[quote="Nightwolf"]
С теб бих искал да поговоря малко по сериозно,ако не тук,то на ПМ.Защо казваш това за СКАТ,какво общо има това с предаването ти?Кой напуска "лидерът" и защо?С ирония ли го казваш,че си борец за каузата?Кои други са чифути?Питах те дали все пак ще има предаване по някоя медия с твойто разследване?Ако и ти обаче ще се правиш на много важен,въобще не ми отговаряй.
[/quote]
Nightwolf, съжалявам, че чак сега имам възможност да ти отговоря, но поради независещи от мен обстоятелства... Направо да го кажем, бяха ми саботирали свръзката. Вчера смених квартирата и сега временно нещата се стабилизираха...
СКАТ се правеха на истинския проводник на каузата, но сега като попритиснаха Волен и явно се притесниха, опитват се да напуснат сцената... Не разбираш ли!? Както направи ренегатът и двойният агент Чернев.
Ти за го каза вече...
Опитвам се да уредя нещо по "Свободна Европа" и се надявам, че там ще може да излезе всиииичкоооо.
Не се правя на важен... този did ли е, какъв е, се възползва много добре от ситуацията и естествено извъртя всичко по изгодния за него и кликата му подигравчийски начин. Никакъв адаш не ми е!! Да не говорим в какъв заговор е влязал с Admin и hlebarka, за да използват форумната ми самоличност... (ако се чудиш защо Admin и hlebarka не са се намесили досега... ми това е причината, използват ги и ги е страх да се покажат).
Искам да декларирам, че отсега нататък нищо не е ясно около мен. Не мога да бъдя сигурен кой пише и аз ли съм или не съм. Nightwolf, ти ще ме разбереш...
Виждаш ли какво имам предвди, че другите са .