[quote="Teodor40"]
Е аз да дам няколко съвета които ще са 100% полезни на момчетата. Значи видях го от един приятел

:peace: няма да споменавам име но е наистина добро.Значи карате на място където автобусите се движат сравнително бавно и като видите че идва почвате да карате на заден баланс.Истинския позиор дори има опция да се обърне и да гледа най-яката мацка в автобуса в очите. Ето и друго коренно различно.Виждате пичка ,дигате на баланс и почвате да я гледате[:lol2:. Проблема е че знаете-на където гледате, на там завивате. Или искате да пробвате нещо доста лудо.Значи правите се че е много лудо и опасно.Посъбират се хора и вие се "решавате",правите го и после оглеждате доволно тълпата.Питате приятелите си "добре ли стана,гледаха ли всички?".Ето това са няколко практични съвета и идеи и дано не съм издал някаква голяма позиорска тайна като ги споделям тук:rofl: Все пак оставих няколко добри за най-добрия:rofl:
Ето ,има по нещо за всеки
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... &results=1
[/quote]
това съм го правил в голямо междучасие в едно училище още когато бях с твърдо колело
та на една тенис маса насядали въпросните "котенца" и аз бях спрял на 10 метра от тях .стори ми се че нещо ми се хилят и ме гледат ...викам си е*ал съм ги .....тръгвам на заден баланс обръщам си главата към тях дигам си ДЯСНАТА ръка с посочен среден пръст и почвам да засилвам като видях пред мен оградата на другия краи на двора на даскалото зацепих напред и направих преден баланс с но фуутър

:thumb:след това седнах на един бордюр качих си краката на колелото и гледах как ме гледат супер опулени
P.S случката е стара ама става за обновяване на темата