Искам само да кажа Благодарая за разбриането и помоща на :pishkata4, F1-MAN, zero, spinsession,CrZ,mango,cichlidi,sss,
Admin,MAN6,airborneone,besen_na_kolelo,Rogue, TLD1... НАдявам се да не съм изпуснал някой....Наистина мерси за всичко...
Незнам какво друго да кажа

Иначе на ПМ ми излезнаха още едно-две места за каране благодарение на F1-MAN, само дано
се орпавя/стигна до там. Ето и къде са те:
1. едно доста отвесно, ама то е цялото в храсталак мисля. По трасето на състезанието за ХС, като свърши изкачването и
се тръгне наляво по алеята гледай наляво. Те са две, като по второто и по полегатото едно време минаваше трасето.
Пак не знам дали ще свърши работа, ама нищо не пречи ако така и така ходиш на НДК да се отбиеш до там.
2.отвесът в Южния парк не може ли лесно да се пригоди за хубаво дропче/скокче? Има поне 5 метра височина и
ако се приземяваш в края на стръмното и попивка. Предполагам че го знаеш, но все пак- от рампата за скейтборд тръгваш
по алеята на юг и след известно време се стига до изкачване подобно на монцата(май му викат малката монца, не знам),
което се движи на изток. Някъде около средата му се отбива нагоре и надясно и се стига до отвеса. Аз основно карам в
Люлин планина и около Княжево, Владая, Бояна, ако видя нещо ще ти кажа.
След малдост 1, почвам и работа в Младост 2, дроовете в Южния парк, и оня дроп пак там дето ще е от North Shore и
ако някой СЛУЧАЙНО забележи някъде нещо - да ми акже на PM,както и ако иам с кой да отида - в "Горни Богров"...Както
стана ясно - все пак си намерих места за каране, само трябва да се докопам до тях и да са все още годни за употреба
ТLD1 ми предложи да ходя с него и да търсим заедно места + да се оглежда за такива... Абе въобще все пак всичко
завърши добре...МАЙ...