"Паралелна Вселена" 2006

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот mih » Сря Юни 21, 2006 5:44 pm

после викам да пуснем в колчето няколко оси без крилца в компанията на изгладняло плъхче :)
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Гост » Сря Юни 21, 2006 5:46 pm

[quote="did"]

Аз се чудя дали да не си предложа на Ицо съдействие при допинг-контрола. Пари няма да му искам. Само ще искам да ми позволи да взема една анална проба от произволно изран участник с малко име Константин. Даже инструменти не ми трябват - все ще намерим някое колче от седалка.
[/quote]
винаги съм подозирал че си латентен хомосексуалист.хаха,**** грозен!:laugh:
Гост

Мнениеот mih » Сря Юни 21, 2006 5:49 pm

тъпичък и поизтъркан лаф, но нищо, ти си пробвай пак :emlaugh:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Гост » Сря Юни 21, 2006 5:53 pm

[quote="mih"]

тъпичък и поизтъркан лаф, но нищо, ти си пробвай пак :emlaugh:

[/quote]
ti kaji 6te 4erpi6 li?
:)
Гост

Мнениеот did » Сря Юни 21, 2006 7:36 pm

[quote="Nightwolf"]

ti kaji 6te 4erpi6 li?[/quote]

ако дойдеш аз ще те черпя. там ще ти кажа с какво.

mih май няма да го видим тая година. Жалко за миналогодишния ми съотборник.. хлип... хлъц.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот stan4o » Сря Юни 21, 2006 8:17 pm

някои дали е ходил на този Хотел ? ако Да - какви са впе4атленията и още нещо - колкои средства ще са ни нужни горе-долу
много Благодаря ако някои каже и това нещо:beer:
DJ Stan4o
Аватар
stan4o

Рейтинг: 1205

Мнениеот Admin » Сря Юни 21, 2006 8:36 pm

Трудно е да се предвиди колко са ти индивидуалните разходи, един яде и пие много, друг малко... Зависи и с какъв транспорт ще се придвижваш дотам и обратно и т.н. Поне 100лв. ще отидат според мен. Поне!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот mih » Чет Юни 22, 2006 3:01 am

[quote="did"]
mih май няма да го видим тая година. Жалко за миналогодишния ми съотборник.. хлип... хлъц.
[/quote]

:unhappy:

[size=67]все ще наваксаме ;)
:beer:[/size]
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот did » Чет Юни 22, 2006 1:26 pm

[quote="stan4o"]

някои дали е ходил на този Хотел ? ако Да - какви са впе4атленията и още нещо - колкои средства ще са ни нужни горе-долу
много Благодаря ако някои каже и това нещо:beer:
[/quote]

Станчо, не съм ходил в този хотел, но доколкото виждам от сайта му, той не е близо до центъра на Пампорово. Намира се вляво от пътя Пампорово-Смолян, в посока Смолян. Там, като минавахме миналото лято, кипеше някакво зверско строителство - строяха доста неща и довършваха едно доста голямо. Явно това ще да е било, щото е построено според сайта през 2005 година.

Магазин наблизо няма да има, това мога да го предположа с голяма сигурност, защото хотела е отдалечен от основната инфраструктура на курорта. Другото, което е ясно, че в 4 звезден хотел услугите и консумацията на разни храни и напитки в бара или ресторанта ще са скъпи. Все пак, според ценоразписа на този същия хотел, ако идете там по същото време, но самостоятелно, стая двойка е 100 лева.

Тъй като 3-те нощувки са на едно и също място обаче, няма проблем да си носите каквото мислите, че ще ви потрябва. Това ще намали разходите значително. Вярно, че закуските и вечерите са включени за трите нощувки (и според мен разликата от 44 до 65 лева си струва да се плати), но като знам какво става по шведските маси, ако около тях няма шведи, а гладни колоездачи... не съм сигурен дали не е добре в провизиите да се има едно наум и с това. Дано ме опровергаят де.

Сума, необходима за престоя не може да се посочи дори и ориентировъчно. Всичко зависи от това какъв подход ще избереш. Ако си носиш основната храна и просто караш през деня, без много крос-кръчми, а вечер пиеш по една бира и лягаш, може и с 20-30 лева да се оправиш (плюс пътните и храната). Ако обаче решиш вечер да релаксираш с две *******и в бара, и 1000 може да не ти стигнат.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот naka76 » Чет Юни 22, 2006 1:54 pm

Мите,поне от това което ми казаха е че хотела не е много далеч от центъра и след автогарата пътя за Смолян нали тръгва на ляво и прави няколко S-образни завоя и на някой от тези завои са отбива на ляво. Так че не са онези които гледахме. Всъшност ако не бъркам нещо хотела трябва да по маркировката х.Студенец - х.Момчил юнак, което означава че втория ден ще се финишрва дирекно пред хотела. Това че сме близо до центъра и че ще има заведения да не ви успокоява защото знаете каво са цените по курортите.
Аватар
naka76

Мнениеот did » Чет Юни 22, 2006 1:57 pm

[quote="naka76"]

не са онези които гледахме[/quote]

Дано е така!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот klmn » Чет Юни 22, 2006 9:23 pm

Определено това не ми е по джобчето..
Бе,и Витоша и Люлин са ми под носа..:):beer:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот did » Чет Юни 22, 2006 9:31 pm

[quote="klmn"]

Определено това не ми е по джобчето..
Бе,и Витоша и Люлин са ми под носа..:):beer:
[/quote]

живи и здрави да сме, а джобчето лесно се празни и пълни. все пак, участието не е задължително.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот stan4o » Пет Юни 23, 2006 12:52 am

то верно ако 4овек се отпусне може и 1000лв даизхар4и,но нали сме си колоезда4и които гледаме да минем по тънката лаисна маи ще е наи-добре все пак да си носим нещи4ко еи така за хапване.
ориентирова4но по около 50 лв на ден или за 3-те дни 4е нещо маи неразбрах-[color=red]ИЗВИНЯВАМ СЕ[/color]:banghead:
DJ Stan4o
Аватар
stan4o

Рейтинг: 1205

Мнениеот TOYAGA » Пет Юни 23, 2006 8:33 am

[quote]...маи ще е наи-добре все пак да си носим нещи4ко еи така за хапване...[/quote]

Що бе? Можете да си похапвате и от тва дето другите си го купуват по гарите...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Пет Юни 23, 2006 9:45 am

ъъъ, хкхмт..., не знам дали сте забебязали, но финалът на това състезание май съвпада с финала на световното в Германия. Това определено няма да се отрази на световното по никакъв начин, но може да попречи на някои колоездачи да гледат финалния мач и да лочат бира на спокойствие.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lacho_m » Пет Юни 23, 2006 10:11 am

[quote="did"]

... и да лочат бира на спокойствие.
[/quote]

Мислиш ли...? :I
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот did » Пет Юни 23, 2006 10:25 am

[quote="lacho_m"]

[quote="did"]

[/quote]

[/quote]

Ами мача за 3-4 място явно ще го гледаме в хотела на 8 юли, а след финала на третия ден на маратона (който е предвиден да е някъде по обяд) до футболния финал (който ще е вечерта) по принцип има време да се търси телевизор с бира, даже има време и да се приберем по бърлогите и там да си зяпаме. Няма да е добре обаче ако се забави обявяването на класирането по обясними причини - може накрая да няма кого да наградят :)

Не че това има значение за мен де...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lacho_m » Пет Юни 23, 2006 11:07 am

[quote="did"]

[quote="lacho_m"]

[quote="did"]

[/quote]

[/quote]

Ами мача за 3-4 място явно ще го гледаме в хотела на 8 юли, а след финала на третия ден на маратона (който е предвиден да е някъде по обяд) до футболния финал (който ще е вечерта) по принцип има време да се търси телевизор с бира, даже има време и да се приберем по бърлогите и там да си зяпаме. Няма да е добре обаче ако се забави обявяването на класирането по обясними причини - може накрая да няма кого да наградят :)

Не че това има значение за мен де...
[/quote]

аз по скоро визирах лоченето на бира... не будалите дето тичат след кълбото, за да може други да правят пари от това...
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот tanya » Пет Юни 23, 2006 3:22 pm

Да, за финала е малко кофти. Не съм чак такъв запалянко (даже да си призная сега малко проспивам края на късните мачове), ама това ще ми е първият пропуснат финал от 1982г. Жалко, но ние както сме отдалеч, вероятността да сме се прибрали до началото е почти равна на нула. Ще си го слушаме в колата. Един финал на Европейско гледах на х.Яворов (през 1996г) и си беше готино. Така че и сега гледането на полуфинал в хотела сред голяма компания (и с бира естествено) сигурно ще е много яко.

Хей, нека някой който знае къде точно се намира хотела да даде някакво описание спрямо пътя от Чепеларе. Като си спомня колко време миналата година търсихме Евридика и то уморени, мокри и премръзнали. Дано сега се оправим по-лесно.
Изображение
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот naka76 » Пет Юни 23, 2006 4:10 pm

@tanya: Както идвате от Чепеларе, при разклона на лифта завивате посока Смолян и ако не се лъжа след около километър в една горичка има едно разконение в ляво което тръгва надолу. По този път би трябвало да стигнеш хотела. Това е по спомени иначе точна информация ще ви я дам след седмица и полоина като се върнем от маркирането.

[size=167] Моля всички които не са се записали малко да ни помогнат като пуснат заявление за да видим приблизителната бройка и да се знае дали да ангажираме още един хотел [/size]
Аватар
naka76

Мнениеот MAN6 » Пет Юни 23, 2006 10:53 pm

от моя страна все още има липса на пари и аз лично ако се запиша ще е в последния момент.
сигурно има и много други като мен :) т.е. мизерници :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikezilla » Съб Юни 24, 2006 10:17 am

[quote="MAN6"]

от моя страна все още има липса на пари и аз лично ако се запиша ще е в последния момент.
сигурно има и много други като мен :) т.е. мизерници :)
[/quote]

Записването и плащането са две отделни неща, нищо не пречи хората (поне тези които по-скоро ще намерят парите) да се запишат (за да улеснят организаторите в прогнозата на бройката), и ако не намерят парите просто не плащат и това е.
:peace:
Аватар
bikezilla

Мнениеот MAN6 » Нед Юни 25, 2006 8:59 am

аз не виждам смисъл в това да се записвам като не съм сигурен дали ще намеря пари. щото се получава както много често във пазара- взимам го до 2 години, на изплащане, айде пиши или ми звънни ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот F1-MAN » Нед Юни 25, 2006 5:55 pm

Правилата за отборите вече не ме интересуват лично, защото ще карам сам:(, но все още смятам, че трябва да отпадне наказанието за разпадане на отбор по всякаква причина. Ще бъде много несправедливо ако единият от съотборници получи повреда и прекрати участието си или продължи много бавно, другият да получи наказание.
Аватар
F1-MAN

Мнениеот cholla » Нед Юни 25, 2006 8:45 pm

F1-MAN според мен това даже е компромис, защото ако двама са заявили участие в отбор и по някакви причини единият отпадне редно е и съотборника му да прекрати(нали това е идеята да си в отбор). Отделно правилата се дават от организатора и никой не бива да се бърка ако има несъгласни не участват просто и ясно.
айде мир и леки тренировки!
cholla

Мнениеот 4getcredo » Нед Юни 25, 2006 9:12 pm

Според мен един отбор не трябва да мисли за това какво ще стане, ако се разпадне, а за това [b]как да не се разпадне[/b]... каквито и да са трудностите. Ако имате първата нагласа, въобще не се записвайте в отбор!
:agree:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот did » Пон Юни 26, 2006 2:04 pm

Толкова пъти вече карате в Родопите, а още не сте разбрали, че сам НЕ ТРЯБВА да се кара там. Това не е XC трасе, това си е планински преход и ВИНАГИ до вас трябва да има поне още един човек. Даже и да не сте официално в отбор, намерете си компания и не се отделяйте от хората около вас, защото нещата могат да станат много неприятни и много сериозни. Досега инциденти не са се случвали, но това не значи, че не може да се случат. Там не може като при състезание под лифта, ако стане нещо и до 5 минути линейката да е при вас. Може да изхвърчите от пътя в някое дере и никой да не ви види (почти съм бил свидетел на такова нещо), може да се ударите лошо и дълго време никой да не ви окаже помощ... Много неща могат да се случат и ако около вас няма хора в този момент последствията са непредвидими.

Не се ебавайте с Планината! Правилникът е такъв, какъвто е и е доста либерален според мен. Ако зависеше само от моето мнение, бих забранил напълно индивидуалното участие и бих декласирал при първо нарушение всеки отбор, който не се движи като такъв.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот cholla » Пон Юни 26, 2006 5:27 pm

[quote="did"]

бих забранил напълно индивидуалното участие и бих декласирал при първо нарушение всеки отбор, който не се движи като такъв.
[/quote]

:clap:mного точно казано! Дано няма екшъни предвид увеличаващият се брой участници всяка година.
cholla

Мнениеот F1-MAN » Пон Юни 26, 2006 8:08 pm

[quote="did"]

Толкова пъти вече карате в Родопите, а още не сте разбрали, че сам НЕ ТРЯБВА да се кара там. Това не е XC трасе, това си е планински преход и ВИНАГИ до вас трябва да има поне още един човек. Даже и да не сте официално в отбор, намерете си компания и не се отделяйте от хората около вас, защото нещата могат да станат много неприятни и много сериозни. Досега инциденти не са се случвали, но това не значи, че не може да се случат. Там не може като при състезание под лифта, ако стане нещо и до 5 минути линейката да е при вас. Може да изхвърчите от пътя в някое дере и никой да не ви види (почти съм бил свидетел на такова нещо), може да се ударите лошо и дълго време никой да не ви окаже помощ... Много неща могат да се случат и ако около вас няма хора в този момент последствията са непредвидими.

Не се ебавайте с Планината! Правилникът е такъв, какъвто е и е доста либерален според мен. Ако зависеше само от моето мнение, бих забранил напълно индивидуалното участие и бих декласирал при първо нарушение всеки отбор, който не се движи като такъв.
[/quote]

Поради това, че сравнително често си карам сам и по места, където рядко минават хора това не е от първостепенна важност. За мен отборът е по-важен поради моралната подкрепа, която си оказват съотборниците в тежки моменти, като втория ден миналата година, просто тва Мугла все не идваше, па после тва равно все не свършваше:D, тогава отборът беше много ценен. Нека да не викаме дявола, най-вече да внимаваме и всичко да мине гладко:)
Аватар
F1-MAN

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив