[quote="Windstream"]
Кавги и дрезги също няма много... защо и тук да не може да е така, а?
[/quote]
A каква е средната възраст тук и при вас?
did e прав, че тука има много многообразие, въпроса който задаваш е супер уместен и на място, въпроса е, че не го задаваш на когото трябва.
Странно ми е друго. Винаги има някой тъпчо, който се прави на нещо и праска голям аватар/картинка в подписа. Естествено и ПОЛЕЗНО е когато се намира някой, който да му направи забележка, щото очевадно тук никой не желае и да помисли за другите (говоря за тия дето бяха с големите картинки). Целия проблем е, че тук само няколко човека начело с TOYAGA се ОСМЕЛЯВАМЕ да правим забележки на разни главозамаяли се елементи. А те обаче и дума не отбират. "кой си ти да ми кажеш веее". и дотука.
Ти сам преди време използваше словосъчетанието "войнстваща простотия". Това тук е просто още един израз на тая простотия. На TOYAGA просто шапка му свалям за волското търпение да набива канчетата на дебилчетата.
И затова сега когато гракват срещу него (все едно ако той спре да пише простотията сама ще изчезне) ми е чудно толкова ли са слепи например Хамстера и Alien, че реват срещу него.
Знам че е трудно да направиш забележка на някой дето си пиеш бирата с него, щото се нарушава "мира". Съответно точно човека дето се аби да пледира непрекъснато за ред, той е лошия сега. Не че ме учудва де, "свободолюбивите души" винаги си намират кого да мразят щото ги "ограничава".
Изобщо повръща ми се вече като чуя за свобода.
Тва понятие толкова се е изродило, че хората които викат за свобода и протестират срещу методите на TOYAGA изобщо явно не съзнават какво правят - подронват истинската свобода, а именно да се чувстваш сред свои, сред хора, с които можеш да се разбереш. Да ама днешното поколение сополанковци е хванало Господ за оная работа...
@all:
Разберете, че TOYAGA е полезен за форума. Винаги ще има мрънкалници, които не могат да надмогнат егото си. Не те са важни, важен е форума. За мен форума е по-важен от всеки свой член поотделно (включително и аз). Форума е community, мини общество. Колкото и да звучи пресилено, тук се формира мислене. И затова някои хора се опитваме да предпазим сополанковците от прекалена слободия, щото после ще им се върне през носа. Ама насила хубост не става, знам. Тяхна си работа.
Но оставете TOYAGA на мира. Не съм видял от години човек, който аргументирано да го обори и има защо. Виждам само хора, които скачат срещу него, щото им е бъзнал малко егото. Виждам и други, които скачат срещу него, щото видите ли "да има мир и спокойствие". А че се нарои едно поколение "разбирачи" като teodor40, freeride116 и подобни, какво да го отминем с лека ръка ли? Ми утре те ще са тия дето ще плюят на всички правила.
@Gligi: ако ти си този, който мисля - добре дошъл