Абе я малко затвори тая уста, че много комплексарски почна да звучиш - тоя бил грозен, оня бил мързелив, еди кой си бил келеш...я малко се погледни себе си и категоризирай по-малко другите, че в момента приличаш точно на онея форумни плъхове, които си изливат комплексите в интернет, щото така е най-лесно.Знам, много е лесно да обиждаш без да познаваш някой, ма поне иди в издателството на некой жълт парцал, за да ти плащат за цветущия речник...
А какво съм направил за да ме изберат си е мой проблем и не знам теб кво те занимава.За сведения на въпросния телефон звънях неколкократно и не ми бе вдигнато.На мейлите които пратих не бе отговорено, въпреки поетия ангажимент.И не мисля, че да драснеш 2 реда и да ги разпратиш с 1, единствен мейл на неодбрените, коства каквото и да било - не знам за кви разходи говориш.Това е - а дали на did, тучо чучо или на теб ви харесва всеобщото мнение на повечето хора тук си е ваш проблем, но аз и преди го казах, след което естествено се надпреварвахте да ме обявите за побъркан - работата на въпросната продуцентска къща не мирише, а вони!А това, че те самите не си държат на имиджа и се отнасят така несериозно към хората не вреди на мен, а показва що за хора са те.Аз не 80, а 880 кинта ще изкарам, но с подобни простотии повече няма да се занимавам.И въпроса не е за мухливите им кинти, които и на половина нямаше да платят, а е принципен - ти си правиш някакви планове за седмицата, отказваш други оферти, като разчиташ на лоялност, отсреща ти казват "има места, доведи и приятели, дай си име и телефон, снимки и т.н." и после к**!Иди че обяснявай на приятелите си що за "келеши" са те прее*али.
А тва че немаш идеали и не ме разбираш е ясно.Затва и се репчиш на всички така.