да ги е *** тия рамки ДРАГ

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

да ги е *** тия рамки ДРАГ

Мнениеот ene » Съб Май 27, 2006 7:08 pm

с извинение към някои хора който имат/карат рамки на тази фирма ще кажа само едно: ЕБАТИ БОКЛУЦИТЕ!

п.с. историята: трагвам днес да правя 1-вото си спускане по Витоша и още НЕ сам направил и скокче и чивам че ми дере гумата и К'ВО рамката(бехемот) се е счупила отзад!

ЕБАСИ МИЗЕРИЯТА,при незначителни неравности да се счупи рамка е тва ако не е за псуване нз:(!::(!::(!::(!:

и тва се пак е 2-ра счупена рамка на ДРАГ при никакво натоварване!
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот bat_gogo » Съб Май 27, 2006 7:16 pm

все повече се убеждавам, че тия рамки са за паркова гъзария
I have all the time in the world to make you mine!!!
bat_gogo

Рейтинг: 1200

Мнениеот ene » Съб Май 27, 2006 7:20 pm

[quote="bat_gogo"]

все повече се убеждавам, че тия рамки са за паркова гъзария
[/quote]
емио в такав случай е време да ги направят по 100лв
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот pishkata4 » Съб Май 27, 2006 7:26 pm

[color=beige][size=67]phahhahahahah kakva guzariq be 4ovek,epa ti kak moe da se spuskaj s ramka na drag,ako je e drag samo drag diesel[/size][/color]
pishkata4

Мнениеот ene » Съб Май 27, 2006 7:32 pm

[quote="pishkata4"]

phahhahahahah kakva guzariq be 4ovek,epa ti kak moe da se spuskaj s ramka na drag,ako je e drag samo drag diesel
[/quote]
то даже НЕМОЖАХ да се спусна 1 пат бре
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот krosa » Съб Май 27, 2006 7:34 pm

отколко време го имаш тоя байк?
знаеш си че drag нямат здрави рамки ама баш такива без тормоз да се чупят
krosa

Мнениеот RAM-FR » Съб Май 27, 2006 9:57 pm

афе момчие кат са прибирахме шо не каза че ти е счупиена рамкЪтЪ феее да и са покефим ?????????
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Makintier » Съб Май 27, 2006 11:36 pm

брат много съжелявам !:bawling::(!:
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот RavenLord » Нед Май 28, 2006 12:02 am

ами nz ас искам даси искажа мнението по въпроса относно техните колела. Имам възможноста да карам the bomb стария стоманен модел 22кг. тежи цялото колело вече започва да придобива приличен вид но ас си го харесвам затова че е стомана на 3 места ми е вдлубнато на по 2 3 мм. и мисе случи веднъш да искривя задницата и да я нося с пясък дая пълнят, да я пекът на едно място за да придобие първоначалния си вид :^: имал съм възможност дасе возя на бехемот и съм останал с добро впечетление но според мене трябва дасе уважи някаква гаранция ако е ново и ако има повторен случаи производителите да обърнат внимание.
искрено съжелям за возилото :xx(::uhh:
I ain't got no control, when my heart's in flames.
RavenLord

Мнениеот Zozka » Нед Май 28, 2006 6:47 am

Мааааааййко мила :bawling::unhappy:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alpina » Нед Май 28, 2006 9:32 am

[quote="RavenLord"]

ами nz ас искам даси искажа мнението по въпроса относно техните колела. Имам възможноста да карам the bomb стария стоманен модел 22кг. тежи цялото колело вече започва да придобива приличен вид но ас си го харесвам затова че е стомана на 3 места ми е вдлубнато на по 2 3 мм. и мисе случи веднъш да искривя задницата и да я нося с пясък дая пълнят, да я пекът на едно място за да придобие първоначалния си вид :^: имал съм възможност дасе возя на бехемот и съм останал с добро впечетление но според мене трябва дасе уважи някаква гаранция ако е ново и ако има повторен случаи производителите да обърнат внимание.
искрено съжелям за возилото :xx(::uhh:
[/quote]

:offtopic:
За да не го правя в другата тема, където си творил - не че съм безгрешен, че не допускам елементарни правописни грешки за човек на моята възраст, но ти на 7 или 8 годинки си?

И сега малко On topic - @[b]ene[/b] ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, как става тоя номер, как си се сдобил с тази рамка, и кой модел е?
А пък да питам, най-вече - какво по дяволите се е счупило, някак не ми стана ясно? Понеже това, че "гумата ти дере в рамката"...........
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Disclaimer » Нед Май 28, 2006 11:13 am

аз карам от 1 година с такава рамка и досега не съм имал никъв проблем.просто си оцелил кофти бройка...
"Imagination is more important than knowledge."
Disclaimer

Мнениеот did » Нед Май 28, 2006 12:16 pm

ene, наясно ли си защо пускаш тази тема?

Нарочно ли си я пуснал толкова тенденциозно или просто не се усещаш?

Рамката от магазин ли е купена? Има ли гаранция? Ходи ли да питаш в магазина и те какво ти казаха? Къде точно е счупена рамката? Дали пък това, че постоянно чупите рамки, не се дължи и маааалко поне на вас самите? ... ... ...

Ако наистина искаш нещата да са сериозни, първо отговори на тези въпроси и тогава отивай да ебеш рамки.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Teodor40 » Нед Май 28, 2006 12:45 pm

Ене, тия рамки са изпитани и доказани като здрави и на сравнително ниска цена.Ти скоро вилка ли изкърти или някой друг да е бил?Материала на рамката се изморява и накрая може и от минимално натоварване да ти се счупи.Ако не си доволен си купи една Кона например и забравяш...но имаш ли толкова пари? Купил си рамка за 300лв примерно,не очаквай да е вечна!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот ripper » Нед Май 28, 2006 5:31 pm

[color=beige]pi4ove iskrenno me zabavliavate......shto si mislite, 4e kato si kupite nova ramka tia pak niama da se s4upi- vsi4ko se 4upi!!!! a polovinata ot vas deto kopat v ujnia i se razbivat - Triaa skorost batkovci v tia viraji i skokove!!!! ne na spira4kite !!!!![/color]
treee pieme, da sereme, da povrushtame i pak da pieme!!!!! :))
Аватар
ripper

Рейтинг: 1180

Мнениеот MAN6 » Нед Май 28, 2006 6:49 pm

[quote="Teodor40"]

Ене, тия рамки са изпитани и доказани като здрави и на сравнително ниска цена.Ти скоро вилка ли изкърти или някой друг да е бил?Материала на рамката се изморява и накрая може и от минимално натоварване да ти се счупи.Ако не си доволен си купи една Кона например и забравяш...но имаш ли толкова пари? Купил си рамка за 300лв примерно,не очаквай да е вечна!
[/quote]

кона викаш...
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ene » Нед Май 28, 2006 7:24 pm

значи рамката я земах от ЕМО ( някои му викат РЕМУСА) от 3 седмици я имам и сам я карал най-много 4-5 дена!Емо до колкото знам и съм виждам много я пазеше тая рамка!аз съм я карал съвсем малко и то НЕ аграрски!
тъа ето я случката накратко: записах се за състезанието и се качвам на лифта,като стигнах се спуснах до кулата и от там трагнах по трасето за състезанието.в началото има едни камъни които се газят без проблем и аз минах през тях и после на равното чувам,че ми дере гумата в рамката и гледам че е счупена!предишния ден бях до южния,но там НЕ съм карал и не съм видял нищо да му има на колелото!такаче както и да го погледнете някакси нямам вина и тва е тъпото,че без нищо си се счупи
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот did » Нед Май 28, 2006 7:25 pm

[quote="ene"]

значи рамката я земах от ЕМО ( някои му викат РЕМУСА) от 3 седмици я имам и сам я карал най-много 4-5 дена!
[/quote]

А тоя Емо от колко време я има?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот UVEX » Нед Май 28, 2006 9:04 pm

ЕНЕ , баце много съжелявам за тази рам4ица . :bawling: ама искам да те питам дали можеш да пратиш някоя сним4ица , 4е то " отзад " както казваш ти е много обобщаващо понятие . :thumb:

п.с: :idea: Съжалявам за рамката . питай за гаранцията твоя приятел дето си взел рамката или направи някоя яка заварка. :rofl:

:drunk: :hbang2:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Мнениеот Alpina » Пон Май 29, 2006 12:28 am

@ripper, ко стана, рамката нито е нова, нито... то не е казан какъв е проблема

@ene, земи кажи най-накрая какво се е счупило бре, не гадая на хвърлен боб
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот EmZo » Пон Май 29, 2006 3:49 am

Ене, Незнам защо ревеш толкова. Дид си ти го каза, замисли се малко къде е проблема. Това че си счупил твоята рамка не ти дава прааво да поставяш под общ знаменател, всички рамки от модела (без значе дали е драг, мраг, рам, кона мона и на баба ти фърчилото).
Аз карам бехемот и съм му прилагал серизоен тормоз, познавам поне двама човека коит карат същата рамка и и прилагат два пъти повече тормоз и са си здрави. Ако се позова на изревалите хора от счупена рамка, Бехемот пък е може би най-здравата рамка от средния ценови клас на Драг.

Ще се повторя, за да не е съвсем офтопик, въпреки че изобщо не виждам онтопика на тая тема. Къде и как е счупена, сигурен ли си че знаеш как я е третирал и какво и се е случило за псоледно преди да я продаде предишния и собственик. До колко ТИ му имаш доверие че ти я е продал здрава?
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот I need money » Пон Май 29, 2006 6:47 am

[quote="EmZo"]

Ене, Незнам защо ревеш толкова. Дид си ти го каза, замисли се малко къде е проблема. Това че си счупил твоята рамка не ти дава прааво да поставяш под общ знаменател, всички рамки от модела (без значе дали е драг, мраг, рам, кона мона и на баба ти фърчилото).
Аз карам бехемот и съм му прилагал серизоен тормоз, познавам поне двама човека коит карат същата рамка и и прилагат два пъти повече тормоз и са си здрави. Ако се позова на изревалите хора от счупена рамка, Бехемот пък е може би най-здравата рамка от средния ценови клас на Драг.

Ще се повторя, за да не е съвсем офтопик, въпреки че изобщо не виждам онтопика на тая тема. Къде и как е счупена, сигурен ли си че знаеш как я е третирал и какво и се е случило за псоледно преди да я продаде предишния и собственик. До колко ТИ му имаш доверие че ти я е продал здрава?

[/quote]
[color=beige][size=67]Az vidqh ramkata na dragalevci,be6e scepena zadnicata i to ednata traba se be6e otkar6ila,ina4e za6to dava6 vsi4ki ramki ot DRAG pod ob6t znamenatel,moje da e bila defektna o6te v zavoda kato sa q napravili.[/size][/color]
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот chiMol » Пон Май 29, 2006 9:12 am

[quote="ene"]

значи рамката я земах от ЕМО ( някои му викат РЕМУСА) от 3 седмици я имам и сам я карал най-много 4-5 дена!Емо до колкото знам и съм виждам много я пазеше тая рамка!аз съм я карал съвсем малко и то НЕ аграрски!
тъа ето я случката накратко: записах се за състезанието и се качвам на лифта,като стигнах се спуснах до кулата и от там трагнах по трасето за състезанието.в началото има едни камъни които се газят без проблем и аз минах през тях и после на равното чувам,че ми дере гумата в рамката и гледам че е счупена!предишния ден бях до южния,но там НЕ съм карал и не съм видял нищо да му има на колелото!такаче както и да го погледнете някакси нямам вина и тва е тъпото,че без нищо си се счупи
[/quote]

колега нема се плуашиш минавай през аргона белким стане по здрава!:D
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот Crimson » Пон Май 29, 2006 9:38 am

Аммм, тука става дума за новото бехемотче!!! :)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот ene » Пон Май 29, 2006 2:02 pm

DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот krosa » Пон Май 29, 2006 2:23 pm

:bigeyes::bigeyes::bigeyes:
тоя от който си купел драг-а май доста я натоварвал,и сега алуминия издъхнал :banghead:
krosa

Мнениеот ene » Пон Май 29, 2006 2:34 pm

[quote="krosa"]

:bigeyes::bigeyes::bigeyes:
тоя от който си купел драг-а май доста я натоварвал,и сега алуминия издъхнал :banghead:
[/quote]
ти или си НАЙ-ГОЛЕМИЯ ********* или пак трябва да ти повторя : "много я пазеше тая рамка"
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот did » Пон Май 29, 2006 2:37 pm

"много я пазеше тая рамка" казваш...

това нищо не значи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Май 29, 2006 4:06 pm

аз лично от пазене разбирам да не я метна от блока примерно,но да си карам яко...

Такаче били казал той/ти какво разбирате от пазене на рамката?

ПП друго което не разбрах,защо сложи всички модели на ДРАГ в един знаменател?Заради една изпитана(от повечето хора) евтина и здрава рамка която ти се е счупила ли или,защото искаш да направиш "реклама" на драг?
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот bikerider » Пон Май 29, 2006 4:24 pm

[quote="Besen na Kolelo"]
защото искаш да направиш "реклама" на драг?
[/quote]

по-скоро си търси кого да обвини за това, че се е минал.
аз бих попитал ene - рамката в гаранция ли е? ти оригиналния собственик ли си и можеш ли да го докажеш?

ако поне на единия въпрос отговора е "не" нещата са ясни... другото не е за коментар просто.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Архив