The New Drop (в Младост 1)

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот Shady™ » Пон Май 15, 2006 9:56 pm

[quote="Besen na Kolelo"]

абе нямам PM ама като и да е :) утре ида в 12:30 в BC такаче ще се разбереме с тебе :)
[/quote]

Има МАЛЪК шанс да не съм там по това време ама не е сигурно...Абе ако не се видим - ще ти пратя смс по някое време ;)
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Вто Май 16, 2006 10:26 pm

Снимките са с ужасно качество...Клипа по се ядва ама се губи предства за височината(зиглежда доста по малък)... Много е важен ъгълът, а нямаше батерии да се снима от друг...
В крайна сметка има 3 дропа готови за употреба. Утре се надявам да дам сники и виде от всичко иза сега имам само това(гледал съм снимките да са "директни" че да не стават грешни мерки изчиасления:

[url=http://store2.data.bg/liverpoolbg/BIG.JPG]Original Drop 3.50-3.70m[/url]
[url=http://store2.data.bg/liverpoolbg/787789.JPG]3-3,20м Drop - Първият[/url]
[url=http://store2.data.bg/liverpoolbg/bESEN%201.JPG]3-3,20м Drop - Вторият[/url]

[url=http://liverpoolbg.data.bg/100_0437.MOV]Drop In Movie VEIW(3mb)[/url]

Download link - http://store2.data.bg/liverpoolbg/?NI=1 и от там на 100_0437.MOV

За Първият от 2та дропа е важно да отбележа че съм нарпавил така:
Засилка->Дроп 1 метър с МНОГО МАЛКА попивка->Равно(пак много малко едвам да се приготвиш)->Дроп 3-3.20 и за разлика от 2рия Дроп са си чисти отвесни ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот gada » Вто Май 16, 2006 11:43 pm

SHADY сри за днес...
не можах заради наще :angfire: :angfire: :angfire:
утре идвам да ги доопраим!!!
дано има още работа за вЬршене.. :angel2:
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот Shady™ » Вто Май 16, 2006 11:49 pm

[quote="gada"]

SHADY сри за днес...
не можах заради наще :angfire: :angfire: :angfire:
утре идвам да ги доопраим!!!
дано има още работа за вЬршене.. :angel2:
[/quote]

Еми аз ще взема 1 лопата - достатъчна е :) Утре ще се снима/кара само :)
Иначе - np ;) :beer:
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Сря Май 17, 2006 10:21 am

Всеки който има желание да помогне и лопата днеска - да пише, ако може тук. Днеска ще се копаят 6-те метра :) И ако са готови - ще се скача :) Така че ако се събереме - днеска ще е готово и тествано всичко :)
За сега сме 3ма човека с лопати. Ако сме още 2-3ма ще е готово всичко днеска ;)
Аватар
Shady™

Мнениеот velco » Сря Май 17, 2006 10:59 am

TamaH Muc/\ex da Bu ka>|<a "HeMa kou da Bu dade no edHa /\onaTa!" :rofl:

As a matter of fact, the cyrillic typing script shits itself with Mozilla 1.7.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Shady™ » Сря Май 17, 2006 8:55 pm

Абе всичко е скачаемо. Видео материяла е УЖАСЕН:
- падна ми батерията
- не бях включил камерата
- не те хванах тебе
- не бях готов
- нищо не се вижда(черно петно заради "светлината")

Абе накратко - яко е всичко вече има 4 готови дропа(е последният трябва да се поработи 10мин с 2 лопати и готово) един усукан Zoom ...

Като мога да дам линк ще дам но даже невиждам смисъл да го правя ...
Мисля че това е линка ... http://liverpoolbg.data.bg/the%20new%20drop/
Аватар
Shady™

Мнениеот ene » Сря Май 17, 2006 8:59 pm

[quote="Shady™"]

..... ... един усукан Zoom ...

...
...
[/quote]
:bawling::bawling::bawling:
DaRe To DrEaM
Аватар
ene

Рейтинг: 1198

Мнениеот MAN6 » Сря Май 17, 2006 9:02 pm

[quote="velco"]

TamaH Muc/\ex da Bu ka>|<a "HeMa kou da Bu dade no edHa /\onaTa!" :rofl:

As a matter of fact, the cyrillic typing script shits itself with Mozilla 1.7.
[/quote]

хименно
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Besen na Kolelo » Сря Май 17, 2006 9:34 pm

[quote="Shady™"]

Абе всичко е скачаемо. Видео материяла е УЖАСЕН:
- падна ми батерията
- не бях включил камерата
- не те хванах тебе
- не бях готов
- нищо не се вижда(черно петно заради "светлината")

Абе накратко - яко е всичко вече има 4 готови дропа(е последният трябва да се поработи 10мин с 2 лопати и готово) един усукан Zoom ...

Като мога да дам линк ще дам но даже невиждам смисъл да го правя ...
Мисля че това е линка ... http://liverpoolbg.data.bg/the%20new%20drop/
[/quote]

Нече нещо ама мойто видео е най-хубаво :) :)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Shady™ » Пон Юни 19, 2006 11:01 pm

Рано или късно всичко става :) Ето го и по-големичкият...няма 4м(както беше преди да слегне и т.н. но НЕ Е под 3.5+м(кофти ъгъл е хванато и понякога не си личи кое колко е ама...):
[img]http://mtb-bg.com/album/Shady™/2222.JPG[/img]
Ето го и видеото :

http://www.youtube.com/watch?v=h0uQSgJn64U
http://www.youtube.com/watch?v=HpwJ9lAmq68

Само че видеото ще работи МАЛКО по-късно....

Ако някой има идеи за нещо по-голямо и т.н. - Да се обажда, че аз повече от това няма къде да намеря... :( Поне за сега .... Освен ако в Младост 2 нещо ново не е изникнало след дъждовете и т.н. ...
Аватар
Shady™

Мнениеот TOYAGA » Пон Юни 19, 2006 11:15 pm

Вълнуващо!

... такър-такър-такърррр .... ТРЪШ!... такър-такърррррр...

:usclap::usclap::usclap:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Shady™ » Пон Юни 19, 2006 11:16 pm

[quote="TOYAGA"]

Вълнуващо!

... такър-такър-такърррр .... ТРЪШ!... такър-такърррррр...

:usclap::usclap::usclap:
[/quote]

:rofl: :D
Аватар
Shady™

Мнениеот gada » Вто Юни 20, 2006 2:54 am

браво батЕ...ЛУД-ЛУД
:D :D
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот Shady™ » Вто Юни 20, 2006 7:58 am

Ееее ще се изчервя де :rofl: Иначе линковете работят вече :)
Аватар
Shady™

Мнениеот Zozka » Вто Юни 20, 2006 9:43 am

[quote="gada"]

браво батЕ
[/quote]

Късай баТЕ :D:bawling::bawling::bawling:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Master of the hill » Чет Юни 22, 2006 11:06 am

Браво Влади :hbang2::thumbu:
:finger:
Аватар
Master of the hill

Рейтинг: 1858

Мнениеот bikerider » Чет Юни 22, 2006 11:17 am

[quote="Zozka"]
Късай баТЕ :D:bawling::bawling::bawling:
[/quote]

:rofl::rofl::thumb:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Чет Юни 22, 2006 12:42 pm

хубаво надолнищенце сте си спретнали. приятно тръшкане!

ако си направите труда да се разходите из българските планини ще откриете, че такива надолнищенца там има много, даже и без да се налага с лопата да ги ринеш.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mih » Чет Юни 22, 2006 6:25 pm

поредната доза смях :lol:
добре, че не виждам всичките неща, щото сигурно щях да колабирам...

@Shady[b]™[/b] - то хубаво ни прайш веселбата, ама мен ми дотегна... толкова ли не си се замислял как изглеждат твоите теми отстрани? да те светна - да ти кажат "луд" [b]не е[/b] комплимент ;)

- когато един материал е ужасен (а той Е такъв), по-добре е да не се слага, защото се [b]излагаш [/b]с него; дори да заявявиш, че е ужасен, това не го прави по-малко такъв, а те излага още повече...
- от отвратителното качество не се вижда много добре, но като че ли достатъчно, че да се разбере, че "дроп"-ът ти е УЖАСНО и НЕПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЕН и според мен е чист късмет, че не си полятял на бабунката след "попивката", пък и то една попивка...

да, това наистина е ПРО простотия!:unhappy:
ако си мислиш, че се издигаш в нечии очи - виж ЧИИ очи са това... и ако толкова [i]трябва [/i]да се издигаш някъде, направи го първо в собствените си очи, после - изпипай нещата ОТВСЯКЪДЕ и тогава ни предложи резултата на усилията ти, щото сега така представената тема буди единствено смях и съжаление, а това, предполагам, не са много желани за възбуждане чувства, когато се правиш на велик...

ако пък толкова не можеш да се погледнеш как стоиш отстрани, поздрав с това видео:
http://www.gougoule.com/popstar/
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот screamBoy » Чет Юни 22, 2006 6:37 pm

mih, замълчи за момент моля
ето ти безплатен съвет: когато гласовете в главата ти говорят че и в главите на другите хора говорят гласове - съмнявай се ! това не винаги е така - най-малко може да не са толкова много.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 22, 2006 6:51 pm

@mih - пуснах и една друга тема за сторене на такива неща ама нещо не помага.. Идеята ми е да (така да се каже) да помагам за развитието на тоя стил на каране. В момента съм сам... Всичк исе интересуват от витоша, виражи и други стилове на каране... Просото ми се иска да покажа че не е нужно кой знае какво че да се направят места за каране на тоя стил. Нужно е малко желание и малко...умения.
Качеството е отвратително, да но аз нямам фото/камера, това е което съм успял да намеря и т.н. Ако имах възможност можеше и по-добре да ги направя нещата. Но всичко сега правя сам.
Не претендирам за професионалност, а се ОПИТВАМ да направя места за каране, да намеря хора които искат да карат по тях, или да ми погнат. Е ако сме 3-4ма ПОНЕ ще стане хубаво. А за качестовото, ако имах техниката на металния или на Софи...друго яче, но просто в момента съм сам и това си е... Разполагам с НИЩО и става НИЩО... Ако за тебе това е смешно, за мене не е.... Мислиш ли че не ми се иска да си наема някой багер или да викна приятели и да направим нещо ХУБАВО(но няма кой да викна...) Получавам отговори от типа на - ще карам на виражите., на Витоша съм, ще ходя на НДК/паметника.... И все сам и сам. Това е.... А за техниката - аз още не съм си оправил сметките по коелелото и т.н. па камера да купувам... Хубавите неща нестават лесно, ако въобще стават...
Смейте се, хилете се, кефете се... абе каквото искате правете... Аз мога ТОЛКОВА, но поне МОГА и правя НЕЩО. Евала правя и на момчета като Акрам, Марто със 66-а, и Дидара.Правят хубави неща за каране, на достъпни места....Ама те са винаги 3-мата и имам СВОБОДНО ВРЕМЕ, а аз имам 2 дена в седмицата, чакат ме изпити имам си и друга работа освен да забавлявам хората... Просто правя каквото ми позволяват силите и времето. Друго нямам какво да кажа...Само ще се повтарям...
И още нещо... Много ми харесваш като човек от това което виждам във форума, ама тука мисля че се изгаври с мене и да ти кажа от такива изказвания се чуствам засегнат, ако въобще това има значение...
...Sweatshop Union - Try.mp3 :hbang2: :dunno:
И още нещо...Ако си забелязал всяка тема свързана с дропове(строене или скачане) завърша със смях и ебавки... Никой не се интересува и никой непомага... НИКОЙ!!! Само:"аааа шеиди дропиш ааааа как е сърмата" или "дроБърииии" и това е. Никой нито скача, нито гледа, нито снима, нито помага... Докато е така...незнам. Имах един дроп. Пуснах снимки и т.н. и НИКОЙ не иска да помогне, ама НИКОЙ !!! Максимум 1 или 2ма могат....А с моето свободно време и тяхното това трябва да го правим поне 1 месец от сега... Незнам просто... А като стане дума за DH - "ееееее аре кога се събираме" , "бройте и мен да помагам" , " аз имам лопата бла бла.. идавам помагам" , а като се завърши - "ееее браво момчета все така" ... Незнам какво да кажа повече...
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Чет Юни 22, 2006 6:56 pm

@screamBoy
аз гласове в главата си не чувам засега ;)
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Гост » Чет Юни 22, 2006 7:06 pm

@Shady :thumbu:
Не ги слушай!Евала,че поне правиш нещо и се опитваш,те само акъл им дай да дават...Ако бяха толкова щедри откъм даване на пари щяхме да цъфнем и вържем сигурно.:laugh:
Гост

Мнениеот mih » Чет Юни 22, 2006 7:11 pm

[quote="Shady™"]
И още нещо... Много ми харесваш като човек от това което виждам във форума, ама тука мисля че се изгаври с мене и да ти кажа от такива изказвания се чуствам засегнат, ако въобще това има значение...
[/quote]

ой-ой, спокойно, и ти си ми симпатичен с твоя ентусиазъм, пък и изглеждаш добро момче. не бих се занимавал с теб, ако не изпитвах поне малко съпричастност и разбиране - виждам, че отвътре ти напира желание за себедоказване, за публика и т.н. - нормално е за всяко човешко същество.
просто изпълнението куца, та чак се влачи. :unhappy: просто не можеш да ме впечатлиш с подобни изпълнения, защото отдалеч лъха на непрофесионализъм и кофти оборудване. виж, ако успееш с толкова материална база да направиш нещо наистина стойностно - тогава бих ти свалил шапка, но това е доста трудно постижимо.
и последно - освен желанието и уменията се иска и добро оборудване (камерИ, осветлениЯ, логистика...), хубаво място за снимане (а не някакъв недостроен строеж и магистрала на заден фон) и най-вече - оператор, който да знае какво прави зад камерата, също както и ти трябва да знаеш добре как да скочиш, че да не се пребиеш поне. не е сложно и би могъл да го направиш и сам, и без спонсори и реклами(пък после евентуално и с тях), просто трябва да се постараеш повече, поне по скромното ми мнение. :dunno:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот mih » Чет Юни 22, 2006 7:15 pm

[quote="Nightwolf"]

@Shady :thumbu:
Не ги слушай!Евала,че поне правиш нещо и се опитваш,те само акъл им дай да дават...Ако бяха толкова щедри откъм [b]даване на пари [/b]щяхме да цъфнем и вържем сигурно.:laugh:
[/quote]

:emlaugh:
ти последно не ревеше ли за трева? айде сега и пари да ти даваме, а :hbang2:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот lacho_m » Чет Юни 22, 2006 7:15 pm

@did: :thumb:
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 22, 2006 7:28 pm

@ALL Който иска да ми помогне утре да направим нещо стойносно - 7:15 пред Bike Center-a в младост 1. Всеки да вземе лопата и да действаме а ? Има доста работа, малко време, много желание и ... покриване на изисквания. Ако ИМА поне 5 СЕРИОЗНИ ХОРА които да могат да отделят 1:30-2 от СКЪПОТО си време за спрорта - да пишат ТУКА и да знам дали утре ще се прави нещо или НЕ. Това е.... Имаме Утре събота след 5:30 и цяла неделя да направим... невъзможното...Та има ли някой с мене (който ще помага а няма да се подпира на лопатата и да гледа(както в повечето случаи... да не цитирам...))или сам ще си копая като гламав 3 седмици... Та ИДВА ЛИ НЯКОЙ ?!
Ето какво трябва да се направи:
[img]http://mtb-bg.com/album/Shady™/lool.JPG[/img]

Трябва да се следва ПОНЕ черната стрелка над червената, а червената по принцип е целта !!!
Сега положението там е ПО-трагично, ПО равна попивка , всичко е ПО-ЗЛЕ !!!

Та сам ли съм или ?
Аватар
Shady™

Мнениеот КънчоДамянов » Чет Юни 22, 2006 7:43 pm

Дропчето изглежда яко,особено ако се оправи попивката,но не виждам смисъл от него.Някакси тъпо ми се струва да буташ 10 минути,за да караш 5 секунди.
Много по-яко би било,ако има примерно 2-3-4-5 и т.н. скока/дропа/виража един след друг и да има едно цяло трасе за каране,и да не трябва да се бута за него,или поне да е по-достъпно.Определено в града такова място няма да намериш!
Като си такъв ентосиаст организирай някакво събиране за качване на Витоша примерно и там да се направи някъде дропче.Аз със сигурност бих предпочел да покарам в планината на чист въздух,отколкото да "дропя" до градската магистрала.
Сигурен съм,че е по-добре да се скочат 3 подерни скока/дропа(колко смешно ми звучи) и да си направиш едно хубаво и дълго спускане,отколкото да се метнеш от някъде,да спреш и да се върнеш пак в началото.
:beer:
КънчоДамянов

Рейтинг: 1200

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 22, 2006 7:50 pm

Еми аз незнам / не съм чувал за едно място на Витоша където да има нещо над 5м...Да не говорим пък за 3-4-5 едно след друго... Чувал съм за по 2-3м но НИЩО ПОВЕЧЕ и все с МНОГО работа... Пък и както казах, особено за Витоша. ,ога да отделя МАКСИМУМ 2 дена от седмицата, а несмятам да си гумя СЕДМИЦИ с праенето на нещо и то което е малко...
Иначе така като гледам МНОГО хора ще помагат утре...:rofl:..но има ВРЕМЕ :D
To се е видяло че съм си сам както обикновенно... Незнам какво лошо има на магистралата, па и незнам някъде да има по-висок дроп. А относто придвижването - от спирката на която спират около 10 рейса до дропа е около 10мин !!!.... От орлов мост до дропа е 30мин със чакането на рейса въртенето и т.н. ... Освен ако не се влачите... от НДК отнема около 45мин... Абе все едно...
Аватар
Shady™

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив