@mih - пуснах и една друга тема за сторене на такива неща ама нещо не помага.. Идеята ми е да (така да се каже) да помагам за развитието на тоя стил на каране. В момента съм сам... Всичк исе интересуват от витоша, виражи и други стилове на каране... Просото ми се иска да покажа че не е нужно кой знае какво че да се направят места за каране на тоя стил. Нужно е малко желание и малко...умения.
Качеството е отвратително, да но аз нямам фото/камера, това е което съм успял да намеря и т.н. Ако имах възможност можеше и по-добре да ги направя нещата. Но всичко сега правя сам.
Не претендирам за професионалност, а се ОПИТВАМ да направя места за каране, да намеря хора които искат да карат по тях, или да ми погнат. Е ако сме 3-4ма ПОНЕ ще стане хубаво. А за качестовото, ако имах техниката на металния или на Софи...друго яче, но просто в момента съм сам и това си е... Разполагам с НИЩО и става НИЩО... Ако за тебе това е смешно, за мене не е.... Мислиш ли че не ми се иска да си наема някой багер или да викна приятели и да направим нещо ХУБАВО(но няма кой да викна...) Получавам отговори от типа на - ще карам на виражите., на Витоша съм, ще ходя на НДК/паметника.... И все сам и сам. Това е.... А за техниката - аз още не съм си оправил сметките по коелелото и т.н. па камера да купувам... Хубавите неща нестават лесно, ако въобще стават...
Смейте се, хилете се, кефете се... абе каквото искате правете... Аз мога ТОЛКОВА, но поне МОГА и правя НЕЩО. Евала правя и на момчета като Акрам, Марто със 66-а, и Дидара.Правят хубави неща за каране, на достъпни места....Ама те са винаги 3-мата и имам СВОБОДНО ВРЕМЕ, а аз имам 2 дена в седмицата, чакат ме изпити имам си и друга работа освен да забавлявам хората... Просто правя каквото ми позволяват силите и времето. Друго нямам какво да кажа...Само ще се повтарям...
И още нещо... Много ми харесваш като човек от това което виждам във форума, ама тука мисля че се изгаври с мене и да ти кажа от такива изказвания се чуствам засегнат, ако въобще това има значение...
...Sweatshop Union - Try.mp3
И още нещо...Ако си забелязал всяка тема свързана с дропове(строене или скачане) завърша със смях и ебавки... Никой не се интересува и никой непомага... НИКОЙ!!! Само:"аааа шеиди дропиш ааааа как е сърмата" или "дроБърииии" и това е. Никой нито скача, нито гледа, нито снима, нито помага... Докато е така...незнам. Имах един дроп. Пуснах снимки и т.н. и НИКОЙ не иска да помогне, ама НИКОЙ !!! Максимум 1 или 2ма могат....А с моето свободно време и тяхното това трябва да го правим поне 1 месец от сега... Незнам просто... А като стане дума за DH - "ееееее аре кога се събираме" , "бройте и мен да помагам" , " аз имам лопата бла бла.. идавам помагам" , а като се завърши - "ееее браво момчета все така" ... Незнам какво да кажа повече...