да ги е *** тия рамки ДРАГ

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Alpina » Пон Май 29, 2006 4:51 pm

Така.... не казвам, че човека не я е "пазил", ама ти непрекъснато ли си бил с него, за да твърдиш със сигурност, че е така.
А и хайде сега всички от DRAG, да те ***, за рекламата, защото не си взел директно рамката от тях и не само това...
Със здраве ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Пон Май 29, 2006 5:01 pm

Мокета и ламперията ли си снимал или рамката, нещо не виждам. Иначе готин мокет, ама и ламперията си я бива, т'ва бор ли е? Или май е дъб, ама и на бук ми прилича... интересно. Ама и брошурката с мебелировката си я бива, даже си харесах един комплект диван с няколко фотьойла, за 750лв., мисля е добре. С тази тапицерия ще подхожда на мебелите в дневната и хола.
Не се научихте да снимате с тия фотоапарати...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Besen na Kolelo » Пон Май 29, 2006 5:18 pm

@bikerider той е казал: "рамката не е моя,но човека я е пазил..."
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Гост » Пон Май 29, 2006 9:26 pm

Тва си е за Искрено и лично.:lol:
Гост

Мнениеот bikerider » Пон Май 29, 2006 9:51 pm

[quote="Besen na Kolelo"]

@bikerider той е казал: "рамката не е моя,но човека я е пазил..."
[/quote]

а той bikerider е имал предвид, че ако ene има проблеми с Веломания, да докаже, че проблема е в рамката и тя е боклук (щото не е издържала в рамките на гаранцията), както и да докаже че той е я купил първа ръка от магазина и те според мен моментално ще му сменят рамката.

само че случая очевадно не е такъв поне с покупката първа ръка, така че такива изявления са биволски лайна. за съжаление според има има и друг момент и го посочих също - за да се правят такива изявления, значи просто ene е пределно наясно със случая и просто си го изкарва на Drag.

а и като оставим всичко това настрана и си спомним че рамките се и abuse-ват обикновено ("ма аз я пазих бе, много я пазих"), съвсем няма смисъл да се коментира повече.

@Nightwolf: ти па ся кво каза/*****, че не разбрах? *************** :D

Edit: оппаа, Бесния на Колело, абе сетих се че оня ден си купих една свястна кола, Z3 се казва. ама вчера се спусках по макадама и задната полуоска се строши. А пича дето я зех много я беше пазил, ама супер много. БАСИ ТЪПИТЕ КОЛИ СА ТОВА БЕЕМВЕТАТА!!!!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Пон Май 29, 2006 10:17 pm

Ша ма пазиш ли? Ш'та пазя! Ама нали ша ма пазиш? Да бе, ш'та пазя! Ма искам много да ма пазиш! Мноу ясно ма, мноу ш'та пазя...

ПАААААААЙ СЕЕЕЕ!!!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Alpina » Пон Май 29, 2006 10:41 pm

Ей, не богохулствай!
Какво ти тежи на сърцето не разбрах:dunno:
Нещо не е на ред ли :dunno:

Като :offtopic: нека се изтрият моето и :lolup: мнение :peace::popcorn:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Genata » Чет Юни 01, 2006 10:11 am

Нема се плашиш 20 лв е заваряването.Иаз съм чупил.
Genata

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Чет Юни 01, 2006 11:58 am

а бавното некадърно каране по неравности не натоварва ли повече рамката от искинско бързо и екстремно каране, но с добра техника?

просто питам, щото не съм спускач и не ги разбирам тия работи за пазенето, а и ТОЯГА не мога нещо да го разбера... Имам някакви спомени ... Май съм чувал едно време такива неща, ама за какво ставаше въпрос... нищо де, ще се сетя.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ene » Чет Юни 01, 2006 10:16 pm

red/size=6 *** size/red

днес отидох до склада на Драг със рамката и гаранцйоната карта и съм чакал НЯКЪВ 20мин щот бил "излязъл".Та като дойде ми разправя трябвало да донеса цялото колело,така НЕ важала гаранцията и аз му казах "еми утре ще дойда с цялото колело" и той "трябвало да е с ОРИГИНАЛНИТЕ чарколяци" е извинявайте ама аз нз някой да си купи колело и да не му напражи ЪпграиД.бати тЪпака!после ми разправя то гаранцията НЯМА да покрие "щетите",ама той можел да ми намери само долната част на окачването и ЩЯЛО ДА БЪДЕ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА(каза 20-30лв),е то кво излиза,че той место да ми го даде еи така,щот имам гаранция ще ми ог продаде!
та аз реших,че НЯМА да му дам на този ПЕДЕРАСТ пари за тва дето трябва да ми е безплатно!и ще ходя на заварчик;)

и за тва вече знам едно нещо :

red/size=6 *** size/red
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот M1010X » Чет Юни 01, 2006 10:17 pm

@did - важното е да се сетиш [i]преди[/i] момента, в който трябва да викнеш последното "пааай се!" :thumb:

@ene - а не е ли по-добре, вместо да се занимаваш със заварчици, да си вземеш chainstay-а (или което ти е откъртено) за толкова пари? Аз лично така бих постъпил.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Юни 01, 2006 10:27 pm

Зле зле...
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот TLD1 » Чет Юни 01, 2006 10:43 pm

[color=beige]abe mojeli takiva gluposti be lepenkite pa kfo da karam s opasniq za jivota zoom ili kurbvel 6imano deore ili takiva gluposti li.Az ve4e ne proumqvam taq firma na kfa se pravi mai samo gleda kak da izbqga ot garanciqta po dobre ve4e ramkite na poluvin cena bez garanciq i tfa e mnogo iskam nqkoi ot taq firma da vzeme i da ni obqsni.Mojebi nqkoi me poznavat drugi ne imah sprint fx ima6e problemi s nego dori i ni6tojni no otivam pri HORATA i mi se podava ruka i ne me pitat 6to sum smenil amoebata s truvativ ili e takiva.KAto ne iskat da se mahat lepenkite na ramkite na DRAG da gi boqdisat be kfo 6e stane ako si izmiq ramkata na vodostruiika i te padnat da hodq za rezervni li?????? Mnogo molq kajetemi ako nqkade ne sum prav.[/color]
TLD1

Мнениеот klmn » Чет Юни 01, 2006 11:02 pm

1:0 за РАМ байкс,крайно време Драго да смени политиката на фирмата относно обслужването на клиентите-баси разпасаната команда(не говоря за механиците),не знаят кво имат в магазина и в склада...
Мяза на селска бакалия понякога:D,е,със всичкото ми уважение към Нина.:beer:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Пет Юни 02, 2006 7:05 am

[quote="ene"]

red/size=6 *** size/red

днес отидох до склада на Драг със рамката и гаранцйоната карта и съм чакал НЯКЪВ 20мин щот бил "излязъл".Та като дойде ми разправя трябвало да донеса цялото колело,така НЕ важала гаранцията и аз му казах "еми утре ще дойда с цялото колело" и той "трябвало да е с ОРИГИНАЛНИТЕ чарколяци" е извинявайте ама аз нз някой да си купи колело и да не му напражи ЪпграиД.бати тЪпака!после ми разправя то гаранцията НЯМА да покрие "щетите",ама той можел да ми намери само долната част на окачването и ЩЯЛО ДА БЪДЕ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА(каза 20-30лв),е то кво излиза,че той место да ми го даде еи така,щот имам гаранция ще ми ог продаде!
та аз реших,че НЯМА да му дам на този ПЕДЕРАСТ пари за тва дето трябва да ми е безплатно!и ще ходя на заварчик;)

red/size=6 *** size/red
[/quote]

Абе ти наистина си много зле. На твое място бих ограничил нецензурните думички, щото си просто смешен с претенциите си. Никой не е длъжен да ти сменя рамка втора ръка, карана с неизвестни чаркове. Като правиш custom колело си носиш и рисковете.
Не виждам на какво отгоре искаш да ти важи гаранцията, че и се оплакваш, че ти продават резервна част на преференциална цена. Осъзнай се малко!
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Пет Юни 02, 2006 8:00 am

[quote="bikerider"]
Не виждам на какво отгоре искаш да ти важи гаранцията, че и се оплакваш, че ти продават резервна част на преференциална цена. Осъзнай се малко!
[/quote]

Погледнато откъм условията на гаранцията, може и да си прав. Обаче част от лоялността на клиента се дължи на доброто отношение на фирмата към него, да не се заяждат за глупости и да се отнасят с него все едно той лично им плаща заплатата (както си е всъщност де :D)

Ето ти сравнение с GT - счупен заден триъгълник. Не се разкарвам до USA, пращам снимки, пращам фактура, че съм я купил (фактурата не е издадена от GT или дилър на GT, на кирилица е - купил съм я от незнаен локален магазин, разполагащ по случайност с 1 бройка, доставена незнайно как ;)). Плащам си САМО ТРАНСПОРТА на резервната част и си я получавам вкъщи.

Сега сравни с Веломания - отиваш дотам, връщат те няколко пъти за глупости, чакаш някой си да се върне отнякъде си, не ти признават гаранцията по някакви абсолютно глупави предлози - нямало лепенки... е лепенките ли придават здравина на рамката. Ебаси. :dunno:

Един приятел си купи ZX5, вилката почна да му скърца, отиде до сервиза, мотаха го една седмица, не му дадоха оборотно колело. Взе си колелото обратно, след една седмица пак се разскърца. Отиде втори път... Още една седмица без колело. Взе го, след 2 дни - пак скърца. Отиде до сервиза, където механикът му заяви, че повече няма да се занимава с тая вилка :bigeyes: Това беше последната капка в чашата, обадихме се директно на Драго и да видиш как бързо смениха вилката за без пари. Нормално трябваше да се случи без да се ходи "по висшите инстанции".
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот TLD1 » Пет Юни 02, 2006 9:17 am

[quote="bikerider"]

[quote="ene"]

red/size=6 *** size/red

red/size=6 *** size/red
[/quote]

Абе ти наистина си много зле. На твое място бих ограничил нецензурните думички, щото си просто смешен с претенциите си. Никой не е длъжен да ти сменя рамка втора ръка, карана с неизвестни чаркове. Като правиш custom колело си носиш и рисковете.
[/quote]

mojebi ne si mnog prav za ramkata 2-ra ruka 6toto 6toto ima6li garanciqta v rucete si mislq 4e nqma problem no mislq 4e ve4e naistina trqbva da se zanese cqloto kolelo za da se zazbere s kfi 4asti e karano ane kakto sa mu kazali 4e trqbvalo da bude v originalniq mu vid
TLD1

Мнениеот bikerider » Пет Юни 02, 2006 9:58 am

@ТLD1: при всички положения, гаранционните условия се дефинират от производителя. Ако са сметнали, че не могат да удовлетворят гаранционната претенция, явно имат основания. Относно това дали гаранцията е поименна, не зная, но зная, че в нормалните страни искат фактура за да докажеш, че ти си купил рамката от магазина. И има логика в това. Дали Веломания са стриктни в това отношение не знам, знам само че не се изненадвам, че са му отказали гаранция. Все пак като казах преди има и преценка за abuse. Дали е преценено като хората аз не зная, знам само че се псува ей така...

@PtD: не защитавам Веломания, говоря против нецензурните изрази нa ene и му обяснявам нещата по принцип.
Относно твоето GT, тази рамка се оказа, че се е чупила на немалко хора и GT сменят въпросните задни части без гък да кажат, понеже са наясно, че става дума за дефект. Не мисля, че може да става и дума за сравнение, нито в конректния случай, нито по принцип между GT и Веломания.

После, говорех за гаранция. Ако трябва да коментирам персонала на Веломания и отношението към клиентите - да, безобразно е, затова и ходя само при Нина. Макар, че ако искам да съм честен трябва да призная, че напоследък виждам определено подобрение в тази насока, особено с оглед новите кадри (;)) на Хигиената.

Та, за гаранциите - и мен ме дразни, че като махнах лепенките от ОТЕ-то на приятелката ми се оказа, че губя гаранцията, но това не променя нещата по принцип. Нито съм тръгнал да ги псувам, нито нищо. Просто приемам фирмената им политика, вадя си изводите като потребител и дотам. Факт е, че имат над какво да работят, но все още мисля, че ene не е прав. Все пак не са му казали да си гледа работата, а са му предложили резервна част и то на номинална цена, тоест предложили са му вариант в който нито печелят от него, нито губят. А той печели нова задница без да ходи по заварчици.

Спирам да коментирам тоя случай, щото вече ми влезе в графата "маловажни". Лека...
Аватар
bikerider

Мнениеот Zozka » Пет Юни 02, 2006 10:27 am

[quote="ene"]

НЯМА да му дам на този ПЕДЕРАСТ пари
[/quote]

Изплющи го зад врата бе! Неговата майка :D

PtD: Идеалист :)
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Iron Man » Пет Юни 02, 2006 10:42 am

В момента гаранционната карта не е в мен, но имам някъв спомен, че вътре бяха споменати не "оригинални" части, а "подходящи" части. Това не трябва ли да значи, че след като си сложил читави, части подходящи за дадената рамка, гаранцията би трябвало да важи? Т.е. всичко останало са не фирмени условия и фирмена политика, а дребни шмекерии за непризнаване на гаранцията...
Iron Man

Мнениеот тучо чучо » Пет Юни 02, 2006 12:01 pm

Колко мъка има по този свят, Божеееееееее!
Всички виждат (по скоро не ги виждат, а ги търсят) шмекерии, всеки е пре*бан, всички са жертви... А под вола теле? Има ли?
Май и аз съм идеалист като се надявах, че младото поколение няма да е обременено с дебелия соц, който ни души сума ти години...
Аватар
тучо чучо

Мнениеот bikerider » Пет Юни 02, 2006 12:09 pm

[quote="тучо чучо"]
Май и аз съм идеалист като се надявах, че младото поколение няма да е обременено с дебелия соц, който ни души сума ти години...
[/quote]

Мъка...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Пет Юни 02, 2006 5:26 pm

добре, погледнато само от потребителска гледна точка, не е ли по-добре и по-здраво да се завари мястото, [i]ако [/i]материалът е слаб и като нов? питам просто от любопитство.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот ene » Пет Юни 02, 2006 6:01 pm

@bikerider, рамката си има лепенките,гаранцията е наред и МОЯ приятел ходи(аз бях само като прудружител) и те НЕ знаят,че рамката вече не е негова итой се представи пак каот нейн собсвеник! => на истинския собственин му ОТКАЗВАТ да му я сменят,при положение,че рамката е карана 8 месеца и още е в гаранция! сега ако може да ми кажеш какво да се осъзная?!
@M1010X както вече казах : "НЯМА да му дам на този ПЕДЕРАСТ пари за тва дето трябва да ми е безплатно"
@mih така е;)

п.с. днес ходих на заварчик,защото предпочетох на него да му дам парите,а не на НЯКЪВ *****!сега рамката е готова и е 10 пати по-здрава и ако се счупи няма да е на същото място:)излезе ми 30лв;)
СТЕФАНЕ ПИШИ МИ НА ПМ;)
такаче аз пак съм си на мнение: ДРАГ = ......
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот I need money » Пет Юни 02, 2006 6:22 pm

[quote="mih"]

добре, погледнато само от потребителска гледна точка, не е ли по-добре и по-здраво да се завари мястото, [i]ако [/i]материалът е слаб и като нов? питам просто от любопитство.
[/quote]

[color=beige]bqh pital edin zavar4ik i toi mi kaza 4e mqstoto kadeto e pyknata ili otkartena kato se sloji ka4estvena zavarka i to 2-3 sloq zavarkata e po zdravo ot originalnoto zavarka no otstrani kadeto e bilo suuper nagrqto ot i nqma nikakva zavarka alyminiq se skapva alyminiq i ima golqma veroqtnost da se 64ypi ili pykne poradi golqma temperatyra koqto otslabva alyminiq.dano me razbere6[/color]
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот did » Пет Юни 02, 2006 6:34 pm

[quote="ene"]

"НЯМА да му дам на този ПЕДЕРАСТ пари за тва дето трябва да ми е безплатно"
[/quote]

войнстващо невежество, комбинирано с мазохизъм
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот ene » Пет Юни 02, 2006 6:49 pm

[quote="did"]

[quote="ene"]

...
[/quote]

мазохизъм
[/quote]
и къв е мазахозма ми,че съм предпочел да дам парите за заварчик и ако иксам още утре мога да карам колело или че не съм си ПОРАЧАЛ окачването в склада на драг,за което ще трябва да чакам към 1 месец?
и при тва ако секи се си плаща за това което му се полага да е безплатно,то нищо чудно,че НЕ искат да уважат гаранцията,защото по този начин ще си прецакат механизма на дескриминация!
мойто може да е инат ама ПОНЕ ЗНАМ ,ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ПУЛНЯ ГУШИТЕ НА .......
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Мнениеот bikerider » Съб Юни 03, 2006 12:19 pm

ясноо, значи всеки който не уважи гаранционна претенция е педераст. записвам си.

не искам аз да преценявам, но рамките се чупят там обикновено след abuse... дали е така или не, във Веломания са си преценили сами.
Факт е, че очакваш да ти сменят рамката 100% само защото имаш гаранционна карта и е отишъл оригиналния собственик, нещо което просто не знам как да окачествя.
Демек и да я хвърлиш от 10-я етаж, тя нали е в гаранция...
Да не говорим, че това което си призна тук, а именно, че сте заблуждавали Веломания в чии ръце се е счупила рамката е достатъчно да те окачествя като СИЛНО недобросъвестен и да ти кажа, че наистина заслужаваш да ти откажат.
Приятно каране със заварената рамка.
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Съб Юни 03, 2006 12:44 pm

[quote="bikerider"]

ясноо, значи всеки който не уважи гаранционна претенция е педераст. записвам си.

не искам аз да преценявам, но рамките се чупят там обикновено след abuse... дали е така или не, във Веломания са си преценили сами.
Факт е, че очакваш да ти сменят рамката 100% само защото имаш гаранционна карта и е отишъл оригиналния собственик, нещо което просто не знам как да окачествя.
Демек и да я хвърлиш от 10-я етаж, тя нали е в гаранция...
Да не говорим, че това което си призна тук, а именно, че сте заблуждавали Веломания в чии ръце се е счупила рамката е достатъчно да те окачествя като СИЛНО недобросъвестен и да ти кажа, че наистина заслужаваш да ти откажат.

[/quote]
Май се повтаряш вече.;) А и[quote]Спирам да коментирам тоя случай, щото вече ми влезе в графата "маловажни". Лека...
[/quote]
Гост

Мнениеот ene » Съб Юни 03, 2006 2:04 pm

[quote="bikerider"]

[/quote]
работата е такава,че аз рамката я земах преди 2 седмици и има МАКС 1 седмица каране => защо да не отидеме да видиме дали ще стане работата с гаранцията?!за кво да си "хварля" парите преди да съм опитал,а и както казах те отказаха на оригиналния собственик при положение,че нз че той я е продал => НЕ мога и НЕ искам да си променя мнението.
п.с. гледах там в една стаичка висеше същата рамка със откартена седалкова траба,та мисълта ми е: как се е изкартила и КАК са признали гаранцията,щот тва не е траба с ФИ 10мм,а с доста повече[quote]Приятно каране със заварената рамка.[/quote]
мерси:)
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

ПредишнаСледваща

Назад към Архив