[quote="Shady™"]
От вече 4 години се занимавам с колела и т.н. Повечето от Вас знаят, че се интересувам от XFR/Drops и НИЩО ДРУГО, ама НИЩО. Проблема е следният: Няма къде да карам(един дроп( а за Gаp не е и имало) вече не ми остана...заринаха ги последните, другите се свлякоха, писна ми сам да си ги строя след 10ч на работа и 5ч сън...вече неиздържам и физически и психически...),няма с кой(само аз карам тоя стил и НИКОЙ ДРУГ ама НИКОЙ),няма и кой да ми помага(направих цял проект за FR парк дето даже не е за стилa ми на kaране, само и само да имa НЕЩО, НЯКЪДЕ, смисъл да се кара и НИЩО, ама нищо !!! Уредих камион, място, врузки, пръст, лопати и накрая какво стана - помолих за 2 дена от живота на някои хора а в замяна получих - аз съм на Витоша и няма да помагам, не ме кефи къде е паркаа, далече ми е( а Витоша все ендо пред входа ти/Ви деба...). Щях да поема разликата от разходите(общо 80лв (Които бяха около 50лв от джоба ми(другото от airbornone,marshall__,RAM_FR) и ПАК никой не дойде.
Пусках теми тук и във mIRC-а когато влизах да питам "по-напредналите/каращите" от мене за дропове.Питах хората които познавам от Варна, Бургас, Шумен, Русе, Благоевград, София, Пловдив - и какво получих - ебавки и смях, а от сериозните отговориу бяха - мии ако видя ще ти кажа. А по-остроумните ми казваха - "Ми то има ама ти не ги знаеш" Е кой ги знае бе ?! А ? Е сега питам КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ГИ ЗНАЕ ТЕЯ ШИБАНИ ДРОПОВЕ ?! Искам един ШИБАН ДРОП от около 3-4м и един от около 5.5-7м. САМО ПО ЕДИН ШИБАН ДРОП, ако може в РАЙОНА на София да е. САМО ПО ЕДИН бе.
Имаше УЖ някакви набриания за спонсориране на "млади таланти" от страна на BAS / Velomania - говорих / писах e-mails с надеждата че НЯКОЙ може да прояви интерес не в това да ми даде части или намаления а просто ВЪЗМОЖНОСТ да ходя на места с дропове/ помага да правим ЗАЕДНО дропове. Симо знае какъв trick list обещах да покрия ако ме спонсорират и си държа на думата и си знам възмжностите и щях да го изпълня и те и рекламата им щеше да е доволна от резултата и т.н., но даже един ШИБАТ отговор не получих от сорта на - "Shady / Влади ти си кретен и неставаш" Даже отговор неполучих а ПОМОЛИХ....
Ако до края на тази седмица НЯКОЙ не ме опъти към ПОНЕ 2(два) дропа в РАЙОНА на София с нужната височина(4м+ до МАХ 7( до тука ми спират възможностите...за момента) и да ставят за скачане или ми "подаде ръка" да ги нарпавим / дойде с мене, каже час, дата, среща и да го направим / отидем как си трябва - аз СЕ ОТКАЗАВАМ И ПРОДАВАМ КОЛЕЛОТО СИ(написал / подготвил съм обявата само едно на едно кликване разтояние е обявата...), още неделя вечер(не че му пука на някой де, ама все едно... аз да си кажа, поне да знаете за какъв хуй се появи тази тема). Просто реших да дам ПОСЛЕДЕН шанс на себе си и колелото ми "да сме заедно"...все пак 4 години се мъча с него и реших, че ЕВЕНТУАЛНО може да има решение на "въпроса" и да не прибързвам, а и ми е много трудно да натисна бутота "Post Replаy" като знам какво имa в този "replay" и какво ще стане след него. Сигурно съм сгрешил(че има НЯКАКЪВ шанс да НЕ го продам), НО все пак ПРОБВАМ.
Та продавам ли го / отказвам ли се или има място за каране(ако може в София, че нямам книжка и кола, па ако не е тука - някой с който да отивам / ме закара до там), има с кой да отида/вам там, има кой да ми помогне да го направим?
[/quote]
[size=167]Продавай!!![/size]