Така, нямама достатъчно време да илюстровам всичко с цитатите му и както си му е реда, защото ще закъснея за лекции, но не мога съвсем да си трая. Във връзка с 99%тата неадекватни мнения и всеобщо раздухвани от обществото легенди по въпроса!
1. За всички на които въпроса им опира до уя, и нещата са просто лайняна работа, няма да пиша нищо, това си е обикновен спам.
2.@ Блъсканйе, Мих си ти го каза, смехотворно е да твърдиш нещо (най-малкото сложно нещо като биохимията и човешкия организъм) ТВЪРДО и със сигурност без да имаш научно обосновано потвърждение зад гърба си!
3.@ MP, За тютюно пушенето съм абсолютно съгласен. Но относно марихуаната поне към този момент, нямаш абсолютно никакво основание, че пушештите марихуана ти навреждат лично на теб. Особено ако не конактуваш с хора които го правят. Алкохола сам - си го каза при тебе води до намаляване на мисловния процес!
докъто марихуаната от личен опит и от хората около мен твърдя че напротив, стимулира те да мислиш, кара те да се замислиш, виждаш света от малко по различен ъгъл (моля хората, които не са употребявали и не знаят за какво става на въпрос, да не коментират това изречение)
4. Теодорчо; Какво означава сериозни последици върху митогледа?! Би ли ми обснил. Трайни?! Временни?!
Хората които употребяват марихуана, непрекъснато се бият по улиците, псуват, крадат и се правят на мъже?!
Алкохола, само си призна че води до изпростяване! Е какво, той не променя ли мирогледа?
5.@ Боиан Пиле, говориш пълни глупости. Спри се моялти се. Това със марихуаната - порта към твърдите наркотици е мит. Мит да се твърди еднолинейно. Има си хора които са пушили марихуана, а след това са преминали на твърди наркотици, но на фона на общата маса пушещи са малък процент. Освен това не е доказана причинно-следствена връзка между марихуаната и твърдите наркотици.
Също така първо се научи на правопис, пък тогава тръгвай да разговаряш с психоК (може би идва от психоаналатиК). Това че си намираш кофти мацки си е твой проблем.
@Велко
P.S. Вече закъснявам и нямам време да проверя правописа и за лапсус клавиатуре!