Originally posted by bikerider[/i]
@Nightwolf:
[/quote]
[quote]кога най-сетне ще разбереш, че нито един проблем от изброените не се отрича. Отричат се само "решенията" на Атака, защото ще доведат до неописуемо по-лошо положение.[/quote]
Ти ли ще ми говориш,кое е правилно и кое не?!Да не би да си професионален политолог или просто да ти сече пипето?Мани.Първо ти говориш наизуст квот си чул по радиото.Второ всяка жаба да си знае гьола,разбираш от велосипеди,но да не се лъжеш,че разбираш от политика.
[quote]Криеш се непрекъснато зад "ще", "ще", "ще", "ще". Можеш ли обаче да погледнеш зад това "ще"??? Можеш ли?????[/quote]
Да,то е част от света около мен и аз съм част от света.Минало,настояще,бъдеще-всичко е свързано.Не може да немислиш за бъдещето.Абе ти от коя пещера излизаш,извинявай?8)
[quote]Можеш ли да обхванеш всичките процеси, които текат в една държава???[/quote]
Старая се и колкото и да го мъча стигам до първоизточника.
[quote]Или се мислиш за всевиждащ? За пророк, предупредител, глашатай? Толкова ли не ти минава през главата, че хората не споделят възгледите ти? [/quote]
Ти ме питаш,аа не ,всъщност провокираш да ти отговарям.Аз те насочвам към истината,да мислиш,но ти не вдяваш.Не съм виновен,че не споделяш възгледите ми.Ти дори и не опитваш да погледнеш от друг ъгъл,че може и да съм прав.
[quote]Ако не можеш, има си име и за това заболяване.[/quote]
Тц,:spin: за здраве не и с теб!
[quote]Чудя ти се толкова ли не осъзнаваш, че вярата ти е сляпа, основава се на призраци от миналото и се самозалъгва с "ще"-тата на един болен лидер.[/quote]
Еми ти само тва знаеш бла бла бла,болен лидер,бла бла...Можеш ли да водиш нормален разговор или сънуваш духове?
[quote]Уважавам стремежа ти да вярваш, но си избрал губеща карта.[/quote]
По тая логика и аз ти казвам,че си избрал грешния път.А сега да видим,да видиш какво е да си говорим ей така,празни приказки.Доказвай ми ги нещата,не ми ги налагай.И се опитвай да чуваш и другите малко повече.
[quote]Лошото е, че като те гледам кви ги дрънкаш ми се струва, че ти не си си самодостатъчен, винаги ти трябва някой лош, който да сочиш. Щото иначе трябва да потърсиш сметка на самия себе си за живота, който живееш.[/quote]
Важи горния ми отговор.
[quote]Отговори ми на няколко простички въпроса:
Какво знаеш ти за живота, след като още следваш на гърба на данъкоплатеца?
Колко лева данъци си внесъл в държавата, за която ревеш?
Какво си съградил през живота си? Или само си получил даром един мит и сега когато той лъсва като мит ревеш срещу всички?[/quote]
Работил съм не се притеснявай,дори тежък труд,какъвто ти съм сигурен,че не си.И всичко това забранява на ученика/студента,въобще младия човек да е недоволен от условията за живот в собствената си родина,така ли?За да съм против беззаконието,трябва да съм като теб ли?Ами какво да кажем за по-възрастните?И те ли да са доволни,да си мълчат?Добре,защо вечно не можем да се разберем,защо тръгваш в един тунел умишлено или подсъзнателно грешен.Не е смешно.
[quote]Би трябвало да уважаваш средния данъкоплатец в лицето на нас, които ти говорим. Или сме ти длъжни за нещо, ма не ти го даваме и затова АТАКА???
[/quote]
На мен не,но на себе си и на страната си сте много длъжни.Казвам "страната",а не "държавата",тъй-като на нея в този вид не съм длъжен за нищо.Не стига че им живеем даже...
[quote]Толкова ли държиш да останеш ама съвсем сам?
[/quote]
хаха имам си приятели спокойно.
[quote]Edit: и все пак би ли цитирал европейската преса по въпроса с декларацията на парламента????? все още чакам.
[/quote]
Чакай си имам си по-важна работа че да ти търса из нета.