Последен опит или край с карането ?!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот bikerider » Пон Юли 31, 2006 10:44 am

@screamBoy: кажи на образа от аватара ти да използва чук, по-лесно ще стане :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот C_Mo » Пон Юли 31, 2006 11:30 am

[quote="Shady™"]

От вече 4 години се занимавам с колела и т.н. Повечето от Вас знаят, че се интересувам от XFR/Drops и НИЩО ДРУГО, ама НИЩО. Проблема е следният: Няма къде да карам(един дроп( а за Gаp не е и имало) вече не ми остана...заринаха ги последните, другите се свлякоха, писна ми сам да си ги строя след 10ч на работа и 5ч сън...вече неиздържам и физически и психически...),няма с кой(само аз карам тоя стил и НИКОЙ ДРУГ ама НИКОЙ),няма и кой да ми помага(направих цял проект за FR парк дето даже не е за стилa ми на kaране, само и само да имa НЕЩО, НЯКЪДЕ, смисъл да се кара и НИЩО, ама нищо !!! Уредих камион, място, врузки, пръст, лопати и накрая какво стана - помолих за 2 дена от живота на някои хора а в замяна получих - аз съм на Витоша и няма да помагам, не ме кефи къде е паркаа, далече ми е( а Витоша все ендо пред входа ти/Ви деба...). Щях да поема разликата от разходите(общо 80лв (Които бяха около 50лв от джоба ми(другото от airbornone,marshall__,RAM_FR) и ПАК никой не дойде.
Пусках теми тук и във mIRC-а когато влизах да питам "по-напредналите/каращите" от мене за дропове.Питах хората които познавам от Варна, Бургас, Шумен, Русе, Благоевград, София, Пловдив - и какво получих - ебавки и смях, а от сериозните отговориу бяха - мии ако видя ще ти кажа. А по-остроумните ми казваха - "Ми то има ама ти не ги знаеш" Е кой ги знае бе ?! А ? Е сега питам КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ГИ ЗНАЕ ТЕЯ ШИБАНИ ДРОПОВЕ ?! Искам един ШИБАН ДРОП от около 3-4м и един от около 5.5-7м. САМО ПО ЕДИН ШИБАН ДРОП, ако може в РАЙОНА на София да е. САМО ПО ЕДИН бе.
Имаше УЖ някакви набриания за спонсориране на "млади таланти" от страна на BAS / Velomania - говорих / писах e-mails с надеждата че НЯКОЙ може да прояви интерес не в това да ми даде части или намаления а просто ВЪЗМОЖНОСТ да ходя на места с дропове/ помага да правим ЗАЕДНО дропове. Симо знае какъв trick list обещах да покрия ако ме спонсорират и си държа на думата и си знам възмжностите и щях да го изпълня и те и рекламата им щеше да е доволна от резултата и т.н., но даже един ШИБАТ отговор не получих от сорта на - "Shady / Влади ти си кретен и неставаш" Даже отговор неполучих а ПОМОЛИХ....
Ако до края на тази седмица НЯКОЙ не ме опъти към ПОНЕ 2(два) дропа в РАЙОНА на София с нужната височина(4м+ до МАХ 7( до тука ми спират възможностите...за момента) и да ставят за скачане или ми "подаде ръка" да ги нарпавим / дойде с мене, каже час, дата, среща и да го направим / отидем как си трябва - аз СЕ ОТКАЗАВАМ И ПРОДАВАМ КОЛЕЛОТО СИ(написал / подготвил съм обявата само едно на едно кликване разтояние е обявата...), още неделя вечер(не че му пука на някой де, ама все едно... аз да си кажа, поне да знаете за какъв хуй се появи тази тема). Просто реших да дам ПОСЛЕДЕН шанс на себе си и колелото ми "да сме заедно"...все пак 4 години се мъча с него и реших, че ЕВЕНТУАЛНО може да има решение на "въпроса" и да не прибързвам, а и ми е много трудно да натисна бутота "Post Replаy" като знам какво имa в този "replay" и какво ще стане след него. Сигурно съм сгрешил(че има НЯКАКЪВ шанс да НЕ го продам), НО все пак ПРОБВАМ.
Та продавам ли го / отказвам ли се или има място за каране(ако може в София, че нямам книжка и кола, па ако не е тука - някой с който да отивам / ме закара до там), има с кой да отида/вам там, има кой да ми помогне да го направим?
[/quote]

:stupid:
[size=167]Продавай!!![/size]
Аватар
C_Mo

Мнениеот I need money » Пон Юли 31, 2006 2:03 pm

[quote="Shady™"]

От вече 4 години се занимавам с колела и т.н. Повечето от Вас знаят, че се интересувам от XFR/Drops и НИЩО ДРУГО, ама НИЩО. Проблема е следният: Няма къде да карам(един дроп( а за Gаp не е и имало) вече не ми остана...заринаха ги последните, другите се свлякоха, писна ми сам да си ги строя след 10ч на работа и 5ч сън...вече неиздържам и физически и психически...),няма с кой(само аз карам тоя стил и НИКОЙ ДРУГ ама НИКОЙ),няма и кой да ми помага(направих цял проект за FR парк дето даже не е за стилa ми на kaране, само и само да имa НЕЩО, НЯКЪДЕ, смисъл да се кара и НИЩО, ама нищо !!! Уредих камион, място, врузки, пръст, лопати и накрая какво стана - помолих за 2 дена от живота на някои хора а в замяна получих - аз съм на Витоша и няма да помагам, не ме кефи къде е паркаа, далече ми е( а Витоша все ендо пред входа ти/Ви деба...). Щях да поема разликата от разходите(общо 80лв (Които бяха около 50лв от джоба ми(другото от airbornone,marshall__,RAM_FR) и ПАК никой не дойде.
Пусках теми тук и във mIRC-а когато влизах да питам "по-напредналите/каращите" от мене за дропове.Питах хората които познавам от Варна, Бургас, Шумен, Русе, Благоевград, София, Пловдив - и какво получих - ебавки и смях, а от сериозните отговориу бяха - мии ако видя ще ти кажа. А по-остроумните ми казваха - "Ми то има ама ти не ги знаеш" Е кой ги знае бе ?! А ? Е сега питам КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ГИ ЗНАЕ ТЕЯ ШИБАНИ ДРОПОВЕ ?! Искам един ШИБАН ДРОП от около 3-4м и един от около 5.5-7м. САМО ПО ЕДИН ШИБАН ДРОП, ако може в РАЙОНА на София да е. САМО ПО ЕДИН бе.
Имаше УЖ някакви набриания за спонсориране на "млади таланти" от страна на BAS / Velomania - говорих / писах e-mails с надеждата че НЯКОЙ може да прояви интерес не в това да ми даде части или намаления а просто ВЪЗМОЖНОСТ да ходя на места с дропове/ помага да правим ЗАЕДНО дропове. Симо знае какъв trick list обещах да покрия ако ме спонсорират и си държа на думата и си знам възмжностите и щях да го изпълня и те и рекламата им щеше да е доволна от резултата и т.н., но даже един ШИБАТ отговор не получих от сорта на - "Shady / Влади ти си кретен и неставаш" Даже отговор неполучих а ПОМОЛИХ....
Ако до края на тази седмица НЯКОЙ не ме опъти към ПОНЕ 2(два) дропа в РАЙОНА на София с нужната височина(4м+ до МАХ 7( до тука ми спират възможностите...за момента) и да ставят за скачане или ми "подаде ръка" да ги нарпавим / дойде с мене, каже час, дата, среща и да го направим / отидем как си трябва - аз СЕ ОТКАЗАВАМ И ПРОДАВАМ КОЛЕЛОТО СИ(написал / подготвил съм обявата само едно на едно кликване разтояние е обявата...), още неделя вечер(не че му пука на някой де, ама все едно... аз да си кажа, поне да знаете за какъв хуй се появи тази тема). Просто реших да дам ПОСЛЕДЕН шанс на себе си и колелото ми "да сме заедно"...все пак 4 години се мъча с него и реших, че ЕВЕНТУАЛНО може да има решение на "въпроса" и да не прибързвам, а и ми е много трудно да натисна бутота "Post Replаy" като знам какво имa в този "replay" и какво ще стане след него. Сигурно съм сгрешил(че има НЯКАКЪВ шанс да НЕ го продам), НО все пак ПРОБВАМ.
Та продавам ли го / отказвам ли се или има място за каране(ако може в София, че нямам книжка и кола, па ако не е тука - някой с който да отивам / ме закара до там), има с кой да отида/вам там, има кой да ми помогне да го направим?
[/quote]
Tvoq stil XFR pone kato sum gledal ot bike filmi kato Roam i Disorderite se praktikuva v planinata a ne v gradut kakto ti iska6.A dokolkoto znam XFR kara4ite karat su6to DH.4ovek ne si prodavai baikut.Seti se kolko muka i vreme ti otne da go zglobi6~!
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот thekidtwist » Пон Юли 31, 2006 2:11 pm

:)

Ей няма оправия с тия дропове....много нахитреха тия дни!
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот did » Пон Юли 31, 2006 4:51 pm

Shady, "твоят стил" не е никакъв стил.

Това е 100% позьорщина.

Тези, които карат "дроп" винаги са карачи, които го правят само за пред камерите и за пари. Иначе за развиване на уменията те си карат винаги нещо, което е истинско каране. Стилове много. Дропенето обаче не е никакъв стил и твоето "каране" не е никакво каране. Вземи се в ръце и хОди да караш колело с хората, които КАРАТ колело, вместо да се мотаеш с лопати и камиони пред блоковете. Ако започнеш да КАРАШ, ще намериш 3-4 дропа по всеки маршрут, които вероятно другите няма да могат (или искат) да скочат, а ти ще искаш (и може би - можеш). В Планината е пълно с места, където да си счупиш колелото и главата.

Докато търсиш дропове в София ще предизвикваш единствено съжаление, насмешка и теми в бла-бла.

И... Господ да те пази!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот pascoff » Пон Юли 31, 2006 5:15 pm

[quote="did"]

Shady, "твоят стил" не е никакъв стил.

Това е 100% позьорщина.

Тези, които карат "дроп" винаги са карачи, които го правят само за пред камерите и за пари. Иначе за развиване на уменията те си карат винаги нещо, което е истинско каране. Стилове много. Дропенето обаче не е никакъв стил и твоето "каране" не е никакво каране. Вземи се в ръце и хОди да караш колело с хората, които КАРАТ колело, вместо да се мотаеш с лопати и камиони пред блоковете. Ако започнеш да КАРАШ, ще намериш 3-4 дропа по всеки маршрут, които вероятно другите няма да могат (или искат) да скочат, а ти ще искаш (и може би - можеш). В Планината е пълно с места, където да си счупиш колелото и главата.

Докато търсиш дропове в София ще предизвикваш единствено съжаление, насмешка и теми в бла-бла.

И... Господ да те пази!
[/quote]

:agree:

@shady
форума не ти е гадже, че да го заплашваш със самоубийство ако не стане каквото искаш ... време е да направиш най-големия ДРОП в живота си ... САМ!

пс: друг е въпроса ако го правиш със сапунена цел, добре се справяш :)
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот C_Mo » Пон Юли 31, 2006 5:25 pm

Не пълнете главата на момчето с глупости, ей!

[size=200]Продавай!!![/size]
Аватар
C_Mo

Мнениеот thekidtwist » Пон Юли 31, 2006 5:30 pm

:D
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

Аватар
thekidtwist

Мнениеот bikerider » Пон Юли 31, 2006 5:32 pm

@Shady: те сега ми остана повечко време преди да си тръгна от работа...

та седя и си мисля... май C_Mo е прав, ако си толкова отчаян по-добре не насилвай нещата, демек продавай...

Намери си стабилно бачкане да се стабилизираш пък другото живот и здраве само ще си дойде...

(айде и от мене малко сапун :D)
Желая ти успех!
Аватар
bikerider

Мнениеот airborneone » Пон Юли 31, 2006 6:55 pm

[quote="I need money"]
[/quote]
Tvoq stil XFR pone kato sum gledal ot bike filmi kato Roam i Disorderite se praktikuva v planinata a ne v gradut kakto ti iska6.A dokolkoto znam XFR kara4ite karat su6to DH.4ovek ne si prodavai baikut.Seti se kolko muka i vreme ti otne da go zglobi6~!
[/quote]
1во пиши ма кирилица!!!!!
2ро стила на Шейди си е точно за някакво определено място, на което се отива и дропиш...
3то Шейди, не ме карай да идвам до вас и да ти набия 2 шамара и да ти лисна кофа студена вода...
4то ако ти е харесало мястото,което ти показах, казваш и го работиме....
5то и на мен с изкл. на Бесния и няколко приятели, които дори не са байкъри НИКОЙ не ми е помогнал?!?!? Нали е форум за планинско колоездене КАКВО СТАВА!?!?!?!?!
6то дай да:beer: по едно и тогава да решиме ко ще се прави.... не мислиш на трезва глава, не че алкохола ще помогне за това...
Айде AirBorne Out:beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот airborneone » Пон Юли 31, 2006 7:01 pm

[quote="C_Mo"]
[size=167]Продавай!!![/size]
[/quote]

:bigeyes::crazy::confused::xx(::confused::eek3::eek2::mad::nono::angfire::crazy2::crazy2::flamethr::dark::combust:
Да бе единствения пич байкър(сори другите не ви познавам) да си престане да кара, да бе супер идея
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 7:04 pm

Добреее... Я да видим какво иам тука:
1. Има дропове ама незнам къде са....Само се чийте бе !!! Чуйте се... Незнам кой еза смях бе...
2. Не съм казла че искам някой да ми направи дроп а сам ода ми каже КЪДЕ ИМА и аз сам ще си го правя ако не някакъв СУПЕР сложен(тоест 3250942375 месеца работа)
Друго незнам какво да кажа...
НЕ ме водете бе хора, вие се КАРАЧИ а не позьори нали ?! Еми кажете ми КЪДЕ ДА карам бе... Вие знаете бе учени сте нали ? Само 2 реда къде кво и ма и готово. Нали сметуак за да си помагаме баси ?! Явно не...
Все едно...
Просто ви помолих да ми кажете място където има нещо и ви казах причината порадо която за ПОРЕДЕН път пусакм подобна тема. А вие го обърнахте на смях, трагедия и т.н. Са ако ще се обиждаме на СТИЛОВЕ на кране... просто не искам да споменавам мнението си за другите стилове каране...Всеки с предпочитаниоята си.. Да съм казал нещо за DH-a ? XC-To ? И т.н. ... Айде са да си имаме уважението...

Симо за сега май е най прав и сериозен...САмо се чудя по повод на мойте изводи ли казва това или си има..."други причини" ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 7:12 pm

http://mtb-bg.com/forum/topic.asp?TOPIC ... hichpage=3 :deal: :D XFR FOREVER :dgrin: !!!
ПС: Без да искам да засеган НЯКОЙ хора, но за мене тея които не харесват XFR(по-точно - ебават се и се присмиват на тоя стил каране)ще кажа само едно: :rofl: :finger: :asshole:S
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 7:21 pm

бе ти знаеш ли колко малко столици имат планина, висока над 2000м, на половин час път от центъра?! имаш колело за ДХ и не спускаш с него - Е КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН????? откъде накъде някой трябва да ти покаже наготово къде да дропиш, бе, специален ли си нещо?:crazy: Да те вземат с лимо от вас и да те заведат на дропа направо ,а? :crazy:
нямало къде да кара... - а ти колко пъти си се качвал на ВИТОША, А? Бендър да не би да дропи градско?
ДРАЗНИШ ЯКО!
Пасков ти го каза в прав текст - ТИ СИ ЕДИН ПОЗЬОР И НИЩО ПОВЕЧЕ. че дори и такъв не си, мен ако питаш...ако караше толкова, колкото и хленчиш, щеще да си истинско ПРО, да :lol:
нали знаеш приказката - на кривата ракета космосът й е виновен - е баш за тебе е...

айде, лапни сега едно лукче да ти мине рева и после натискай там прословутия POST REPLAY (нищо, че се пише reply) - продавай си търкалото и спри да ревеш, че ми наду главата!:headach:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 7:40 pm

Абе аз да не съм казaл че искам да карам DH бе?!?! Ти четеш ли въобще?! АКО четеш ВНИМАТЕЛНО ще разбереш че ИСКАМ дропове ако ще и на Витоша ако ще и зад блока ми и в центръа НЕ МЕ ЕБЕ !!! Искам да има КЪДЕ да КАРАМ. Разбираш ли ме или да ти го напиша УДЕБЕЛЕНО и с ЧЕРВЕН ЦВЯТ ?!
Аре са тея КАРАЧИ дето сте се навъдили със...ааа МАЛКО поУСтове и МНОГО каране и ФОРУМЕН ИНТЕЛЕКТ да ми КАЖАТ по НОРМАЛЕН начин както направи "SSS" КЪДЕ на ВИТОША или на ПУТКА СИ ЛЕЛИНА има Drop/Gap и да отида(АЗ САМ) и да си го копая !!!
Ако нямате какво да кажете по темата НЕПИШЕТЕ БЕ. Вие във ВСИКЧО виждате под текст и смъсъл и логика и смях. Всичко е ЧИСТО И ПРОСОТО. ЕДИН ВЪПРОС ЕДИН ОТГОВОР. Не съм ви молил/взел всички вас за МОИ скретарки и адвокати и родители да ми наливате мозък за - "какъв стил караш/мрънкаш ли/оплакваш ли се/looser ли си/ или незнам вече какво"... ПИТАХ КЪДЕ МОГА ДА КАРАМ МОЯ СТИЛ а не дойдох на ПСИХИАТЪР-КОНСУЛТАНТ... Вие иамте някакъв основен ПРОБЛЕМ със четенето.Като толкова искате да говорите/объсъждате мене и карането ми - някой от... все едно... ДАпусне тема от сорта на: "Какъв е проблема на Shady и "стила" му на каране" и си пишете колкото искате ЯСНО ?!
А само се чудя ЗАЩО темата ми е в БЛА-БЛА ?! Това че се обърна горе долу на такава - не съм я направил аз на такава... 80% от reply-ите са OFFTOPIC и може да се ИЗТРИЯТ и темата да ми се върне на "МЕРОПРИЯТИЯ" , зашото идеята е - ДА МИ СЕ КАЖЕ / се организрам, тоест стане МЕРОПРИЯТИЕ и направя/им НЕЩО...Вече незнам какво да...То баси някои са като...Ти му казваш чисти и просот. Излгаш му теза, извод и заклчючение и искаш 2 реда разбриане , да ти каже - къде и какво с МАХ 10 ДУМИ, той ти прави психологичен анаялиз на написаното и ти дава оценка на това което си като човек и т.н. ... ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ?!
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 7:48 pm

то аз знам какво пиша, но за тебе не съм сигурен...
като ти говоря за ДХ иам предвид да се качиш на Витоша с тъпото си колело, да се спуснеш по някоя пътека и да си набележиш гап-мап-дроп-моп, квото там та кефи. имаш очи - виждаш го, така става.
и продължаваш да настояваш да ти се покажат наготово - не ми отговори с какво го заслужаваш, [b]с какво си толкова специален?[/b] щото ревеш като женка ли?!
и последно - кой е казал, че твоето е стил? къде пише, че съществува такъв стил? ако изобщо съществува такова животно, МИ ТИ НЕ ГО ПРАКТИКУВАШ, БЕ, СМЕШЕН, НАЛИ САМ ГО КАЗВАШ?!
ай улево, ебаси клоуна...:(!:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот bikerider » Пон Юли 31, 2006 7:51 pm

[quote="Shady™"]
А само се чудя ЗАЩО темата ми е в БЛА-БЛА ?!
[/quote]

Защото е бла-бла.

[quote="Shady™"]
80% от reply-ите са OFFTOPIC
[/quote]

A кое би било ONTOPIC? Моля отговори ми.

[quote="Shady™"]
ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ?!
[/quote]

Да - продавай...

Edit:
@mih: мани го бре, не се ядосвай...

@Shady: миличък, ти самия знаеш ли какво искаш? пускаш тема с въпрос, получаваш отговори... :crazy:

като не ти стиска да си разискваш проблемите пред всички, вземи наистина се скрий... loser!
Нямам нищо лично против теб, но това тук минава всякакви граници. Може би ние сме ти виновни за нещо? Sorry но се проявяваш като пълен галфон и женчо - замисли се малко!!!!!!!

Каза ти се - качи се горе и КАРАЙ. Дропове там с лопата да ги ринеш. Да, ама не... :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 7:57 pm

АБЕ ТИ МАЛУМЕН ЛИ СИ !? ВИЖ КОЛКО ТЕМИ ИМА ЗА МЕСТА ЗА КАРАНЕ ЗА ХС И DH ПЪТЕКИ БЕ !!! ВИЖ КОЛКО ТЕМИ ИМА ЗА ПРАВЕНЕ НА DH ПЪТЕКИ БЕ !!!! ТИ С КЬОРАВ МАЙ !!! Аз искам ПРОСТО някой да ми КАЖЕ, както прави АДМИН( с темите си за ХС и т.н.) КЪДЕ КАКВО ИМА и КАК СЕ СТИГА ДО НЕГО !!! КАЖИ МИ СА КВО ТОЛКОВА ИСКАМ БЕ ?!? КАЖИ МИ !!! ??? ИСКАМ САМО ДА МИ СЕ КАЖЕ КЪДЕ ИМА... АЗ НЕЗНАМ И НЕ МЕ Е СРАМ ДА ПОПИТАМ, А ВИЕ НЯМАТЕ ДОБЛЕСТА И УВАЖЕНИЕТО КЪМ МЕНЕ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ !!! САМО ГЛУСПТО СЛУШАМ ПО МОЙ АДРЕС И ТВА Е !!! УСКАМ ДА ЧУЯ КЪДЕ ДА ОТИДА, ДА КАРАМ, ЯСНО ?! НЕ ДА МЕ ВОДИ НЯКОЙ, НЕ ДА МИ КОАПЕ НЯКОЙ, ВИЖ КВО Е НАПИСАЛ "SSS"

[color=red]"На един баир до Стара Загора има една скала,която е висока около 10-12м(на око),гладка е и е под много голям ъгъл.В горната си част има място за засилка, а долу свършва на равно мяско и много лесно може да се направи попивка.Дори самата скала може да се използва като попивка и само трябва да се насипе малко пръст в долната част, за да се увеличи ъгълът между нея и земята.Ако те интересува ще гледам тези дни да направя снимки"[/color]

ЧИСТО ПРОСТО И ЯСНО С НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ !!! Е ТВА ИСКАМ. ЯВНО ТОЙ Е НАЙ-РАЗБРАНИЯ ЧОВЕК ТУКА...ЕВАЛА МУ ПРАВЯ !!!
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 8:03 pm

е нали ти си единствен в твоя стил, ми хората като не го карат, как да ти кажат къде да караш, като карат друго? :emlaugh::lol:

ето ти и от мене един отговор на твоята тема, преразказ на всички други досега:

[size=200][b][color=red]НА ВИТОША[/color][/b][/size]
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот bikerider » Пон Юли 31, 2006 8:07 pm

[quote="Shady™"]

АБЕ ТИ МАЛУМЕН ЛИ СИ !?
[/quote]

Ако говориш на мен - да, малоумен съм, че си губя времето с теб. Иди се прегледай :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:09 pm

Tова е НАЙ-СМИЛСЕНОТО НЕЩО КОЕТО чух, след това на SSS !!!
А сега директно на въпрса ми: КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ИМА ТАМ ?! ОТ къде да се СПУСНА, НА КОЙ ЛИФТ ДА СЕ кача, къде да вниамвам за върпсиния дроп/гап че да не го подмина... Има толкова маршрути/писти/мета/лифтове. Немога да знам на кой и ан кдфъе да тръгна. Някой само това да ми каже че да знам кдъе да отида и къдеда се оглеждам....
А относно това че карам в СТИЛ който друг некара - да добре, но все си мисля че nнякоя отвесна скала от порядъка на 5-6-7м ще се забележи от далче и късогледа да си баси... Не е като да търсиш игла в купа сено...Виж ако говорих з некви дропове по 2-3м - СМЕЙТЕ СЕ НА ВОЛОДЯ, такива знам че ги иам ИЗ ЦЯЛА ВИТОША, НО 5-6-7м няма навсякъде нали ? И ако има ще се види нали ? Еми просто питам - някой ВИДЯЛ е такъв и акода - ако може ГОРЕ-ДОЛУ да ме ориентира как да стиган до там, па ако нещо се опета - ще попитам някой човек да ме ориентира кое къде е....
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 8:10 pm

@bikerider
бе знам ли, може да съм падал на главата си като малък...:D

ох, чак пяна ми излезе на устата :lol:;)
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 8:20 pm

СМЕЙТЕ СЕ НА ВОЛОДЯ!
:rofl:

@Shady™
в едно те признавам - ръсиш бисери безспир. така ме разсмиваш, както никой друг!
респект, твоето е дарба!:thumb:

пък за упътване - има доста масивен дроп - Голи връх се казва, с Драгалевския лифт се ходи, слиза се на предпоследната спирка.
хубавото на този дроп е, че се вижда от цяла София и ще станеш много известен за отрицателно време, само попивката е малко камениста и ще иска повечко разчистване.
други няколко има около Черни връх, също можеш да се пробваш и на Комините, там отвесът е доста голям и попивката е с хубав ъгъл.
УСПЕХ!:thumb:
Революция в главата!
Аватар
mih

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:20 pm

@bikerider - ЛИЧНО ЩЕ ТИ ПЛАТЯ ПАРИ В БРОЙ(КЕШ) АКО МЕ ЗАВЕДЕШ НА 1(ЕДИН) ДРОП на Витоша от +/- 6м ОК ?! Нали ги знаеш иамш GPS или карта или кой знае кво и ги/го знаеш къде е - ИЛИ ме завеи или ми НАПИШИ с ДВЕ думи КЪДЕ е и тва е! Така е много терикатски - е там е.( все едно витошае колкото НДК и за 20 мин ще го намеря и т.н. ..
Не ми обяснявай за женчовци и т.н. ПИТАХ КЪДЕ Е ИМА МЯСТО ЗА КАРАНЕ и ИЗЛОЖИХ ПРИЧИНИ ЗАЩО ВИ МЪЧА С ТЪПИЯ СИ ВЪПРСО...По твоята логика Админ е най големия идиот и позьор... нека видим защо: само слага снимки къде е бил и кво е правил, и казва каков има за да знае всеки. Ми той кво.. ИДОТ ЛИ Е ?! Всеки зан че в рила има МЕСТА ЗА КАРАНЕ, за кво си чупи прсътите да пише. Знаеш ли кво отиди и ми кажи в ОЧИТЕ - ТИ СИ БАЛЪК. Защото по товйте логики - той е такъв или сега ще ми развиеш няква тема че.... и аз незнам кво може да измислиш вече.... А @mih да му каже - ПОЗЬОР ... ЯСНО ?!
Е сега ако ми кажете че имам грешна логика - или вие сте пълни идоти (без да се засягате) или просто се сетихте че грешите с МИСЛЕНЕТО СИ и се чудите как да не признете че сте СГРЕШИЛИ !!!
Аватар
Shady™

Мнениеот thekidtwist » Пон Юли 31, 2006 8:25 pm

[quote]А относно това че карам в СТИЛ който друг некара - да добре, но все си мисля че nнякоя отвесна скала от порядъка на 5-6-7м ще се забележи от далче и късогледа да си баси... Не е като да търсиш игла в купа сено...[/quote]

Именно за това ти казват хората иди и потърси САМ каквото ти трябва.Не е виновен форума че ходиш на работа и нямаш време или пък може би желание да отидеш САМ до горе.

[quote]НА КОЙ ЛИФТ ДА СЕ кача[/quote]

нямаш голям избор ако ме питаш мен но както и да е...

Аватар
thekidtwist

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:33 pm

@thekidtwist - CrZ ме посъветва в Skype-a къде ЕВЕНТУАЛНО може да има и ми каза за едно място където има горе долу това което търся. В 2 изречения събра цялата тая информация...Говорихме като БЕЛИ хора, без психатричен анализ и гадателски умения(както други хора) Супер лесно и просто...А мисля че хора който карато т ГОДИНИ - ще са збелязали 1-2 потенциални места и биха ги споделили с мене тук. Явно или няма такива места или незнам...Ако на вас за 3-4..повече години каране не ви е направило впечатление някакво място( все пак си говорим за нещо високо, което ще рече че има и някой фактори който се налагат за съществуването на това място - засилка, височина, голяма поляна, пдобно, БЕЗ дървена в който да има опастнсотда се намелиш и голяма с добър ъгл попивка...). Такова място не се среща по път и над път и ще се забележи...
Приключаме въпроса...
Явно някои идват от канал 2001:
- А има... ДА там Е !!!
- КЪДЕ, кажи ми кдъе ?!
- ТАМ Ееееее
- КЪДЕЕЕЕЕЕ ?!
- Незнам не съм го виждал...

Каквъ е извода - НЯМА ТАКВОА МЯСТО. Ако някой го ЗАБЕЛЖИ - да ми пратиедно Пм-че с 2 реда, подбни на "sss" и готово...
Докато се ържат някой хора като от тоя канал - само се върти на едно място всичко... ЦИКЪЛ...
Повече психиатри и съветници не са ми нужни... Ясно ?
Аватар
Shady™

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 31, 2006 8:35 pm

[quote="airborneone"]

[ Нали е форум за планинско колоездене [/quote]

Именно. А не форум за циврене и оплаквания от последствията на закъснял пубертет, ранна еякулация или перманентна дебилност...

@ Shady

Абе, мърльо... Аз лично се сещам за поне десет кариери около София. Оди се метай там с трошляка си и да се приключва с въпроса...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:38 pm

АБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ?! КАКВО ЦИВРЕНЕ БЕЕЕ ?! ПИТАХ КЪДЕ МОГА ДА КАРАМ, И КАЗАХ ЗАЩО ПИТАМ !!! ЯСНО ?!?!

А тея Кариери ИМАТ ЛИ СИ ПОСТОЯНЕНЕ АДРЕС или се движат около София като совалка на НАСА в космоса ?!
Аре кто нормален ЧОВЕК ми кажи КЪДЕ СА. С Две ДУМИ. ДАже не ми казвай как да стгна там, че ще си изханиш пръстчетата, всички ние НЕ искаме това. Че си трябвта пръсти за да може да се ебаваш и пишеш ГЛУПОСТИ навсякъде...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:43 pm

@АДМИН - Абе я дай неква цензура на оня недорасляк "KLON" и ротата му...Нещо не спазват нужните норми на общуване...Нкъде не съм ги обидил, а @ПРЪЧКА се държи все едно съм screamboy и съм му напсувал детето или там квото е станало и т.н. ... Аре са ако ще се псуваме за НИЩО - да почваме а ? Или направо да организираме някой Street Fight + Бухал<s>к</s>и и да се оправяме като мъже че на думи то няма начин да се излензе на глава... Ясно зъбите и езикаса проблема на някои хора и не държат много на тях...
@nikitzo - разбирам те напълно още от едно време за кво ставаше и става дума...
Аватар
Shady™

Мнениеот TOYAGA » Пон Юли 31, 2006 8:44 pm

Ебаси дебилчето! :D:D:D Ти си за зоопарка бе, уникат!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла