За поведението на участниците във форума.

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот Гост » Вто Май 09, 2006 11:12 pm

[quote="Windstream"]

[quote="velco"]

Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
[/quote]

Бе то хубаво ще го отстранявате, ама как:
- маха му се регистрацията -> ще си направи нова
- банва му се ника -> ще си направи нов
- банва му се IP-то -> непрактично
Просто когато някой зацикли в режим "тъп, но упорит" може да бъде надвит само от някой по-тъп или по-упорит от него, а не вярвам на модераторите да им се дебне по цял ден за вълчи бисери.

NightWolf, ти даваш ли си изобщо сметка че дали нещо е истина или не ти си решаваш на база информацията с която разполагаш в момента, а ти получаваш точно толкова информация колкото някой някъде е решил за безопасно да разпространи? Какво тогава остава от твоята "истина"?
[/quote]
За режима "тъп, но упорит" може и да си прав.Може би аз съм много тъп,че да си вярвам,че мога да ви отворя очите.Но нищо,ще продължавам да опитвам!Приятелю,истината не е в самата информация,а в тълкуването й.Когато човек тълкува,съпоставя и анализира нещата,тогава може да прозре истината.Аз не казвам,че ми е ясно всичко-напротив.Но се опитвам да погледна от всички ъгли,не само от тези,които ми казват.И още нещо-едностранчивото мислене на една шепа хора тук е най-големия им проблем.Те са завладяни от собственото си его и това ги дърпа яко надолу,макар и да не го осъзнават.За съжаление има и други все още като тях,за това сме на тоя хал.Нека си изливат злобичката върху мен,не ми пука.Ще видим докъде ще стигнат.
Гост

Мнениеот bikerider » Сря Май 10, 2006 12:02 am

[quote="MAN6"]

ако не те баМнат скоро ще настигнеш bikerider по брой постове... :evil:
[/quote]

и има всички шансове да успее :evil:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Май 10, 2006 8:50 am

[quote="Nightwolf"]

[quote="Windstream"]

[quote="velco"]

Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
[/quote]

Бе то хубаво ще го отстранявате, ама как:
- маха му се регистрацията -> ще си направи нова
- банва му се ника -> ще си направи нов
- банва му се IP-то -> непрактично
Просто когато някой зацикли в режим "тъп, но упорит" може да бъде надвит само от някой по-тъп или по-упорит от него, а не вярвам на модераторите да им се дебне по цял ден за вълчи бисери.

NightWolf, ти даваш ли си изобщо сметка че дали нещо е истина или не ти си решаваш на база информацията с която разполагаш в момента, а ти получаваш точно толкова информация колкото някой някъде е решил за безопасно да разпространи? Какво тогава остава от твоята "истина"?
[/quote]
За режима "тъп, но упорит" може и да си прав.Може би аз съм много тъп,че да си вярвам,че мога да ви отворя очите.Но нищо,ще продължавам да опитвам!Приятелю,истината не е в самата информация,а в тълкуването й.Когато човек тълкува,съпоставя и анализира нещата,тогава може да прозре истината.Аз не казвам,че ми е ясно всичко-напротив.Но се опитвам да погледна от всички ъгли,не само от тези,които ми казват.И още нещо-едностранчивото мислене на една шепа хора тук е най-големия им проблем.Те са завладяни от собственото си его и това ги дърпа яко надолу,макар и да не го осъзнават.За съжаление има и други все още като тях,за това сме на тоя хал.Нека си изливат злобичката върху мен,не ми пука.Ще видим докъде ще стигнат.
[/quote]

Аз настоявам да си остана сляп!!!:D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот yahutu » Сря Май 10, 2006 5:19 pm

ае я се стегнете ве !!
ас зъм за найтлолф :П (земи тая кирилица) той е мноу генгста и ме кефи :Д и съм за банването на тояга примерно!
който не го кефи да не чати и не се заяжда с него ве !!! мен кат не ме кефи някой и предлагам веднага нали ? то мноо лестно така :beer::banghead:
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот velco » Сря Май 10, 2006 5:25 pm

Готов съм с диагнозата, колеги.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Crimson » Сря Май 10, 2006 6:01 pm

:popcorn:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот shaggy86 » Сря Май 10, 2006 6:46 pm

пaрvо изvинете за 6локавиzта ама пи6а от унито и нqмам кирилица
не мислq 4е вul4o трqбва да бaде баннат, но 100% трqбва да се наy4i ,да не псуvа другите и да не се заqjда ,това 4e не сме с подобни на неговите полити4ски вaзгледи не зна4i ни6то ,vсеки си има право на мнение все пак
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Май 11, 2006 8:28 am

[quote="velco"]

Готов съм с диагнозата, колеги.
[/quote]
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот velco » Съб Май 13, 2006 12:44 pm

Абе, ще ви уврат главите, че изродчето трябва да се банне.
velco

Мнениеот did » Съб Май 13, 2006 12:57 pm

Моето категорично мнение е, че е недопустимо в теми от форума на толкова посещаван сайт като mtb-bg.com да остават, пък макар и заключени, антисемитски и други про-нацистки материали. Ако Nightwolf се пробва да пише по този начин в някой сайт в Германия примерно, много скоро ще вие към луната, гледайки я през прозорче с дебели решетки. Толерантността не може да превишава рамките на закона и здравия разум. Очевидно е, че той е невменяем и разумни мерки няма да дадат резултат.

Чудя се, след като НСБОП за пиратско съдържание успяха за проследят, издирят и арестуват трима "пирати", не е ли редно да им се подхвърли една идея как да си оправят политическото реноме, като приберат на топло въпросното псе. Те вече тамън са се научили какво е това IP и за какво се ползва, той пък постоянно кисне във форума, няма да има никакъв проблем да го издирят. Още по-малки ще са им проблемите да му лепнат 10-15-тина години, щото доказателствата за пропагандиране на нацистки и антисемитистки идеи си стоят тук...

Мисля да помисля какво може да се направи по въпроса. На първо време - не трийте темите му, нека постоят поне още малко. Ще ми трябва вероятно около седмица, после може да триете.

Току що постнах едно празно мнение в новата му тема за евреите, за да не може да я изтрие, след като прочете това. А той в момента го чете...

Това не са заплахи, само информирам какво смятам да правя.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Съб Май 13, 2006 1:10 pm

Originally posted by did
[quote]антисемитски и други про-нацистки материали. Ако Nightwolf се пробва да пише по този начин в някой сайт в Германия примерно, много скоро ще вие към луната, гледайки я през прозорче с дебели решетки. Толерантността не може да превишава рамките на закона и здравия разум. Очевидно е, че той е невменяем и разумни мерки няма да дадат резултат.[/quote]

:rofl:

[quote]Още по-малки ще са им проблемите да му лепнат 10-15-тина години, щото доказателствата за пропагандиране на нацистки и антисемитистки идеи си стоят тук...
[/quote]

:crazy:

[quote]Ще ми трябва вероятно около седмица, после може да триете.[/quote]
Гост

Мнениеот Гост » Съб Май 13, 2006 1:12 pm

[quote="velco"]

Абе, ще ви уврат главите, че изродчето трябва да се банне.
[/quote]

А аз ще бамНа по главата,калъф!
Гост

Мнениеот did » Съб Май 13, 2006 1:19 pm

Тъй като не съм сигурен, че само моя сигнал е достатъчен, моля, изпратете и вие по един сигнал. Адресът на занимаващото се с тези неща звено на Национална Служба "Полиция" е [email protected]

Може да пишете и лично на Генерал-Лейтенант Валентинт Петров, но по-добре не занимавайте шефовете с такива неща, има си хора за това.

След като псето настоява да сме били активни граждани, които си отстояват правата, нека му покажем, че сме точно такива.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Съб Май 13, 2006 1:28 pm

За сведение, въпросните действия представляват престъпления по Глава 3, Раздел II, Чл. 162, ал.1 и Чл.164 от Наказателния Кодекс и се наказват с до три години лишаване от свобода и обществено порицание и/или пробация.
velco

Мнениеот Гост » Съб Май 13, 2006 1:32 pm

:rofl:Олелеее...:rofl:Само така!Малко и аз да се посмея:lol:
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Съб Май 13, 2006 1:40 pm

[quote="Nightwolf"]

:rofl:Олелеее...:rofl:Само така!Малко и аз да се посмея:lol:
[/quote]

:puke:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Съб Май 13, 2006 1:41 pm

[quote="Nightwolf"]

:rofl:Олелеее...:rofl:Само така![b]Малко[/b] и аз да се посмея:lol:
[/quote]

"малко" е ключовата дума.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Съб Май 13, 2006 7:03 pm

Nightwolf, ти не просто прекалавяш, ти си някаква напаст, направо не знам как да те определя. И тъй като досега не съм видял един едничък човек, който да е казал едно нещо в твоя защита или да е подкрепил едно твое изказване, а обратното, тези, на които досаждаш вече са десетки, ще започна без никакъв свян и угризения да трия всяка твоя тема или пост с политически уклон и насоченост. Яд ме е само, че заради бетонни глави като теб се налага да правя неща, които не харесвам, но явно принципите, от които се опитвам да се ръководя, са измислени за някакви що годе нормални хора, а не за изтрещели фанатици. Честно да ти кажа, не се сещам за нито един твой пост, който да казва нещо поне малко съществено в сферата на планинското колоездене. За сметка на това политическото ти "творчество" рискува да задръсти базата данни на форума! Опитах с добро, казах ти да престанеш с политическите теми, казах ти, че ще бъдат трити, но ти явно обичаш да ми създаваш работа и то точно в момент, когато ми е много напрегнато и натоварено (което всъщност удря по другите посетители на форума, защото не съм имал време да стигна до глупостите ти и да ги лиша от "удоволствието" да ги прочетат). Ако имаш поне малка идея защо си тук, какво е планинското колоездене, защо другите са тук, моля те, спри да пишеш за общество и политика, нищо не постигаш с това, освен че ни създаваш излишна работа! Не можеш ли да си намериш поне някакво занимание (не е задължително да е планинското колоездене), което да те освобождава от проблемите и когато пишеш за него, да не намесваш политиката и обществото? Всички ние караме колело за удоволствие и част от това удоволствие са разговорите за велосипеди, а не разговорите за политика! Така че престани!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот yahutu » Нед Май 14, 2006 7:58 pm

did нищо лично ама се държиш като жена честно, ако искаш на папата пиши или на главния мюфтия да видят и те че ти пука .. Между другото ти да не си адвокат или съдия? Чак вече и присъда измисли. :lol2: :rofl: Че зарибяваш и другите да пишат даже. :thumb: Успех иначе де - интересен замисъл - изпъкна с тоя пост :beer:
Аватар
yahutu

Мнениеот yahutu » Нед Май 14, 2006 8:11 pm

[quote="did"]

Може да пишете и лично на Генерал-Лейтенант Валентинт Петров, но по-добре не занимавайте шефовете с такива неща, има си хора за това.
[/quote]

Верно ли е Валентинт - тва на еврит Валентин ли е? Аре да пуснем сигнал до МВР и КГБ и ФБР и Спец НАС и Мусат и до ООН ама може и до НАТО. Ама аре по 3 пати всеки да пусне щото може да не забележат :rofl:
A през тва време можем на Валя Ахчиева да се обадим и на Господари на ефира и на някоя организация за защита на мангалите (така де малцинствата) :rofl:
Аватар
yahutu

Мнениеот bikerider » Нед Май 14, 2006 9:40 pm

@yahutu:
Я ми обясни като си толкова духовит ти що правиш това, дето казваш да не го правим?
Уж да оставим Nightwolf на мира, а се заяждаш с did за глупости?
Разбирам, че не вникваш в проблема и те влече да дрънкаш глупости, но не разбирам защо толкова държиш да го покажеш на всички?
Аватар
bikerider

Мнениеот yahutu » Нед Май 14, 2006 10:44 pm

bikerider ами доста пъти май съм казвал защо го правя... май се сещате ам сеа не ми се обеснява .. тия дни или утре когат мога ако не ме марзи мое да обада нещо пак.. лека нощ засега
Аватар
yahutu

Мнениеот ABDON » Пон Май 29, 2006 10:40 pm

Голяма веселба сте си устроили тук...Въобще не виждам за какво е темата. Да се трие...покрай нея и други неща да се изтрият...
Такива индивиди винаги има. Точно заради тях се създават правилата, които в този форум сериозно отсъстват. Жалко, но факт.
ABDON

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Вто Май 30, 2006 5:55 am

Правила си има, това че някои не ги спазват вече е съвсем друг въпрос.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот ABDON » Вто Май 30, 2006 6:10 am

Освен че не се спазват не се и прилагат...т.е. няма ги...
ABDON

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Вто Май 30, 2006 6:52 am

[quote="ABDON"]

Освен че не се спазват не се и прилагат...т.е. няма ги...
[/quote]

Мхм, не е като да не съм съгласен. :agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Вто Май 30, 2006 8:46 am

Да се въведе вечерен час за непълнолетните. Я некой малчо е писал след 21:00, я постовете му биват пожълтени :)

Стига с тия правила, бе. Баси тва е форум осъзнайте се. Пишете квот си искате, спазвайки благоприличие, махнете си картинките от подписите (не защото има правило, а защото е тъпо да имаш картинка) и се забавлявайте. Ако така бясно протестирахте срещу липсващите правила в реалния живот...ехееее до ся да сме влезли не в Европа а в космоса...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Вто Май 30, 2006 9:01 am

[quote="bluskanie"]

защото е тъпо да имаш картинка[/quote]

Тъпо е да имаш текст!А сега!

[quote]Ако така бясно протестирахте[/quote]

Ааами,всичко си е наред.
Гост

Мнениеот bluskanie » Вто Май 30, 2006 9:10 am

Вълчо, примирил си се с реалностите. Преди известно врме джафкаше насам-натам, ся нещо си се снишил...не бивА ТАКА.

Бе самото значение на "подпис", навежда на мисълта, че в него се садържа нещо написано :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Вто Май 30, 2006 9:13 am

[quote="bluskanie"]

Да се въведе вечерен час за непълнолетните. Я некой малчо е писал след 21:00, я постовете му биват пожълтени :)

Стига с тия правила, бе. Баси тва е форум осъзнайте се. Пишете квот си искате, спазвайки благоприличие, махнете си картинките от подписите (не защото има правило, а защото е тъпо да имаш картинка) и се забавлявайте. Ако така бясно протестирахте срещу липсващите правила в реалния живот...ехееее до ся да сме влезли не в Европа а в космоса...
[/quote]

Е стига с тия крайни позиции де. Съгласен съм, тъпо е да имаш картинка - махнах моята точно заради това. Е и? Не забеляза ли на какво беше заприличал форума въпреки това че е тъпо да имаш картинка? За теб и мен е тъпо, за някои самовлюбени индивиди с огромни банери не е тъпо. Или то нали това е форум, дай слободия до край. Тъпо е нали?
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта