[quote="did"]
Предлагам да поемем инициативата да задължат производителите на някои от моделите български колела да поставят някъде на видно място на рамката следния надпис, подобен на тия по цигарите: "Предупреждаваме, че карането на това колело в планината ще доведе до тежки физически увреждания, а при карането му в града вероятността за това е само 70%". Причината: без да казвам марката и модела (щото вече няколко пъти съм го правил, пък все пак не искам да "рекламирам" никого - много са в кюпа), вчера ми се случи следното: при дропче от БОРДЮР на натоварена улица с 8-месечно колело в гаранция, ми се счупи КОРМИЛОТО! Б.... ма... му! Добре, че не минаваха в ТОЧНО този момент коли по платното, иначе не знам какви щяха да са последствията! Вкъщи разгледах що за пръчка е това лъскавото крехко нежно нещо и видях, че то е съвсем същото, като тия дето ги монтират на 80% от продаваните в момента колела. Вместо в средата да е укрепено и подсилено, то е само раздуто и тенекето там е "дебело" около 0.7мм! И аз това нещо съм го карал в планината?!?!?!?!?!? Търся здрава стена да я поблъскам с главата си:}):!
[/quote]
Здравей DID,радвам се че не си пострадал:DАз също съм кривил кормило на което пишеше "mistral".....направо го сгънах!!!И то не с някакви кой знае какви скоци или такива испълнения!!!Хубавото при мен беше че не се счупи горкото,а се искриви ей така ^

:(!::(!:
Иначе можеше да има и доста лоши последици за главата ми.Надявам се да не си пострадал сериозно и напълно те подкрепям за инициативата-мамка им на всички,които пречат да се популяризира планинското колоездене,защото ако детето на някой който не разбира от колела падне и си счупи главата по този начин,едва ли ще му позволят да отиде и да кара в планината:V::V::V: и да спортува по начина по който го правим ние!
Ще ти пратя снимка на моя шедьовър,да я публикуваш и да си почешем езиците!!!АЙДЕ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ:8D: