Nov servis pri stadion vasil levski

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:07 pm

Pri vse che sym razgyrnal vestnik "Smqh i dvesta vica":o)
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Рейтинг: 1200

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:10 pm

:X[:0][:p]:):D:8D::I[quote="-666-DEVIL"]

[size=200][/size][b][/b]NEKOI 6IBA PUTKI NEKOI KARA KOLELO!az ne moga da karam kololo!!AHAAHAHAHAHAHXAAXAX 4ikisti,kolelisti,pederisti,smotanisti,pruslisti,trevisti i drugi tam pendelski,bikerski,putkinski istorii BEGAIITEEE sus BI4IKLETATAA xaaxaxaxxaaxxaax:8::8:4e vi biem i 4e vi ebem xaaxaxxaAXax mooxooxoxox!!!8)8)
[/quote]

Stiga be stiga be ne moga poveche she pripadna kak moje da ste tolkava zle vsichkite be aaaaaaaa:):I:o);):})::V::?::|):8):(:(!::^::X[:0][:p]:B)::}):;):o):I:8D::D:):})::(:8::(!::xx(::|)::?::V::^:
plias pliias pedalite
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот Avid » Нед Фев 29, 2004 11:12 pm

АЗ И ЕДИН ПРИЯТЕЛ ЩЕ ДОЙДЕМ ДА ПОМАГАМЕ!
КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ!

Само едно ще Ви помоля - спрете с простотиите!
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот FRM » Нед Фев 29, 2004 11:14 pm

[quote="ShuShu_Miga"]

Pri vse che sym razgyrnal vestnik "Smqh i dvesta vica":o)

[/quote]
forum (topic) ot visoko kulturno nivo![:p] no az ot dosta vreme se probvah da stane ne6to takova i ne stana no za 6tastie se pojavihte i nai setne stana interesno tuka:D:D[:p][:p]:D
MartoFR
FRM

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:14 pm

[quote="Avid"]

КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ!

[/quote]

s kakvo po-tochno she pomagate
nai-mnogo i vas da vi nadupat i taka
she stane super pedalskoto parti
iako fun
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:21 pm

a kade izcheznaha mlade64etata ot gratski transoprt racing team ood
mnogo mi biaha zabavni
bez tqh kupona ne e sushtiq
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот Avid » Нед Фев 29, 2004 11:22 pm

"Не спори с глупак, хората може да не забележат разликата"

По-здрави на майка ти...

Що не вземе да престанеш с комплексаро-профанните си постинги?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 11:22 pm

[quote="Windstream"]

[quote="dhspeed"]
Nesho danebi da si go slagate snego 4e pi6e6 ot negovo ime? [:p]
[/quote]

Бе малко ще ни е трудно, 8000км не са малко разстояние ;) BTW ако някой беше почнал да обижда теб реакцията ми нямаше да е по-различна - винаги се стремя да бъда честен и безпристрастен (леле, като политик почнах да говоря вече) :D

[quote]
Ni6to neiskam da populqriziram, iskam da vi kaja na vsi4ki 4e vmesto vie da ste nastroeni pozitivno kum neq (BMBF) i da poemete nqkukva samoinicqtiva i da pomagate s kakvoto mojete,-- SAMO KRITIKI!!
[/quote]

Аз лично нямам нищо против Федерацията, хубаво е че я има - както е известно от историята голяма група хора обединени от еднакви интереси и официално организирани имат много по-голяма възможност да променят нещата в своя полза отколкото много индивидуалисти. И не ме разбирай погрешно, в популяризирането на федерацията няма нищо лошо.

[quote]
ako 50% ot vsi4ki koito obi4at planinskoto koloezdene iskaha da pomognat -kartinkata 6te6e da e korenno po razli4na!
Primer: minalata godina kogato doide rado i joro i pomoliha da im se pomogne da se izgradi novo trase za dh. doidoha 9 choveka , a ostanalite pitaha kolko pari 6te vzemat!
Tazi godina dokolkoto razbrah federaciqta ima razre6enie da izgradi 4cross trase v iujniq park, kato pomolqt za pomo6 sigurno 6te doidat kum 11 4oveka!
Nepriatno mi e no sme tova nie bulgarskite velosipedisti!
[/quote]

Ох, тука засягаш наистина болна тема. За съжаление съм принуден да се съглася с теб, обаче това не е присъщо само на велосипедистите, а на българите като нация - почти никой не прави нищо ако не усети някакъв "келепир". Не знам от мързел ли е или от нещо друго, но това е реалността - всеки седи и чака наготово... Разбира се има и много изключения, обаче те още са изолирани случаи. Общо взето тия неща вече се коментираха в една друга тема така че няма смисъл да ги повтаряме.

Та така... мисля че вече се разбрахме. Между другото мисля че ще е добра идея около седмица (че и повече) преди започването на изграждането на трасето в Южния да се пусне тук една обява, нещо като тази за велопохода из Родопите - ако не друго поне болшинството членове на форума ще могат да я прочетат навреме и да си организират нещата, ако имат желание да помогнат разбира се.
[/quote]

Evala ti pravq bate, no zasujalenie tuk sme 2ma trime koito mislqt taka.
A za kazvaneto po rano, otnosno vito6a se kaza oklo 10 dni po rano a i praveneto na traseto na 9 10 4oveka ni otne okolo 2 sedmici taka4e...
Vupreki vsi4ko stana super qko zashtoto go napravihme s jelanie i trud! As znam na koi da blagodarq za organizaciqta i sautvetno za traseto, udovolstvieto, sustezanieto, koncerta, rumania, xcto v parka, xcto na vito6a, podnoveniq inventar, za PREKRASNATA RABOTILNICA......
Az VINAGI SUM GOTOV DA POMOGNA NA VSEKI KOLOEZDA4, kamoli sbori6teto na tqh--federaciqta! A VIE??????
dhspeed

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 11:27 pm

[quote="ShuShu_Miga"]

[quote="Avid"]

КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ!

[/quote]

s kakvo po-tochno she pomagate
nai-mnogo i vas da vi nadupat i taka
she stane super pedalskoto parti
iako fun
[/quote]

Taka nqma da nakara6 nikoi da pomogne! Samo gi ozlubqva6!
Are stiga gluposti!
dhspeed

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:28 pm

[quote="dhspeed"]

[quote="Windstream"]

[quote="dhspeed"]
[/quote]

Бе малко ще ни е трудно, 8000км не са малко разстояние ;) BTW ако някой беше почнал да обижда теб реакцията ми нямаше да е по-различна - винаги се стремя да бъда честен и безпристрастен (леле, като политик почнах да говоря вече) :D

[quote]
Ni6to neiskam da populqriziram, iskam da vi kaja na vsi4ki 4e vmesto vie da ste nastroeni pozitivno kum neq (BMBF) i da poemete nqkukva samoinicqtiva i da pomagate s kakvoto mojete,-- SAMO KRITIKI!!
[/quote]

Аз лично нямам нищо против Федерацията, хубаво е че я има - както е известно от историята голяма група хора обединени от еднакви интереси и официално организирани имат много по-голяма възможност да променят нещата в своя полза отколкото много индивидуалисти. И не ме разбирай погрешно, в популяризирането на федерацията няма нищо лошо.

[quote]
ako 50% ot vsi4ki koito obi4at planinskoto koloezdene iskaha da pomognat -kartinkata 6te6e da e korenno po razli4na!
Primer: minalata godina kogato doide rado i joro i pomoliha da im se pomogne da se izgradi novo trase za dh. doidoha 9 choveka , a ostanalite pitaha kolko pari 6te vzemat!
Tazi godina dokolkoto razbrah federaciqta ima razre6enie da izgradi 4cross trase v iujniq park, kato pomolqt za pomo6 sigurno 6te doidat kum 11 4oveka!
[/quote]

Ох, тука засягаш наистина болна тема. За съжаление съм принуден да се съглася с теб, обаче това не е присъщо само на велосипедистите, а на българите като нация - почти никой не прави нищо ако не усети някакъв "келепир". Не знам от мързел ли е или от нещо друго, но това е реалността - всеки седи и чака наготово... Разбира се има и много изключения, обаче те още са изолирани случаи. Общо взето тия неща вече се коментираха в една друга тема така че няма смисъл да ги повтаряме.

Та така... мисля че вече се разбрахме. Между другото мисля че ще е добра идея около седмица (че и повече) преди започването на изграждането на трасето в Южния да се пусне тук една обява, нещо като тази за велопохода из Родопите - ако не друго поне болшинството членове на форума ще могат да я прочетат навреме и да си организират нещата, ако имат желание да помогнат разбира се.
[/quote]

A za kazvaneto po rano, otnosno vito6a se kaza oklo 10 dni po rano a i praveneto na traseto na 9 10 4oveka ni otne okolo 2 sedmici taka4e...
Vupreki vsi4ko stana super qko zashtoto go napravihme s jelanie i trud! As znam na koi da blagodarq za organizaciqta i sautvetno za traseto, udovolstvieto, sustezanieto, koncerta, rumania, xcto v parka, xcto na vito6a, podnoveniq inventar, za PREKRASNATA RABOTILNICA......
Az VINAGI SUM GOTOV DA POMOGNA NA VSEKI KOLOEZDA4, kamoli sbori6teto na tqh--federaciqta! A VIE??????

[/quote]

ami sled kat si gotov da pomognesh na seki kolezdach she se predatvish li pred publikata koi si shtoto taka ne znaqt horata kym koga da se obyrnt
are kazvai che inache dumite ti potyvat v lainata a te sa golemi
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот smithyGuy » Нед Фев 29, 2004 11:28 pm

I ot mene EVALA,
evala i na tebe dhspeed!
dai na kontakt, dai malko nazad, i trrrr tak tak ,trrrr tak
smithyGuy

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 11:32 pm

Bate--vij si nika,
shu shu mushu nedava slava......
aaaaa izvinqvai--kak kaza se kazva6e maikati?
(ni6to li4no-just business)
dhspeed

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Фев 29, 2004 11:35 pm

[quote="dhspeed"]

[quote="Windstream"]

[quote="dhspeed"]
[/quote]

[quote]
[/quote]

[quote]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Pi4,ti go izkara kato re4 na Todor Jivkov :)))))))))))))za partiata :)))))))
Uto4nenie-za traseto biahme pove4e i znaehme 2 sedmici po-rano ako ne se luja,no da,stana iako trase goredolu.
No ti maaaaalko se oliva6 s superlativi ne6to,karai malko po realno plz :))))))
Aide be,kakvo stana?za6to smek4ihte tona be,tuka si skusah diafragmata ot hilej,iskam o6teeeee:D[:p][:p][:p][:p]
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Фев 29, 2004 11:41 pm

eeeeeeeeeeee,dobre de aide 6te delim izrodia ot men da mine
:)))))))))))))))))))))
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 11:54 pm

[quote="ShuShu_Miga"]

aide aide ne se pokrivai zad razni klisheta mi kaji na publikata koi si
ebasi smeshnika
putkite ste vie
vatmani
[/quote]

Maikati mi vika (moqt me4o puh)
kaji na tatko ti 4e sme rodnini--saotvetno i ti simi rodnina za sujalenie! kakto i dae--ne6tata otivat natam da sum si roda i s priatelkata ti ako ima6 takava! nema da te vurna spoko!
6TE TI PRUSNA KALNATA 6PIONKA--predi tova 6te te vurga s veriga HG sa legloto, 6te ti namaja 6pion4icata s Judy Butter, i malko po malko 6te ti nabiq moito MONSTER T 4ak do gornata KORONA.
a ti 6te se opitva6 da smenqsh skorostite s ezik, no nqma da moje6, zashtoto toni centrovkakta 6te si plete shini za bmx na kutnicite ti!
LEKA I DOHODNA---da si kupi6 anal gin!! :):D:8D::):D:8D::I:I:I
dhspeed

Мнениеот ShuShu_Miga » Пон Мар 01, 2004 12:06 am

e super shtoto az sam qko pedal
obi4am da ma shibat ozade i nqma da otkaja da ti go nabiq
samo deto nishto nema da usetish i po-dobre da ne se haba naprazno
hahah zabavni ste pichove
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот Admin » Пон Мар 01, 2004 12:35 am

За 6 страници виждам, че някои хора доста добре са се "изявили". :(!:Ама нещо взеха да се повтарят...
Ако някой има да казва нещо серизно, и то по културен начин, да си открие нова тема. Тази тук стана твърде жалка ...
...а вече е и заключена! :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Архив