[quote="root"]
[quote="Azo"]
Мисля, че тук ..........
[/quote]
Мисля че Админ/Любо е длъжен да отбележи на съответните места в маршрутите до този мост следното:
Поддържайте дистанция поне 5 метра за да се предпазите от нараняване - и също е опасно - еди каде си.[/quote]
Мисля, че това няма как да стане.
Първо, ако трябва да отбележа всяко опасно място в даден маршрут, тези отбелязвания ще надвишат като обем описанието на разклоненията. Спазването на дистанция пък е нещо задължително не само за отделни места, а винаги!
Второ, да не дава Господ, човек може да падне лошо дори и на съвсем равно място.
Трето, наличието на риск и опасност е едно от нещата в планинското колоездене, което се харесва на много от практикуващите го. Често хубостта на едно спускане се изразява именно в преодоляването на тежкия терен или пък в скоростта - все неща, които са прияти, но в даден момент могат да причинят и много сериозни тежки последици и всеки, който се е захванал с маунтин байк трябва да е наясно с това. Никакви отбелязвания не могат да заменят здравословната доза предпазливост, правилната преценка и точната реакция. Не казвам, че човекът ги е нямал, за съжаление всички правим грешки в някакъв момент и излизаме от ситуацията с повече или по-малко поражения
Дано да се оправи по-бързо!