[quote="dhspeed"]
[quote="Windstream"]
[quote="dhspeed"]
Nesho danebi da si go slagate snego 4e pi6e6 ot negovo ime? [:p]
[/quote]
Бе малко ще ни е трудно, 8000км не са малко разстояние

BTW ако някой беше почнал да обижда теб реакцията ми нямаше да е по-различна - винаги се стремя да бъда честен и безпристрастен (леле, като политик почнах да говоря вече)
[quote]
Ni6to neiskam da populqriziram, iskam da vi kaja na vsi4ki 4e vmesto vie da ste nastroeni pozitivno kum neq (BMBF) i da poemete nqkukva samoinicqtiva i da pomagate s kakvoto mojete,-- SAMO KRITIKI!!
[/quote]
Аз лично нямам нищо против Федерацията, хубаво е че я има - както е известно от историята голяма група хора обединени от еднакви интереси и официално организирани имат много по-голяма възможност да променят нещата в своя полза отколкото много индивидуалисти. И не ме разбирай погрешно, в популяризирането на федерацията няма нищо лошо.
[quote]
ako 50% ot vsi4ki koito obi4at planinskoto koloezdene iskaha da pomognat -kartinkata 6te6e da e korenno po razli4na!
Primer: minalata godina kogato doide rado i joro i pomoliha da im se pomogne da se izgradi novo trase za dh. doidoha 9 choveka , a ostanalite pitaha kolko pari 6te vzemat!
Tazi godina dokolkoto razbrah federaciqta ima razre6enie da izgradi 4cross trase v iujniq park, kato pomolqt za pomo6 sigurno 6te doidat kum 11 4oveka!
Nepriatno mi e no sme tova nie bulgarskite velosipedisti!
[/quote]
Ох, тука засягаш наистина болна тема. За съжаление съм принуден да се съглася с теб, обаче това не е присъщо само на велосипедистите, а на българите като нация - почти никой не прави нищо ако не усети някакъв "келепир". Не знам от мързел ли е или от нещо друго, но това е реалността - всеки седи и чака наготово... Разбира се има и много изключения, обаче те още са изолирани случаи. Общо взето тия неща вече се коментираха в една друга тема така че няма смисъл да ги повтаряме.
Та така... мисля че вече се разбрахме. Между другото мисля че ще е добра идея около седмица (че и повече) преди започването на изграждането на трасето в Южния да се пусне тук една обява, нещо като тази за велопохода из Родопите - ако не друго поне болшинството членове на форума ще могат да я прочетат навреме и да си организират нещата, ако имат желание да помогнат разбира се.
[/quote]
Evala ti pravq bate, no zasujalenie tuk sme 2ma trime koito mislqt taka.
A za kazvaneto po rano, otnosno vito6a se kaza oklo 10 dni po rano a i praveneto na traseto na 9 10 4oveka ni otne okolo 2 sedmici taka4e...
Vupreki vsi4ko stana super qko zashtoto go napravihme s jelanie i trud! As znam na koi da blagodarq za organizaciqta i sautvetno za traseto, udovolstvieto, sustezanieto, koncerta, rumania, xcto v parka, xcto na vito6a, podnoveniq inventar, za PREKRASNATA RABOTILNICA......
Az VINAGI SUM GOTOV DA POMOGNA NA VSEKI KOLOEZDA4, kamoli sbori6teto na tqh--federaciqta! A VIE??????
[/quote]
Pi4,ti go izkara kato re4 na Todor Jivkov

))))))))))))za partiata

))))))
Uto4nenie-za traseto biahme pove4e i znaehme 2 sedmici po-rano ako ne se luja,no da,stana iako trase goredolu.
No ti maaaaalko se oliva6 s superlativi ne6to,karai malko po realno plz

)))))
Aide be,kakvo stana?za6to smek4ihte tona be,tuka si skusah diafragmata ot hilej,iskam o6teeeee:D[:p][:p][:p][:p]