от Admin » Съб Май 13, 2006 7:03 pm
Nightwolf, ти не просто прекалавяш, ти си някаква напаст, направо не знам как да те определя. И тъй като досега не съм видял един едничък човек, който да е казал едно нещо в твоя защита или да е подкрепил едно твое изказване, а обратното, тези, на които досаждаш вече са десетки, ще започна без никакъв свян и угризения да трия всяка твоя тема или пост с политически уклон и насоченост. Яд ме е само, че заради бетонни глави като теб се налага да правя неща, които не харесвам, но явно принципите, от които се опитвам да се ръководя, са измислени за някакви що годе нормални хора, а не за изтрещели фанатици. Честно да ти кажа, не се сещам за нито един твой пост, който да казва нещо поне малко съществено в сферата на планинското колоездене. За сметка на това политическото ти "творчество" рискува да задръсти базата данни на форума! Опитах с добро, казах ти да престанеш с политическите теми, казах ти, че ще бъдат трити, но ти явно обичаш да ми създаваш работа и то точно в момент, когато ми е много напрегнато и натоварено (което всъщност удря по другите посетители на форума, защото не съм имал време да стигна до глупостите ти и да ги лиша от "удоволствието" да ги прочетат). Ако имаш поне малка идея защо си тук, какво е планинското колоездене, защо другите са тук, моля те, спри да пишеш за общество и политика, нищо не постигаш с това, освен че ни създаваш излишна работа! Не можеш ли да си намериш поне някакво занимание (не е задължително да е планинското колоездене), което да те освобождава от проблемите и когато пишеш за него, да не намесваш политиката и обществото? Всички ние караме колело за удоволствие и част от това удоволствие са разговорите за велосипеди, а не разговорите за политика! Така че престани!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.