр 20, 2006 1:22 pm

Две неща:

Първо, не разбирам, защо е нужно да се държа приятелски с тебе? Започвам нападателно, защото ти и твоя лидер си го заслужили с думите и проявите си. Казваш, че се държа провокиращо? Ами израза "чифут" какво е? Ако аз си позволявам, да обиждам лидера на една формация, който има навика да си размахва пистолета и да стреля срещу хора, както се разбра от шофьора му, то ти си позволяваш да обиждаш няколко милиона души, които не са ти направили нищо.

Второ, вече ми стана ясна позицията ти - всеки който получава заплата от някой си продава гъза. Затова по-приляга на истинския патриот да не работи или поне да не пада толкова ниско, че да продава труда си на друг. Така със сигурност, ще напраивте България просперираща държава, с която ще се съобразява всеки. Само един малък проблем ще остане за решаване, ама... те лидерите са големи хора, ще го решат някак.
Brave

Мнениеот 4getcredo » Чет Апр 20, 2006 1:28 pm

[quote="Nightwolf"]

С теб бих искал да поговоря малко по сериозно,ако не тук,то на ПМ.Защо казваш това за СКАТ,какво общо има това с предаването ти?Кой напуска "лидерът" и защо?С ирония ли го казваш,че си борец за каузата?Кои други са чифути?Питах те дали все пак ще има предаване по някоя медия с твойто разследване?Ако и ти обаче ще се правиш на много важен,въобще не ми отговаряй.:peace:
[/quote]

Nightwolf, съжалявам, че чак сега имам възможност да ти отговоря, но поради независещи от мен обстоятелства... Направо да го кажем, бяха ми саботирали свръзката. Вчера смених квартирата и сега временно нещата се стабилизираха...:look:

СКАТ се правеха на истинския проводник на каузата, но сега като попритиснаха Волен и явно се притесниха, опитват се да напуснат сцената... Не разбираш ли!? Както направи ренегатът и двойният агент Чернев.

Ти за го каза вече...

Опитвам се да уредя нещо по "Свободна Европа" и се надявам, че там ще може да излезе всиииичкоооо.

Не се правя на важен... този did ли е, какъв е, се възползва много добре от ситуацията и естествено извъртя всичко по изгодния за него и кликата му подигравчийски начин. Никакъв адаш не ми е!! Да не говорим в какъв заговор е влязал с Admin и hlebarka, за да използват форумната ми самоличност... (ако се чудиш защо Admin и hlebarka не са се намесили досега... ми това е причината, използват ги и ги е страх да се покажат).

Искам да декларирам, че отсега нататък нищо не е ясно около мен. Не мога да бъдя сигурен кой пише и аз ли съм или не съм. Nightwolf, ти ще ме разбереш...
Виждаш ли какво имам предвди, че другите са .
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 1:30 pm

[quote="Brave"]
Затова по-приляга на истинския патриот да не работи
[/quote]

Така, де! Това е идеята, "истинските патриоти" (т.е. атакистите) да не работят. Ще работят робите, т.е. ние - "интернационалистите", циганите и чифутите.
velco

Мнениеот 4getcredo » Чет Апр 20, 2006 1:32 pm

Ето, още не съм публикувал мнението ми и вече ми изопачиха поста. АЗ НЕ СЪМ ПРАВИЛ ЕДИТ НА ПОСЛЕДНИЯ МИ ПОСТ!!!!
Не съм щурец, а и бира не пия!!
Аватар
4getcredo

Мнениеот Lubo » Чет Апр 20, 2006 1:36 pm

Последните 2 страници нямах нерви ад ги прочета и ако тази снимка е пускана вече ще помоля модератора да ми изтрие поста :)
http://www.paladium-games.com/forums/vi ... php?t=5302

:0 :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 1:39 pm

@4getcredo: :rofl::thumb::beer::paperba:
[code]
|
|
\|/
[/code]
velco

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 1:43 pm

[quote="velco"]

:paperba:
[/quote]

тук май се заформя някаква Велчова завера. Много станахте торбаланите с кесии на главите. Ама крийте се, като не ви стиска да се покажете.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kibikoff » Чет Апр 20, 2006 1:58 pm

[quote="4getcredo"]

... Направо да го кажем, бяха ми саботирали свръзката. Вчера смених квартирата и сега временно нещата се стабилизираха[/quote]

мръсните империалисти явно са ви подгонили и там...
ще трябва нова щаб-квартира да заформите, идва ред и на Райхстага..., надявам се не си загубил кибрита(с_пичка):kaioken::kaioken:
kibikoff

Мнениеот 4getcredo » Чет Апр 20, 2006 2:02 pm

И кой се бъзикааа с аватара миии??? :dark::angfire:
Аватар
4getcredo

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 2:29 pm

Originally posted by Brave

[quote]размахва пистолета и да стреля срещу хора, както се разбра от шофьора му[/quote]

Ай ако обичаш не се изказвай преди да е приключило всичко!Или то вече са ти промеле мозъка?

[quote]то ти си позволяваш да обиждаш няколко милиона души, които не са ти направили нищо.[/quote]

За кои говориш?Евреите ли?Те индиректно на мен и на света са направили много,но не добро.

[quote]Второ, вече ми стана ясна позицията ти - всеки който получава заплата от някой си продава гъза. Затова по-приляга на истинския патриот да не работи или поне да не пада толкова ниско, че да продава труда си на друг. [/quote]

Зависи кой ти плаща и чии интереси защитаваш,приятелю.А за журналиста който твърди,че е "български гражданин" това важи в пълна сила.

[quote]Така със сигурност, ще напраивте България просперираща държава, с която ще се съобразява всеки.[/quote]

Когато интереса на България е преди всичко тогава ще ни зауважават.Всички нормални страни си гледат първо своите интереси а не като наще продажни управници-американските.
Гост

Мнениеот Brave » Чет Апр 20, 2006 3:01 pm

Списък на високоуважавани, "нормални страни в света, които си гледат първо своите интереси", по начина препоръчан от "Атака":

Северна Корея
Иран
Пакистан
Куба
.
.
Едит: Специално за тебе ще обясня - в този свят има геополитически сили, способни да ни издухат като пролетен вятър ланшни листа. Ако не се съобразяваме с тях и не участваме в големи и уважавани от всички военни и икономически съюзи, ще сме все губещи. Не че тогава ще сме много печеливши, имайки предвид икономиката ни, но ще имаме шанс. Може да не е честно, може да не ти харесва, но е факт. В глобалния свят, локалните решения са заравяне на главата в пясъка. Много удобна поза за този който стои зад тебе, ако ме разбираш. Няма такова животно като неутралитет. Просто забрави за това. Ако не са американците ще са руснаците, ако не те, то някой друг. Просто първите се държат най-цивилизовано и те оставят да се радваш на известен суверенитет и прилично качество на живот. Което всъщност е интереса на почти всички привърженици на Атака, като изключим странните идеалисти.

П.П. А, вземи мръдни това лаЙно от българското знаме, патриоте!
Brave

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 3:04 pm

Originally posted by 4getcredo

[quote]СКАТ се правеха на истинския проводник на каузата, но сега като попритиснаха Волен и явно се притесниха, опитват се да напуснат сцената... Не разбираш ли!? Както направи ренегатът и двойният агент Чернев.[/quote]

Абе ти добре ли си кой,се опитва да напусне сцената?Предаването на Волен си го има,АТАКА не се разпада както се опитват да изкарат,напротив-наскоро празнуваха юбилей-1 година партия АТАКА и рождения ден на Волен.Отхвърлили са ти информацията ли?И в кое предаване си щял да я изнесеш?Според теб Сидеров е жертва на заговор без негово знание така ли?Ако е вярно защо да не те пуснат по СКАТ?

[quote]Не се правя на важен... този did ли е, какъв е, се възползва много добре от ситуацията и естествено извъртя всичко по изгодния за него и кликата му подигравчийски начин. Никакъв адаш не ми е!! Да не говорим в какъв заговор е влязал с Admin и hlebarka, за да използват форумната ми самоличност... (ако се чудиш защо Admin и hlebarka не са се намесили досега... ми това е причината, използват ги и ги е страх да се покажат).[/quote]

хааха,добре.:lol:
Гост

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 3:08 pm

[quote="4getcredo"]

И кой се бъзикааа с аватара миии??? :dark::angfire:
[/quote]

аа, не знам. аз нямам нищо общо. Ако бях аз, щях да ти сложа [url=http://arnoldgamboa.com/main/bean.jpg]това[/url].

мисля, че след като внимателно прочетох всичко, написано от NightWolf, накрая открих зрънцето съзидателност и здрава логика в неговия мироглед. Зрънцето е английско и се казва "bean".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 20, 2006 3:10 pm

Вълчо, на коя автомивка ти промиват мозъчето? Да си закарам там колата, щото явно добре се справят.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 3:10 pm

[quote="Brave"]

Списък на високоуважавани, "нормални страни в света, които си гледат първо своите интереси", по начина препоръчан от "Атака":

Северна Корея
Иран
Пакистан
Куба
.
.

П.П. А, вземи мръдни това лаЙно от българското знаме, патриоте!
[/quote]

Много си загубен.Какъв "начин препоръчан от Атака" бе?Ненормалнико,Франция,Англия,Германия,Швейцария,Австрия-какво правят?Не гледат ли първо интереса на собствената си страна и народ?За тва ли са толкова "изостанали"?
Гост

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 3:13 pm

[quote="NovemberCharlie"]

Вълчо, на коя автомивка ти промиват мозъчето? Да си закарам там колата, щото явно добре се справят.
[/quote]

хаха няма нужда,там където си ходиш май не е по-зле.:clap:
Гост

Мнениеот Brave » Чет Апр 20, 2006 3:22 pm

Кой е загубен, си личи до този момент добре...
Що ли изброените от тебе държави с едно изключение членуват в ЕС и НАТО? Що ли Германия, има множество US бази на територията си? Айде прави си изводите, не чети само в. Атака и не гледай ТВ "Скат" въобще, че ти действа зле.
Brave

Мнениеот Lubo » Чет Апр 20, 2006 3:32 pm

E Вълчо сложи си го този на аватар, че много място заема в подписа. Нищо лично, но аз съм тука да чета и да споделям мнение, а не да разглеждам плакати.

П.П. видя ли снимката от моя линк преди 5-6 :)?
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 3:32 pm

Ама много е смешно псето, смешно и жалко ... :rofl:
velco

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла