от did » Чет Юни 22, 2006 1:26 pm
[quote="stan4o"]
някои дали е ходил на този Хотел ? ако Да - какви са впе4атленията и още нещо - колкои средства ще са ни нужни горе-долу
много Благодаря ако някои каже и това нещо:beer:
[/quote]
Станчо, не съм ходил в този хотел, но доколкото виждам от сайта му, той не е близо до центъра на Пампорово. Намира се вляво от пътя Пампорово-Смолян, в посока Смолян. Там, като минавахме миналото лято, кипеше някакво зверско строителство - строяха доста неща и довършваха едно доста голямо. Явно това ще да е било, щото е построено според сайта през 2005 година.
Магазин наблизо няма да има, това мога да го предположа с голяма сигурност, защото хотела е отдалечен от основната инфраструктура на курорта. Другото, което е ясно, че в 4 звезден хотел услугите и консумацията на разни храни и напитки в бара или ресторанта ще са скъпи. Все пак, според ценоразписа на този същия хотел, ако идете там по същото време, но самостоятелно, стая двойка е 100 лева.
Тъй като 3-те нощувки са на едно и също място обаче, няма проблем да си носите каквото мислите, че ще ви потрябва. Това ще намали разходите значително. Вярно, че закуските и вечерите са включени за трите нощувки (и според мен разликата от 44 до 65 лева си струва да се плати), но като знам какво става по шведските маси, ако около тях няма шведи, а гладни колоездачи... не съм сигурен дали не е добре в провизиите да се има едно наум и с това. Дано ме опровергаят де.
Сума, необходима за престоя не може да се посочи дори и ориентировъчно. Всичко зависи от това какъв подход ще избереш. Ако си носиш основната храна и просто караш през деня, без много крос-кръчми, а вечер пиеш по една бира и лягаш, може и с 20-30 лева да се оправиш (плюс пътните и храната). Ако обаче решиш вечер да релаксираш с две *******и в бара, и 1000 може да не ти стигнат.
Q. b. f. f. f. s.