Последен опит или край с карането ?!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 8:50 pm

А ти си нещо като: Мозеен експонат, завършил по-МОЩНО училище, с наличие на кофти детство + проблеми в живота и разбрицана психика смесена с много свободно време за равиването и...Паметник на... деба няма подходящо има за такъв...паметник тип индивид...Ако беше по-получрен - родителите щяха да плашт децата си с думите:"Ако правите така - ще стането като НЕГО/Ще те дам на Тоy-ага да те гледа като не си доволен от мене"...По добраработа ще вършиш от "Баба Меца и Кумчо Вълчо" 100% !!!!
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Bodom » Пон Юли 31, 2006 8:59 pm

Абе Shady, мойто моче, цял ден чета тая тема и не знам да се смея ли, да плача ли, бира ли да пия :D
Искам да ти обърна внимание на една дребна подробност, която ти очевидно изпускаш! Хората са различни, Витоша предлага разнообразни пътеки и маршрути за каране. Всеки кара според възможностите и уменията си и си подбира местата за каране по неговият вкус. Всеки гледа на терена по различен начин. Има хора за които всеки камък, скаличка, дърво, и т.н. са скокче (примерно). Ако човек търси нещо конкретно и знае какво е то - ще си намери много такива. Ако обаче не го интересуват такива неща за него това просто ще са камък/скала/дърво.
Искам да ти намекна, че понеже повечето хора, които карат на витоша не се интересуват от 7м дропове - не гледат за такива места и не им правят впечетление. Включително и аз. Ти може с един поглед да прецениш, че даден пад може да бъде дропен/пригоден за да се дропи, а за мен това да е просто красива природа.
Недей да обвиняваш всички, че не искат да ти помогнат. Напротив! Всички ти казаха решението - отиди на Витоша, покарай - и сам си намери местата, които ти харесват! Това е решението! Никой няма да види по-добре от теб къде може да се дропи и къде не!

п.с. Избрах третото - пия бира :^:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 9:14 pm

Ми явно си прав, но все си мисял че такъв.."обект" би се забелявал и правил впечаление... Може и да не съм прав, но може и да съм... 50/50
Благодаря ти все пак за мнението...
Извадих си поука за много хора и неща от тая тема...Все едно...
Ако някой няма какво да каже ново или да напише нещо по ТЕАМАТА - мисля че няма смисъл да се пили на едно място...
Ми бих бил доволен ако АДМИН заключи темата... Повече няма какво да се каже... Всекиси направи изводите...Лъснаха на яве пичовете и там айде да не казвам кои. Видя се кой с колко умствен багаж разполага и каква култура и т.н. Мисля че не искам да знам останлия речник с псувни на @Пръч, не искам да случшам псхиатричните съвети и т.н. на bikerider + mih и заключенията на C_mo за 3-ти път, нито пък да разбирам за поредн път че ТАМ има НЕЩО...
МОЛЯ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ, ил иако не се - ЕДИН ПОВОД/ПРИЧИНА за обратното...
Аватар
Shady™

Мнениеот mih » Пон Юли 31, 2006 9:34 pm

и последно - ще продаваш ли колелото?
щото никой не ти каза местоположението на нито един конкретен дроп, а ти се закани ако е така да го продадеш. последният ти опит излезе неуспешен - сега накъде? ще караш кънки или? :rofl:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот MAN6 » Пон Юли 31, 2006 9:38 pm

КЪСАЙ РЕКСИИИИИ
не ги слушай тука у чата кво ти прикаат ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 9:40 pm

[quote="mih"]

и последно - ще продаваш ли колелото?
щото никой не ти каза местоположението на нито един конкретен дроп, а ти се закани ако е така да го продадеш. последният ти опит излезе неуспешен - сега накъде? ще караш кънки или? :rofl:
[/quote]

Mи да кажем че САМ си намерих 3 дропа в ГРАДЪТ,в КРАВРТАЛА МИ, на 10мин път. И имам предложения за Стара Загора и за Рила....Още ли да търся ? Аз и на малко се радвам. В южния парк ще се дига сега един голям също... В Младсот 2 100% в момента иам поне още 1 или 2 - явно няма да крам кънки.... :asshole: Няма да се отървете от мене е така ... Но не е и невъзможно...
Аватар
Shady™

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 9:46 pm

[quote="MAN6"]

КЪСАЙ РЕКСИИИИИ
не ги слушай тука у чата кво ти прикаат ;)

[/quote]

Хаха имаш бира от мене ей :beer:...
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Пон Юли 31, 2006 9:51 pm

1.Темата е в Бла-бла, защото Общ форум не е място за лични драми. Shady, не се обиждай, ама това си е лична драма, защото засяга само теб.
2.Няма смисъл да се продължава с обидите, затова темата я заключвам.
3.Ако трябва да сме точни, темата не започна с прост въпрос от типа "къде има дропове?", а по-скоро с оплаквания от типа как никъде няма дропове и никой не прави дропове и ако това не се промени ти ще спреш да караш и т.н. Прочети си пак първия пост, да видиш дали съдържа прост и ясен въпрос и кое преобладава в него.
4.Подозирам, че няма и да получиш отговори, каквито искаш, защото такива просто няма. Още една причина да заключа темата предвид нарастващата враждебност в нея. По-ясен, кратък и верен отговор от "Витоша" няма. Е, и кариерите край София ще свършат работа - Долни Богров, Челопечене, Казичене - не знам къде какво точно има, само съм чувал, че има изоставени. Що се отнася до Витоша, какъв е смисълът някой да ти описва някакво място, като ти не си стъпвал там и не знаеш нито пътеките, нито нищо? Ако очакваш някой да състави специално за теб маршрут до някой дроп, няма такъв филм. Бих ти препоръчал ако не виждаш други варианти, да се разходиш пеша на Витоша - 1-2-5 дни се разхождай, колкото трябва, за да си намериш каквото търсиш. Аз лично така съм си намирал не една и две пътеки, пеша, без да чакам някой друг да ми ги намери и да ме заведе до тях. Става по следния начин: караш, гледаш, виждаш нещо интересно. Следващия път отиваш специално за интереснто нещо, било с колело, било пеша и го проучваш. Ако прецениш, че става, вече отиваш с колело.
Абе изобщо, не очаквай някой тук да ти каже за дроповете. Най-малкото, защото повечето хора изобщо не се интересуваме от дропове с височина 4-6м, така че не си и отваряме очите за такива. Ще трябва сам да ги откриеш, ако наистина искаш да ги намериш.

Edit: докато го напиша всичкото това, то вече сте постигнали съгласие по повечето въпроси :DПоне да си оправя правописните грешки тогава...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Shady™ » Пон Юли 31, 2006 10:37 pm

Искам само да кажа Благодарая за разбриането и помоща на :pishkata4, F1-MAN, zero, spinsession,CrZ,mango,cichlidi,sss,
Admin,MAN6,airborneone,besen_na_kolelo,Rogue, TLD1... НАдявам се да не съм изпуснал някой....Наистина мерси за всичко...
Незнам какво друго да кажа :beer: Иначе на ПМ ми излезнаха още едно-две места за каране благодарение на F1-MAN, само дано
се орпавя/стигна до там. Ето и къде са те:
1. едно доста отвесно, ама то е цялото в храсталак мисля. По трасето на състезанието за ХС, като свърши изкачването и
се тръгне наляво по алеята гледай наляво. Те са две, като по второто и по полегатото едно време минаваше трасето.
Пак не знам дали ще свърши работа, ама нищо не пречи ако така и така ходиш на НДК да се отбиеш до там.
2.отвесът в Южния парк не може ли лесно да се пригоди за хубаво дропче/скокче? Има поне 5 метра височина и
ако се приземяваш в края на стръмното и попивка. Предполагам че го знаеш, но все пак- от рампата за скейтборд тръгваш
по алеята на юг и след известно време се стига до изкачване подобно на монцата(май му викат малката монца, не знам),
което се движи на изток. Някъде около средата му се отбива нагоре и надясно и се стига до отвеса. Аз основно карам в
Люлин планина и около Княжево, Владая, Бояна, ако видя нещо ще ти кажа.
След малдост 1, почвам и работа в Младост 2, дроовете в Южния парк, и оня дроп пак там дето ще е от North Shore и
ако някой СЛУЧАЙНО забележи някъде нещо - да ми акже на PM,както и ако иам с кой да отида - в "Горни Богров"...Както
стана ясно - все пак си намерих места за каране, само трябва да се докопам до тях и да са все още годни за употреба :)
ТLD1 ми предложи да ходя с него и да търсим заедно места + да се оглежда за такива... Абе въобще все пак всичко
завърши добре...МАЙ...
Аватар
Shady™

Мнениеот Admin » Пон Юли 31, 2006 10:43 pm

Темата бе отключена за момент, за да може авторът й да вапише последен пост в нея. Да не се чудите...;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла