Така значи аз карам от доста време МХ2(предна) и съм си доволен,преди време карах ХТ за задна спирачка и тогава нз защо но просто не ми харесваше(най-вероятно защото рамката се разтваряше,но...

) и според мен Hayes-а напълно си отговяра на това за което си описал че ще я ползваш и ще ти свърши страхотна работа. За авида не мога да кажа много,карал съм 1 колело с такава спирачка и си хваща,няма спор,но с разликата от 50лв и това че и едната и другата спирачка ще ти свършат работа, ще можеш да си купиш нещо полезено за колелото си или за себе си(протектори и т.н.)...ти ще си прецениш в крайна сметка:angel2:
Незнам какво ще правиш,но за мен хейса си върши доста добра работа...
пп.Сега се сетих че някой продаваше 2 ротора+предходници Hayes 203мм за 100лв,ако ти даде единия ротор+преходник ще е супер според мен за точно тея 50лв които ти остават еветнуално, виж в пазара...
пп2.Може да звучи и смешно но днеска случайно се качих на едно колело с дискова спирачка Artek(някакъв ментерляк,160мм ротор,оригинално е била с плаваща машинка,но момчето я беше направило фиксирана,защото много се е луфтело от там...,беше сглобена на едно колело с марка Passat,не го бях чувал като марка,но...

) и останах изключително изумен...

...спирачката буквално ковеше,определено спираше повече от хейса за 80лв,а самата тя май не струва повече от 30-на лева...та идеята ми е ако си намериш някъде такава,няма толкова да съжеляваш...лично аз ще потърся и ще си взема да я пробвам,досега за къде ли не не съм давал пари че за 30лв че и по-малко няма да ми стане нещо...Ако си взема такава ще напиша как е,но определно хващаше повече от Хейса...а колелото му не беше по-леко от моето...С това не ти казвам да си я купиш и нещо подобно,просто изказвам впечатлението си...