Търся колоездачи за снимки в рекламен клип

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Dreadnought » Пон Май 22, 2006 9:49 pm

[quote="Shady™"]

[quote="Dreadnought"]

Toва не е хубаво:banghead:
[/quote]

Koe ?
[/quote]
Не твоето :) Принципно, че няма избрани много...
Dreadnought

Рейтинг: 1200

Мнениеот sharky » Пон Май 22, 2006 9:52 pm

Абе да го е** , това е една от най-големите простотии , които са виждал. и те не знаят колко хора им трябват. къде ще се проведе се казва само на избраните, които нещо липсват. малко странно. дразнщо е да се права квото си искат.
съвет кам органиаторите:
Моля публикувайте , че ще организирате подобни мероприятиа сано при следните условия:
- знаете какво искат да направите
- заете кога искате и кога ЩЕ го направите
- давате точна информация, без да увъртате нещата
- имате причина да го публикувате точно в този форум
- знаете колко хора Ви трябват и защо ви трябват.

Нищо лично и нищо убидно, но този път не стана много добре.
Успех следващия път! и приатна работа на снимането.
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Shady™ » Пон Май 22, 2006 9:54 pm

[quote="zero"]

[quote="Shady™"]

До колкото знам утре ще снимат нещо от сорта на DH и аз съм сред участващите :)
А сряда - онова масово каране под права линия за което май няма да се класирам...
Абе как да е :)
[/quote]
:bigeyes:.....ъъъъ,аз съм със Х ,а ме викнаха утре?!
DH+BMX=:clap:+:rofl:!?!
[/quote]

Хаха .. Мен ми казаха че искат за утре "екстремно каране/каране по неравности и склонове" което за мене си е ... DH/спускане... за друго не се сещама ама явно те си знаят ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот sharky » Пон Май 22, 2006 9:57 pm

Абе дано стане добър клип и да се гордееме с него , щот нали ше го дажат в Испания. :beer::clap::hbang2::peace::thumbu:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот zero » Пон Май 22, 2006 9:58 pm

[quote="Shady™"]

[quote="zero"]

[quote="Shady™"]

А сряда - онова масово каране под права линия за което май няма да се класирам...
Абе как да е :)
[/quote]
:bigeyes:.....ъъъъ,аз съм със Х ,а ме викнаха утре?!
DH+BMX=:clap:+:rofl:!?!
[/quote]

Хаха .. Мен ми казаха че искат за утре "екстремно каране/каране по неравности и склонове" което за мене си е ... DH/спускане... за друго не се сещама ама явно те си знаят ...
[/quote]

Този Х ,които ще карам ми е колелото за извънредни случаи
ПО принцип отивам там за да изкарам парите,които ми трябват за байка.
Аватар
zero

Рейтинг: 1563

Мнениеот Shady™ » Пон Май 22, 2006 9:59 pm

[quote="sharky"]

Абе дано стане добър клип и да се гордееме с него , щот нали ше го дажат в Испания. :beer::clap::hbang2::peace::thumbu:
[/quote]

Хахахаха абе последно ЗА КЪДЕ Е ?! ...Чух че е за:
- Испания
- Италия
- Германия

Къде е истината ?! Не че има значение, ама айде...
Аватар
Shady™

Мнениеот Zozka » Пон Май 22, 2006 10:17 pm

[quote="Shady™"]

[/quote]

ааааааахахахаха Някой да ме ощипе :D:rofl:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот zero » Пон Май 22, 2006 10:17 pm

[quote="Shady™"]

[quote="sharky"]

[/quote]

Хахахаха абе последно ЗА КЪДЕ Е ?! ...Чух че е за:
- Испания
- Италия
- Германия

Къде е истината ?! Не че има значение, ама айде...
[/quote]

най-накрая ще го пуснат тука да ме гледа народа как "газя" надолу с бмх:))):lolup:
Аватар
zero

Мнениеот Shady™ » Пон Май 22, 2006 10:18 pm

[quote="Zozka"]

[quote="Shady™"]

[/quote]

ааааааахахахаха Някой да ме ощипе :D:rofl:
[/quote]

ЩиПь :rofl:
Аватар
Shady™

Мнениеот Makintier » Пон Май 22, 2006 10:50 pm

:clap::rofl: @zero батеее подписа ти е страшно луд ,тва като го гледах за 1 път се попиках от смях :rofl:
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот alcoholyday » Пон Май 22, 2006 11:09 pm

организаторите определено са смешници... един тип от квартала дето е карал 3 пъти колело през живота си и дори няма собствено а зима от някви други хора са го избрали защото леля му е в снимачния екип
това само по себе си показва какви са им критерийте и какви хора ще има там...
но докато сме в България едва ли ще може да постигнем нещо без връзки,пари,услуги или каквото и да било друго:censored:
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот Shady™ » Пон Май 22, 2006 11:51 pm

[quote="alcoholyday"]

организаторите определено са смешници... един тип от квартала дето е карал 3 пъти колело през живота си и дори няма собствено а зима от някви други хора са го избрали защото леля му е в снимачния екип
но докато сме в България едва ли ще може да постигнем нещо без връзки,пари,услуги или каквото и да било друго:censored:
[/quote]

Май си прав !...
Абе тука има пръст High Life-a :D
Аватар
Shady™

Мнениеот тучо чучо » Вто Май 23, 2006 12:29 pm

Не мога да разбера, защо изобщо си мислите, че като сте заявили желание за участие трябва обезателно да ви одобрят, или ако не, някой трябва да ви дава обяснение по какви критерии прави избора си, колко, какви и защо, хора му трябват и т.н. Организация им липсвала, не разбирали хората, с връзки се уреждали... Вие мислите ли преди да пишете бе, момчета?
За целта си има режисьор, на който му трябват хора с определена визия, той си търси определени параметри и не дава обяснения на никого за това!
Не вярвах, че ще прочета толкова простотии!!! И това за петдесетина лева средно.
Аватар
тучо чучо

Мнениеот did » Вто Май 23, 2006 1:01 pm

[quote="тучо чучо"]

Не мога да разбера, защо изобщо си мислите, че като сте заявили желание за участие трябва обезателно да ви одобрят, или ако не, някой трябва да ви дава обяснение по какви критерии прави избора си, колко, какви и защо, хора му трябват и т.н. Организация им липсвала, не разбирали хората, с връзки се уреждали... Вие мислите ли преди да пишете бе, момчета?
За целта си има режисьор, на който му трябват хора с определена визия, той си търси определени параметри и не дава обяснения на никого за това!
Не вярвах, че ще прочета толкова простотии!!! И това за петдесетина лева средно.
[/quote]

Емо, просто не им обръщай внимание.

Те явно по-добре от режисьора знаят какво ще се рекламира, каква е концепцията...

скъпи протестиращи, ами ако колоездачите се снимат, за да се направи пародия на велосипедите и да се рекламират мотори (примерно)... Има още 1000 сценария, а вие сте решили, че макар нищо да не знаете, пак сте най-подходящите. Ааааа....

****** бе, просто неориентирани ******. Все едно някой им е казал "пуснете един и-мейл и ще ви дадем 80 лева!!! Гарантираме!!!".

... баси, че и сметка за "критериите" ще ти държат, и колко хора ще се снимат, и не знам си още кво. Все едно те плащат хонорара на режисьора.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Yozo » Вто Май 23, 2006 1:10 pm

[quote="тучо чучо"]

[color=red]По молба на Ивайло Минов публикувам негово съобщение.[/color]

....ще прозвъним лично ВСЕКИ заявил интерес, и ще уточним с него часа и мястото на среща за начало на деня, както и как ще транспортираме ВСИЧКИ хора и велосипеди до мястото за снимки. ... и дали разполагате с колело (КАКВОТО И ДА Е, по възможност пращайте снимка). Така ние ще имаме списък и ще се обадим на ВСЕКИ... Ако имате приятели колоездачи (НЕЗАВИСИМО дали те ИМАТ ВЕЛОСИПЕД ИЛИ НЕ) – предавайте им за снимките, търсим общо 200 човека, така че МЯСТО ЗА ХОРА ОЩЕ ИМА.

Ивайло (прод. къща „МВМ Интернационал”)

[/quote]

И това ако е сериозност! :(!:
Yozo

Рейтинг: 1200

Мнениеот halcor » Вто Май 23, 2006 3:06 pm

Скъпите протестиращи са прави в случая. Естествено е който си прави рекламата да има критерии за избор и да не е длъжен да ги споделя с потенциалните кандидати (въпреки, че на мен ми е адски странно да не го направиш, защото можеш да ориентираш хората дали да се занимават или не, но приемам, че има тънкости и причини да не го направи), но в случая е поел някакъв ангажимент и поне от морална гледна точка е длъжен да им каже "не, пич, мерси, че се обади, но нямаме нужда от теб" (може и имейл, въпреки обещанието да се обади лично на всеки, проявил интерес). Все пак отделния човек може да се е съобразил с потенциалната си ангажираност и да чака някаква яснота, нали?
Така че моите уважения, Емо, обаче приятелят ти съвсем не е прав и попада в личния ми blacklist (да, сигурен съм, че е зает да се занимава персонално с всеки, но да е внимавал в подвеждащите думи).
Аватар
halcor

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 3:53 pm

[quote="novice"]
Не, не искам и никъде не съм го казвал.А ти може да спреш да се правиш на интересен из целия форум, с хапливите си подмятания, щото не 1, а 2 майла със снимки към пратил, заедно с цялото изискано инфо и явно и това пак не им е достатъчно.
[/quote]

Ми явно си грозен, приятелю... :8D:
И смятам се сещаш, че нямаш думата дали ще спра да пиша или не. Лек ден.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Zozka » Вто Май 23, 2006 4:00 pm

[quote="halcor"]

Скъпите протестиращи са прави в случая. Естествено е който си прави рекламата да има критерии за избор и да не е длъжен да ги споделя с потенциалните кандидати (въпреки, че на мен ми е адски странно да не го направиш, защото можеш да ориентираш хората дали да се занимават или не, но приемам, че има тънкости и причини да не го направи), но в случая е поел някакъв ангажимент и поне от морална гледна точка е длъжен да им каже "не, пич, мерси, че се обади, но нямаме нужда от теб" (може и имейл, въпреки обещанието да се обади лично на всеки, проявил интерес). Все пак отделния човек може да се е съобразил с потенциалната си ангажираност и да чака някаква яснота, нали?
Така че моите уважения, Емо, обаче приятелят ти съвсем не е прав и попада в личния ми blacklist (да, сигурен съм, че е зает да се занимава персонално с всеки, но да е внимавал в подвеждащите думи).
[/quote]

:thumbu: Точно за това става въпрос, а спрямо генерализациите на did: не съм го очаквал точно от теб; наистина много от келешите си се държат и тук като такива, но недей да слагаш всички под общ знаменател...
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 4:01 pm

Бих искал да помоля недоволните да ми посочат ЕДНА продуцентска къща, която ще се обади на > 300 кандидати по gsm. Искам да си го представя това нещо.

Не защитавам никого, но идеализирате нещата. И да секна разни многознайковци - бил съм на снимки за по-малко пари и знам за какво става дума. Това което искате просто е утопия. Никой няма да си играе да ви звъни на всичките, най-малкото заради разходите. Очаквате ли ако режисьора си е харесал хора дошли на място, да се звъни на всеки проявил интерес и да му се каже "отпадаш"? Който иска пари да си ги гони - не виждам смисъла от мрънкания след като се предлагат пари. Ако някой иска да ги изкара, може да се понапъне ТОЙ да звънне и така нататък. Затова (novice) попитах дали не искате на крака да ви донесат по 80лв. Zozka ви даде чудесен пример за пореден път - като ви се вижда несериозно - ми не се занимавайте бре. Оцапахте темата с глупости щото никой не иска да ви дундурка.

Ма кво ли се занимавам... абсолютни ******. Все едно говорим за 1000 лв :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 4:03 pm

[quote="alcoholyday"]

[/quote]

извинявай но ти какво очакваш от рекламна продукция? мащабни интервюта, тестове кой е най-добър? ма това е шоу бизнес бре човек, не е състезание по MTB. :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот novice » Вто Май 23, 2006 4:25 pm

Абе я малко затвори тая уста, че много комплексарски почна да звучиш - тоя бил грозен, оня бил мързелив, еди кой си бил келеш...я малко се погледни себе си и категоризирай по-малко другите, че в момента приличаш точно на онея форумни плъхове, които си изливат комплексите в интернет, щото така е най-лесно.Знам, много е лесно да обиждаш без да познаваш някой, ма поне иди в издателството на некой жълт парцал, за да ти плащат за цветущия речник...
А какво съм направил за да ме изберат си е мой проблем и не знам теб кво те занимава.За сведения на въпросния телефон звънях неколкократно и не ми бе вдигнато.На мейлите които пратих не бе отговорено, въпреки поетия ангажимент.И не мисля, че да драснеш 2 реда и да ги разпратиш с 1, единствен мейл на неодбрените, коства каквото и да било - не знам за кви разходи говориш.Това е - а дали на did, тучо чучо или на теб ви харесва всеобщото мнение на повечето хора тук си е ваш проблем, но аз и преди го казах, след което естествено се надпреварвахте да ме обявите за побъркан - работата на въпросната продуцентска къща не мирише, а вони!А това, че те самите не си държат на имиджа и се отнасят така несериозно към хората не вреди на мен, а показва що за хора са те.Аз не 80, а 880 кинта ще изкарам, но с подобни простотии повече няма да се занимавам.И въпроса не е за мухливите им кинти, които и на половина нямаше да платят, а е принципен - ти си правиш някакви планове за седмицата, отказваш други оферти, като разчиташ на лоялност, отсреща ти казват "има места, доведи и приятели, дай си име и телефон, снимки и т.н." и после к**!Иди че обяснявай на приятелите си що за "келеши" са те прее*али.:banghead:
А тва че немаш идеали и не ме разбираш е ясно.Затва и се репчиш на всички така.
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 5:14 pm

не разбрах само какво държиш да покажеш?
колко си сърдит, че не са ти дали 80лв?
смешко...

ако имаш нещо по същество да кажеш давай. иначе с тия празни дрънканици улево.

Edit: бегай да изкараш 880 лева като можеш.

bikerider out.
Аватар
bikerider

Мнениеот novice » Вто Май 23, 2006 5:20 pm

Каквото съм искал да кажа или покажа съм го направил когато е трябвало.
А ти си продължаваш с комплексарските епитети, а?!:clap:
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 5:33 pm

ха нека да са комплексарски :D:8D:
знам само че за 80лв изписа толкова тъпотии че няма накъде :wavey:
Аватар
bikerider

Мнениеот novice » Вто Май 23, 2006 5:39 pm

Както вече казах, въпросът е принципен, но ти не можеш да вденеш очевАдно.
А кинтите ще са 80 само за "наши хора", така че не ми излизай с тия.
Изображение
Аватар
novice

Мнениеот bikerider » Вто Май 23, 2006 5:48 pm

ми като си толкова убеден, че са за "наши" хора не мога да разбера какъв ти е проблема?
говориш за принципи обаче само когато ти изнася.
опитах се просто да ви хвърля светлина да вденете за какво иде реч, ама май извадих очи вместо да изпиша вежди.

изобщо, ако ти се бяха обадили, че отпадаш пак щеше да ревеш, че са се обадили късно или че са ти загубили времето, така че не мислиш ли, че е време да се погледнеш ти отстрани. няма да пиша повече, че стана ебаси лумпениадата в тая тема, благодарение и на мен естествено.

@tu4o 4u4o:
"Направи добро, изяж лайно"...
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Вто Май 23, 2006 6:10 pm

[quote="novice"]

Абе я малко затвори тая уста, че много комплексарски почна да звучиш - тоя бил грозен, оня бил мързелив, еди кой си бил келеш
[/quote]

:dunno: Ми на мен не ми звучи комплексарско. По-скоро ти ми звучиш така.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот TOYAGA » Вто Май 23, 2006 9:25 pm

Ебаси смеха... Чавесте нанай си феродо!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот blizzard » Вто Май 23, 2006 9:41 pm

[quote="тучо чучо"]

И това за петдесетина лева средно.
[/quote]

Нали бяха 80?
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот zero » Вто Май 23, 2006 9:59 pm

[quote="blizzard"]

[quote="тучо чучо"]

И това за петдесетина лева средно.
[/quote]

Нали бяха 80?
[/quote]

Да и всичко беше почти много добре
Цялата работа за 30мин. повтаряне на една сцена.
Безплатна храна и вода.И ти дават 80лв.Според мен хората ,които не са се уредили да не цвистят толкова много.

@Makintier
Нали:)
Аватар
zero

ПредишнаСледваща

Назад към Архив