Яко позьорщина!!!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Shady™ » Чет Май 11, 2006 2:03 pm

[quote="Teodor40"]

В моя случей Caspar ме "спаси" от пребиване защото видях колко се засили той което беше леко в повече-падна на равното и си направи сътресение с шлем Бел.Но пък от друга страна аз му услужих с него:) После моя първи скок мина екстра :spin:
[/quote]

Интересен начин да научиш "някои истини"...
Аз пък бях тръгнал за ПРОБНА засилка( с цел да падна между двата дърт-а,като за начало)от два-пъти по-голямо разтояние от МАКСИМАЛНОТО допустимо за засилка...Представям си какво щеше да ми се случи ....
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Teodor40 » Чет Май 11, 2006 2:35 pm

Затова байкъри които не сте го скачали влезте с много малка скорост първите пъти!Аз лично контролирам скоростта много внимателно и като видя че съм се позасилил гледам да скоча максимално нагоре.Не пробвайте да се опитвате да излетите напред защото така е много по-трудно да се улучи попивката. Лично аз съм разработил техника с която като видя че прескачам попивката с предната гума ,на някой скок, пренасям тежестта леко назад и опъвам с ръцете при курмилото.Така тежестта се разпределя плавно при презимяването и не се получават трескания на вилката. Е не става винаги но почети :D Не мога да го обясня добре и не винаги е приложимо но при всеки случей е по-добре да изтрескате малко отколкото човка т.е. по-добре с двете гуми отколкото с предната когато попивката се подмине.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Shady™ » Чет Май 11, 2006 2:47 pm

Бих добавил че скороста която е необходима(поне на мене) за нормален скок е :
Задната гума да е точно където са 3те "бабунки" след 2рия вираж и около 3 оборота до 4 на педеалите на 3-4та предавка. На мене това ми е достатъчно !
:beer:
ПС: Все си мисля, че тука не беше мястото за тези уточнения, ама айде !...
Аватар
Shady™

Мнениеот Teodor40 » Чет Май 11, 2006 2:49 pm

Тази тема сигурно е най-посещаваната в момента предвид заглавието :look: :thumbu:
Аватар
Teodor40

Мнениеот Shady™ » Чет Май 11, 2006 4:03 pm

[quote="Teodor40"]

Тази тема сигурно е най-посещаваната в момента предвид заглавието :look: :thumbu:
[/quote]

:^::agree:
Аватар
Shady™

Мнениеот spinsession » Чет Май 11, 2006 8:36 pm

тези които карат в южния и не скачат дърта са позйори;а тези които го скачат автоматично стават непозйори,така ли??? хммм много интересно заключение се получава от дотук казаното!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот sss » Чет Май 11, 2006 9:17 pm

[quote="spinsession"]

тези които карат в южния и не скачат дърта са позйори;а тези които го скачат автоматично стават непозйори,така ли??? хммм много интересно заключение се получава от дотук казаното!
[/quote]

Ае стига сте се джавкали:DКарайте си колелата и хич да не ви дреме кой какъв бил и що тъй карал:beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот sharky » Чет Май 11, 2006 11:32 pm

sss е прав. то кво излиза - ако отидеш в парка късно следобяд, вместо на витоша,( защото е "късен" следобяд) излиза че си позиор.
не е така
[color=red].[size=200] то монцата в южния парк е окупирана от байкъри хаха[/size][/color]
кво ли нема... привлича всичко на 2 колела и то по причини извън позиорщината
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Shady™ » Чет Май 11, 2006 11:44 pm

То какво излиза, че ако караш където и да било в София и ОЖИВЕНИ места е позьорщина ?!
Препоръчвам на всеки който иска да не е позьор:
1.Да си седи с колелото в къщи !!! Така няма шанс да бъдете позьори !
2.А в случай че отивате към Витоша - увивайте колелото в чувал да не се вижда какво карате, а като карате - ходете на най-забутаните места, че да не ви гледат !!!
Аватар
Shady™

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 12, 2006 8:04 am

Е аз да дам няколко съвета които ще са 100% полезни на момчетата. Значи видях го от един приятел :rofl::peace: няма да споменавам име но е наистина добро.Значи карате на място където автобусите се движат сравнително бавно и като видите че идва почвате да карате на заден баланс.Истинския позиор дори има опция да се обърне и да гледа най-яката мацка в автобуса в очите. Ето и друго коренно различно.Виждате пичка ,дигате на баланс и почвате да я гледате[:lol2:. Проблема е че знаете-на където гледате, на там завивате. Или искате да пробвате нещо доста лудо.Значи правите се че е много лудо и опасно.Посъбират се хора и вие се "решавате",правите го и после оглеждате доволно тълпата.Питате приятелите си "добре ли стана,гледаха ли всички?".Ето това са няколко практични съвета и идеи и дано не съм издал някаква голяма позиорска тайна като ги споделям тук:rofl: Все пак оставих няколко добри за най-добрия:rofl:
Ето ,има по нещо за всеки http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... &results=1
Аватар
Teodor40

Мнениеот spinsession » Пет Май 12, 2006 9:18 am

@SHADY :thumb:

@TEODOR4O мисля че всички разбраха че караш с росен :rofl::rofl::rofl:

@SSS не се джавкаме бе,бъзик да става!
Аватар
spinsession

Мнениеот Shady™ » Пет Май 12, 2006 9:21 am

[quote="spinsession"]

@TEODOR4O мисля че всички разбраха че караш с росен :rofl::rofl::rofl:
[/quote]

Aaaa не... Ако Mosh Girl ми е смешно то това изби рибата с динамит !!! :rofl::rofl::rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 12, 2006 9:51 am

Неговото име тук не присъства:nono: Не виждам връзката:lol2:
А с кой да карам като Цанко ти не идваш?Знам че бачкаш ама...
Аватар
Teodor40

Мнениеот spinsession » Пет Май 12, 2006 4:49 pm

теди как да не идвам бе! миналата седмица само пропуснах поради липса на накладки изотзадзе! вече имам и утре ще го караме-ЛИФТА РАБОТИ!!! да знаят всички! а на виражите съм почти всеки ден!
Аватар
spinsession

Мнениеот caspar » Съб Май 13, 2006 10:36 pm

[quote="Teodor40"]

Лично аз съм разработил техника [/quote]

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Е признавам че си майстор [b]позиор[/b], нема [u]по-добър[/u]!
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Teodor40 » Нед Май 14, 2006 9:38 am

По-добри от мене много ама това с тренировки е постигнато ;)
Аватар
Teodor40

Мнениеот mikSsS » Пон Юни 19, 2006 3:45 pm

[size=67][color=beige]Dobre glupavi li ste ? Sa nqkoi da ne zeme da mi kaje "Kuv si ti be ?", "Kvo karash ?" ili neshto ot sorta emi za momenta ne karam nishto sega sabiram pari do sa karah Leader Vyper 04 onq deto pishe X fr na ramkata i kvo ? Moga da vi kaja 4e oniq taka nare4eni ot vas "putki" mislite li 4e razbirat koi e s Marzocchi Bomber i koi e s Zoom DH 650 a ? Tova mi kajete samo. Ili spored vas razbirat li 4e nqkoi kara Hight Octane ili Cross Nomad, vqrno e ima momi4eta koito she slojat mn ot nas (pove4eto v toq forum) - "razbira4ite" vuv malkiq si djob no... samo tova iskah da kaja CHE MACKITE EDVA LI SE VPECHATLQVAT MN OT TOVA 4E KARASH RAM ILI 4E KARASH NA BALANS. Drugoto koeto e mom4etata supper mn radvat i spored mene ne sa poziori, tova 4e e bil mra4en den i ne sa iskali da otidat na Vitosha ne zna4i nishto, pove4eto ot tiq deto sa pisali v temata gi e strah da izlqzat da karat na ulicata kogato vali da ne padnat maminite ili da ne si kalqt gumite :crazy: WOW mi tova beshe. Aaaa da i samo da spomena Moncata E NAPRAVO AUTOBAN ZA HORA NEMOJESH DA SE RAZMINESH !!! ludi li ste tam rqdko minavat hora kamoli "putki" koeto pak dokazva 4e mom4etata ne sa POZIORI ... i drugoto - kogato imate kolala kato tqhnite drasnete edin PM[/color][/size]
mikSsS

Рейтинг: 1200

Мнениеот M1010X » Пон Юни 19, 2006 4:24 pm

Май някой пак се изказа неподготвен...

Евала им правя на модераторите за бързата и навременна намеса :D
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот SimonBike » Съб Юни 24, 2006 9:09 pm

.@ М1010X - " drugoto - kogato imate kolala kato tqhnite drasnete edin PM"
Пич, аз карам Drag one от година и малко. Карал съм 5-6 пъти на витосха, карал съм и на виражите в южния. Скочих дърт джъмпа 2.5 пъти :)(на третия са пребих) ама кво от тва. Колелото само по себе си е уникално. ше сложа и пик скоро. Изглежда ужасно ама кво от тва. А и не ме касае кой кво колело има който и да е било. Виждам, че тебе ти пука дали рамката на некой е DHX и дали некой има пари да си я позволи. И според мен наистина има мн позьори с мн хубави колела, които карат на само заради пичките. Мииналото лято видех един пич с мн яко колело легнал на дървения скок с неговата приятелка.
Не знам кво щеше да стане ако некой се засили от горе да скача тоя скок.
Тва е, просто исках да си кажа мнението :)
Дано не съм обидил некой
Има още мнооого да се уча, затова простете ако задавам тъпи въпроси :)
SimonBike

Рейтинг: 1218

Мнениеот Zozka » Съб Юни 24, 2006 10:49 pm

[quote="SimonBike"]

Пич, аз карам Drag one от година и малко. Колелото само по себе си е уникално. ше сложа и пик скоро. Изглежда ужасно ама кво от тва. А и не ме касае кой кво колело има който и да е било.
[/quote]

Е тогава що смяташ, че другите ги касае ти кВо колело имаш? :eek3:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот thefatcat » Съб Юни 24, 2006 10:53 pm

:rofl::rofl::thumb:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот SimonBike » Нед Юни 25, 2006 11:18 am

Тва го казвам само ако некой ме е виждал да се сети кой съм :) пък и кво, да съм казал че имам яко колело и заради тва требе да ме уважавате? Просто си казах мнението :angel2:
Има още мнооого да се уча, затова простете ако задавам тъпи въпроси :)
SimonBike

Рейтинг: 1218

Мнениеот sharky » Сря Ное 22, 2006 9:33 pm

Тая тема още е жива? Лол ...
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот RAM-FR » Сря Ное 22, 2006 9:40 pm

Емииии ДА само от 5 месеца не е писано в нея !!!
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Editor » Сря Ное 22, 2006 9:59 pm

[quote="Teodor40"]

Е аз да дам няколко съвета които ще са 100% полезни на момчетата. Значи видях го от един приятел :rofl::peace: няма да споменавам име но е наистина добро.Значи карате на място където автобусите се движат сравнително бавно и като видите че идва почвате да карате на заден баланс.Истинския позиор дори има опция да се обърне и да гледа най-яката мацка в автобуса в очите. Ето и друго коренно различно.Виждате пичка ,дигате на баланс и почвате да я гледате[:lol2:. Проблема е че знаете-на където гледате, на там завивате. Или искате да пробвате нещо доста лудо.Значи правите се че е много лудо и опасно.Посъбират се хора и вие се "решавате",правите го и после оглеждате доволно тълпата.Питате приятелите си "добре ли стана,гледаха ли всички?".Ето това са няколко практични съвета и идеи и дано не съм издал някаква голяма позиорска тайна като ги споделям тук:rofl: Все пак оставих няколко добри за най-добрия:rofl:
Ето ,има по нещо за всеки http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... &results=1
[/quote]

:thumb:
това съм го правил в голямо междучасие в едно училище още когато бях с твърдо колело :)
та на една тенис маса насядали въпросните "котенца" и аз бях спрял на 10 метра от тях .стори ми се че нещо ми се хилят и ме гледат ...викам си е*ал съм ги .....тръгвам на заден баланс обръщам си главата към тях дигам си ДЯСНАТА ръка с посочен среден пръст и почвам да засилвам като видях пред мен оградата на другия краи на двора на даскалото зацепих напред и направих преден баланс с но фуутър :spin::thumb:след това седнах на един бордюр качих си краката на колелото и гледах как ме гледат супер опулени :) :thumbu:
P.S случката е стара ама става за обновяване на темата :)
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот RAM-FR » Сря Ное 22, 2006 10:05 pm

[quote="Editor"]

P.S случката е стара ама става за обновяване на темата :)
[/quote]

Ти са не моеш да праиш баланс па камоли тогава :rofl::rofl::rofl: и пускаш ДЯСНАТА ръка :rofl::rofl::rofl: СМЕЕЕЕХ
Аватар
RAM-FR

Мнениеот Editor » Сря Ное 22, 2006 10:26 pm

:(!: :confused: :crazy:
мисля че има доста хора които могат да потвърдят задния ми баланс както и предния...
П.С не мислиш ли че ме засягаш по някакъв начин с безсмислените ми постове ( лишени от смисъл и доказателства )?
ако целиш това успяваш
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот RAM-FR » Сря Ное 22, 2006 10:46 pm

[quote="Editor"]

:(!: :confused: :crazy:
мисля че има доста хора които могат да потвърдят задния ми баланс както и предния...
П.С не мислиш ли че ме засягаш по някакъв начин с безсмислените [color=red]ми[/color] постове ( лишени от смисъл и доказателства )?
ако целиш това успяваш
[/quote]

Емиии нз сам си ги пишеш ако щеш си се засяга
Аватар
RAM-FR

Мнениеот Gh0s7 » Сря Ное 22, 2006 10:48 pm

[quote] ...тръгвам на заден баланс обръщам си главата към тях дигам си ДЯСНАТА ръка с посочен среден пръст и...
[/quote]

Как се кара без [color=red]дясна[/color] ръка на заден баланс?
Аватар
Gh0s7

Мнениеот RAM-FR » Сря Ное 22, 2006 10:54 pm

[quote="Gh0s7"]

[quote] ...тръгвам на заден баланс обръщам си главата към тях дигам си ДЯСНАТА ръка с посочен среден пръст и...
[/quote]

Как се кара без [color=red]дясна[/color] ръка на заден баланс?
[/quote]

със разменени спирачки. Но той не е с такива
Аватар
RAM-FR

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла