[quote="RavenLord"]
ами nz ас искам даси искажа мнението по въпроса относно техните колела. Имам възможноста да карам the bomb стария стоманен модел 22кг. тежи цялото колело вече започва да придобива приличен вид но ас си го харесвам затова че е стомана на 3 места ми е вдлубнато на по 2 3 мм. и мисе случи веднъш да искривя задницата и да я нося с пясък дая пълнят, да я пекът на едно място за да придобие първоначалния си вид

имал съм възможност дасе возя на бехемот и съм останал с добро впечетление но според мене трябва дасе уважи някаква гаранция ако е ново и ако има повторен случаи производителите да обърнат внимание.
искрено съжелям за возилото

:uhh:
[/quote]
За да не го правя в другата тема, където си творил - не че съм безгрешен, че не допускам елементарни правописни грешки за човек на моята възраст, но ти на 7 или 8 годинки си?
И сега малко On topic - @[b]ene[/b] ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, как става тоя номер, как си се сдобил с тази рамка, и кой модел е?
А пък да питам, най-вече - какво по дяволите се е счупило, някак не ми стана ясно? Понеже това, че "гумата ти дере в рамката"...........