bikerider - Юбилей :)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот bikerider » Пет Апр 21, 2006 2:22 pm

[quote="Brave"]
Лошото е, че ако при нас се стигне до някакви подобни отклонения, никой няма да се занимава да ни "стяга", а направо ще ни изплюят.
[/quote]

Мислиш ли? ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 2:26 pm

[quote="velco"]

[quote="Nightwolf"]
Но дотогава по-добре да ги подкрепяме,тъй-като до сега не са кривнали от предизборните си обещания,за разлика от всички останали.
[/quote]

Ти май все още не загряваш ?

НЕ ДЪРЖИМ да се спазват обещанията за национализация, расова/етническа/религиозна дискриминация, християнски фундаментализъм и изолационизъм.

А не са кривнали, щот не сме толкова луди да даваме зелника на онзи параноиден-шизофреник.

[/quote]

Моля,г-н ****** задръжте си ВАШАТА дефиниция на понятията за ВАС,бъдете сигурен,че има много по-достоверни и обективни източници от Вас.
Гост

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 2:27 pm

[quote="NovemberCharlie"]

Алооо, РОБИТЕ, така ли трябва да се държите с дясната ръка на Болния ви господар?
[/quote]
:crazy::rofl:
Гост

Мнениеот lacho_m » Пет Апр 21, 2006 2:34 pm

Гледам, че напоследък е модерно да се слагат снимки на лидеро... та да пусна и аз няколко ;)

[img]http://img126.imageshack.us/img126/241/ataka229oz.png[/img]
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот lacho_m » Пет Апр 21, 2006 2:36 pm

и още...

[img]http://img116.imageshack.us/img116/2995/ataka1comics6dd.png[/img]
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 2:45 pm

]Originally posted by velco

Да разбирам ли, че имаш предвид, че болшинството убийства на етнически българи са извършени от представители на ромското малцинство[1]? Без съмнение, разполагаш със съответните данни, би ли ги споделил?
[/quote]
Да.Плюс всички показни и зверски убииства извършени през последните години и останали "неразкрити".За тях няма наказани.Ако не си разбрал се шири широка циганска престъпност защото те са си изградили чувство за безнаказаност.Един циганин в момента в Република България има повече права от ТЕБ,българино!*******! :DИ това не е защото патриота мрази циганите,а защото това е така.Ти не знаеш,че има специална директива,която се спуска до всички РПУ-та в страната,когато има тежко и особено тежко престъпление извършено от циганин върху българин,случаят да се потулва и забравя.Такива случаи има много особено в последните 3-4 години.Така беше с професор Калоянов и сестрите Белнейски.ЛИЧНО аз не обичам мангалите,както и вие,но ви е страх да си признаете.

ПС:Нищо не съм изкопирал,трябваше ми точната формулировка и тя вече е призната от много европейски институции.В България няма малцинства,а което претендира за такова значи търси привилегии от това.
Гост

Мнениеот bikerider » Пет Апр 21, 2006 2:49 pm

NovermberCharlie е прав, късно е за теб...

@all: [url=http://home.ptd.net/~k3ph/alayin.swf][u]Великденска честитка [/u][/url]

Желая на всички весели празници :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 2:52 pm

[quote="Brave"]

Драги, аз нито чакам, нито си мълча. Повярвай ми, ако дойдете на власт, поради глупостта на лумпените и незаангажираното високомерие на интелектуалците, ще се заангажирам още повече. Както съм казвал в по-ранни теми, в свалянето на една малоумна партия съм участвал, мисля, че няма да ми е неприятно да се включа и за втора (то май пак е първата де, ама под друга кожа). Лошото е, че пак ще губите време на цяла България, но ако е нужно да се изкара и тази детска болест на демокрацията, ще го изтърпим. Ако не си разбрал до сега, аз не искам, да се случат нещата, описани в 20-точковото листче, което наричате програма. Не вярвам, че в "Атака" има дори и един кадърен управяляващ, нито, че целта на лидерите й (то май остана само един и семейството му) е добруването на България.
[/quote]

Добре,доказа,че си балък,спокойно.:thumbu:
Гост

Мнениеот gadka » Пет Апр 21, 2006 2:59 pm

[b]Download Attachment:[/b] [url=http://www.mtb-bg.com/forum/data/gadka/20064217586_bolen.jpg][img]images/icon_paperclip.gif[/img] bolen.jpg[/url]
64.83 KB
Изображение
Аватар
gadka

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Пет Апр 21, 2006 3:22 pm

[quote="Nightwolf"]
Добре,доказа,че си балък,спокойно.:thumbu:
[/quote]

:usclap::usclap::usclap::usclap:
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Апр 21, 2006 3:39 pm

[quote="Nightwolf"]
г-н Профан
[/quote]

Справка правилата на форума.
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Пет Апр 21, 2006 3:39 pm

[quote="Nightwolf"]
[quote]

Originally posted by velco
Да разбирам ли, че имаш предвид, че болшинството убийства на етнически българи са извършени от представители на ромското малцинство[1]? Без съмнение, разполагаш със съответните данни, би ли ги споделил?
[/quote]

Да. Плюс всички показни и зверски убииства извършени през последните години и останали "неразкрити".За тях няма наказани.
[/quote]

И извършителите са роми? Да речем, убийците на Доктора, Кюлев, и т.н.?
Така, вече сме чували твърденията, помолих Ви за фактите, които подкрепят твърденията. Къде са те? Очевидци, информатори, документи, каквото и да е.
[quote]Ако не си разбрал се шири широка циганска престъпност защото те са си изградили чувство за безнаказаност.Един циганин в момента в Република България има повече права от ТЕБ,българино!Лумпене! :DИ това не е защото патриота мрази циганите,а защото това е така.
[/quote]

Глупости на търкалета. По-скоро смятам, че над 90% безработица е причината за "циганската престъпност". И със сигурност един циганин няма повече права от мен, и със сигурност има много по-малка възможнмост да се възползва от правата си на български гражданин в сравнение с мен - да речем по образователни и финансови причини.
[quote]Ти не знаеш,че има специална директива,която се спуска до всички РПУ-та в страната,когато има тежко и особено тежко престъпление извършено от циганин върху българин,случаят да се потулва и забравя.
[/quote]

Да, не знам за такава директива. Вие откъде знаете. Бихте ли ми показали, да речем, ксерокопие или друг вид копие на директивата или просто текста и?

[quote]Така беше с професор Калоянов[/quote]

Добре. Едно. Други?

[quote]и сестрите Белнейски[/quote]

Две.
Какво знаете Вие по въпроса? Ако знаете убиеца/убийците, бихте ли ги съобщили? Име и адрес. Обещавам [b]лично[/b] да се погрижа.

[quote]
ПС:Нищо не съм изкопирал,трябваше ми точната формулировка и тя вече е призната от много европейски институции.
[/quote]

В какво се състои "признаването" на формулировката за малцинство от "много европейски институции"? От кои институции (Парламент на Европа, Европейска комисия) и в кой документи? Заглавие и номер на документа ще е достатъчен, благодаря.

[quote]В България няма малцинства,а което претендира за такова значи търси привилегии от това.[/quote]

Това следва да се установи, след като установим каква е дефиницията за малцинство.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Пет Апр 21, 2006 3:44 pm

@velco: няма сми, убеждаваме телевизора.
тоя човек е тотално промит.
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Пет Апр 21, 2006 3:48 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Nightwolf"]
г-н Профан
[/quote]

Справка правилата на форума.
[/quote]

Това някакъв французин ли е?
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 3:48 pm

Originally posted by bikerider[/i]

@Nightwolf:
[/quote]
[quote]кога най-сетне ще разбереш, че нито един проблем от изброените не се отрича. Отричат се само "решенията" на Атака, защото ще доведат до неописуемо по-лошо положение.[/quote]

Ти ли ще ми говориш,кое е правилно и кое не?!Да не би да си професионален политолог или просто да ти сече пипето?Мани.Първо ти говориш наизуст квот си чул по радиото.Второ всяка жаба да си знае гьола,разбираш от велосипеди,но да не се лъжеш,че разбираш от политика.

[quote]Криеш се непрекъснато зад "ще", "ще", "ще", "ще". Можеш ли обаче да погледнеш зад това "ще"??? Можеш ли?????[/quote]

Да,то е част от света около мен и аз съм част от света.Минало,настояще,бъдеще-всичко е свързано.Не може да немислиш за бъдещето.Абе ти от коя пещера излизаш,извинявай?8)

[quote]Можеш ли да обхванеш всичките процеси, които текат в една държава???[/quote]

Старая се и колкото и да го мъча стигам до първоизточника.

[quote]Или се мислиш за всевиждащ? За пророк, предупредител, глашатай? Толкова ли не ти минава през главата, че хората не споделят възгледите ти? [/quote]

Ти ме питаш,аа не ,всъщност провокираш да ти отговарям.Аз те насочвам към истината,да мислиш,но ти не вдяваш.Не съм виновен,че не споделяш възгледите ми.Ти дори и не опитваш да погледнеш от друг ъгъл,че може и да съм прав.

[quote]Ако не можеш, има си име и за това заболяване.[/quote]

Тц,:spin: за здраве не и с теб!

[quote]Чудя ти се толкова ли не осъзнаваш, че вярата ти е сляпа, основава се на призраци от миналото и се самозалъгва с "ще"-тата на един болен лидер.[/quote]

Еми ти само тва знаеш бла бла бла,болен лидер,бла бла...Можеш ли да водиш нормален разговор или сънуваш духове?

[quote]Уважавам стремежа ти да вярваш, но си избрал губеща карта.[/quote]

По тая логика и аз ти казвам,че си избрал грешния път.А сега да видим,да видиш какво е да си говорим ей така,празни приказки.Доказвай ми ги нещата,не ми ги налагай.И се опитвай да чуваш и другите малко повече.

[quote]Лошото е, че като те гледам кви ги дрънкаш ми се струва, че ти не си си самодостатъчен, винаги ти трябва някой лош, който да сочиш. Щото иначе трябва да потърсиш сметка на самия себе си за живота, който живееш.[/quote]

Важи горния ми отговор.:lolup:

[quote]Отговори ми на няколко простички въпроса:
Какво знаеш ти за живота, след като още следваш на гърба на данъкоплатеца?
Колко лева данъци си внесъл в държавата, за която ревеш?
Какво си съградил през живота си? Или само си получил даром един мит и сега когато той лъсва като мит ревеш срещу всички?[/quote]

Работил съм не се притеснявай,дори тежък труд,какъвто ти съм сигурен,че не си.И всичко това забранява на ученика/студента,въобще младия човек да е недоволен от условията за живот в собствената си родина,така ли?За да съм против беззаконието,трябва да съм като теб ли?Ами какво да кажем за по-възрастните?И те ли да са доволни,да си мълчат?Добре,защо вечно не можем да се разберем,защо тръгваш в един тунел умишлено или подсъзнателно грешен.Не е смешно.

[quote]Би трябвало да уважаваш средния данъкоплатец в лицето на нас, които ти говорим. Или сме ти длъжни за нещо, ма не ти го даваме и затова АТАКА???
[/quote]

На мен не,но на себе си и на страната си сте много длъжни.Казвам "страната",а не "държавата",тъй-като на нея в този вид не съм длъжен за нищо.Не стига че им живеем даже...:evil:

[quote]Толкова ли държиш да останеш ама съвсем сам?
[/quote]

хаха имам си приятели спокойно.:liplick:

[quote]Edit: и все пак би ли цитирал европейската преса по въпроса с декларацията на парламента????? все още чакам.
[/quote]
Чакай си имам си по-важна работа че да ти търса из нета.
Гост

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 3:50 pm

[quote="NovemberCharlie"]

[quote="bikerider"]

на път съм да го класифицирам като изолиран тотално безнадежден случай, ма нали и той душа носи... :beer:

Edit: ама в крайна сметка няма да спасявам удавници насила :beer:
[/quote]

Нали знаеш - национализмът е последното убежище на некадърните.
[/quote]

Не знаех!Това в кенефа сутринта ли го измисли?
Гост

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 4:09 pm

Originally posted by bikerider
[quote]Първо трябва да си осигурят армията и полицията, което не виждам как ще стане, освен ако някой не им помогне както Сталин на Хитлер по време на изборите.[/quote]

Тя армията и полицията е от хора нали знаеш?Те също са с нас вътрешно,но просто изпълняват заповеди.Спокойно,ако се стигне до там,не знаеш кво може да стане.Плюс тва няма да е нужно,то народа се събужда,на едни предсрочни избори ще се види.
[quote]Филма е стар и изтъркан, а почвата за покълване на такова насилие е вече почти безплодна.50 години комунизъм успешно убиват желанието за такива неща, поне моите впечатления от "салатните" патриоти са такива.
Гледам на тях като на български аналог на Льо Пен или Йорг Хайдер.[/quote]

Тоя пак отиде на луната!:bowdown::crazy:ЕхООО щи зема лентите от тавана!:rofl:

[quote]Нормално е да има лумпенизирано малцинство, тия партийки служат като отдушник. [/quote]

Ти откъде знаеш,че не си към лумпенизираното общество?За мене си си баш такъв,защото спиш и си промит мозък.
[quote][b]Феномена е психологически[/b] и е много симптоматичен за прехода от комунизъм към пазарна демокрация.[/quote]

Абе ти с тая психология напоследък много почваш да ме притесняваш.;)

[quote]Има търсене на лидери, съответно има и предлагане. Едните си намират лидер, другите си намират власт, парички и лична изгода. Итс джъст бизнИс :)
[/quote]
Ти си от вторите,знаеме!Успокой се.Между другото историята не познава велики лидери(не Хитлер и Сталин-знам кво ще кажеш)прославили страните си,така ли?
[quote]Преди се бях стреснал от същото нещо както и ти, но не мисля, че е реално да очакваме революции. Мисля, че трябва да [b][size=200]изчакаме[/size][/b] развитието на нещата след "мероприятието" пред Кондолиза Райс и то ще си покаже.[/quote]

Еми колоездачо кво да ти говоря повече?Ти си човека-чакал!
Гост

Мнениеот Гост » Пет Апр 21, 2006 4:27 pm

Originally posted by Brave
[quote]Байкрайдър, много се надявам, да си прав, но се притеснявам, да не подценим подобно зло, каквото може да е един безумен лидер. Все пак, тази организация, в момента е втора по поддръжка политическа партия в България. Нали разбираш, че след много съмнителното да е успешно, управление на БСП, ще последва срив в нейния резултат и "Атака" ще цъфне като първа сила в новия парламент. Спомням си, Австрия, която е отдавнашен и уважаван член на европейското семейство, как залитна и колко бързо бе стегната от останалите европейски държави. Лошото е, че ако при нас се стигне до някакви подобни отклонения, никой няма да се занимава да ни "стяга", а направо ще ни изплюят. Просто и без това сме си на опашката и ни крепят не икономически, а по-скоро геостратегически причини за да не ни затворят вратата, а ако се покажем, като непредвидими и нестабилни, смятай колко ще ни търпят. [/quote]

Абе ей келеш да не си мислиш,че си много наясно?Ти си един от многото Ш****И Г*******И,които гледат да се набутат в на майка си *******,без значение как.Ти малоумен ли си,не виждаш ли,че България не е готова за ЕС както и да го погледнеш?Ще влезем като последните прошляци ще ни съсипят още повече икономически и ще ни направят още по-зависими от тях.И това пак ще е по вина на управляващите,които само и само да се подмажат ни лъжат,че всичко ще се оправи.Като сам казваш,че сме на края на опашката,кой трябва да отстоява нашия интерес-европейците или наше политици?Нищо не разбираш така че трай по-добре.

[quote]Всичко това, за мен идва от начина по който гласуват българите - много мяза на някава религиозна или отборна привързаност - за това се страхувам от партии като "Атака". Виждам го по бабите ми и по тъща ми. Просто те си ходят зомбясали до изборните урни и пускат бюлетината на "нашите". При все че в повечето случи сме гласували за една и съща организация, просто не удобрявам начина им на избор. Аз лично смятам, че е нездраво да се вярва в политическа партия. Човек трябва да вярва в ценности, в идеи, дори в религии, но не и в политически партии. Дет' се вика, човек трябва да пуска бюлетините с разума си, а сърцето да го остави за приятелите, бог и ли каквото друго иска. Това за мен е и проблема на Найтулф - той не е избрал партията си с ума си. Защото тогава може би щяхме да успеем в многото постове от предишната тема, за Атака и национализма, да го убедим, че греши. Но човека често си го казва - той ВЯРВА. А това с аргументи, не може да го обори никой.
[/quote]

Е ТВА ЛИ БИЛО ПРОБЛЕМА БЕ??!:beer:Естествено,че за мен мозъка е разума,а сърцето са така да се каже ценностите,идеалите,чувствата.Като ви говоря,че грешите е точно за това,че не мислите,не размишлявате.За вяра ми говориш?Има ли успешно начинание,без вяра?
Гост

Мнениеот Admin » Пет Апр 21, 2006 4:31 pm

Достатъчно!
Смешно е, тъжно е, Nightwolf разправя на другите, че са с промити мозъци и кво ли още не, олеле-мале. Ако има някой промит тука, Nightwolf, това си ти :emlaugh:
Единствената ми надежда е, че фанатици като теб могат да предизвикат у нормалните хора не само смях, но и размисъл за това какво би станало, ако случайно се доберете до власт. Пък вече дали и как ще ви се противопоставят, ще видим...
Мисля, че 5-6 страници стигат, за да разберем мнението на Nightwolf по въпроса. Всъщност, за пореден път стана ясно, че е достатъчно просто да чуем какво казва Лидера, оттам нататък Nightwolf само повтаря.

@bikerider
Каква ли ще е горещата тема по време на следващия ти юбилей? ;) Да спретнем едни залагания, а? :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла