[quote="TOYAGA"]
@ Bikerider
[quote]Знам че си на друго мнение, но за мен това е платена стъкмистика и съм предпазлив с доверието... Все едно да се доверя на списание за мода относно облеклото си...[/quote]
Аз също съм ДОСТА предпазлив с доверието в драскачите, но не познавам по-добър начин за достигане до правилно решение за непознат продукт от трупане на информация, информация, информация... Идва момент, когато се натрупва критична маса от тази материя, на базата на която решението за избор най-често клони към правилното...
[/quote]
съгласен. може би просто на мен тези цифри (работейки ежеминутно с цифри

:8D:) ми правят по-малко впечатление отколкото на теб, все пак разликата между 170,000, 141,000 и 123,000 цикъла е 13-18%, което мисля е пренебрежимо, като се вземе предвид за колко време ще се навъртят тези цикли в реални условия - затова мисля, че са подвеждащи, просто числата оказват определен магически психоефект от рода на: "ей, гледай тая вилка издържа 170,000, а онази `само` 141,000", а в реални условия нещата стоят съвсем друг начин.
иначе и ти и аз нямаме друг начин, както отбеляза, освен да трупаме информация от списания и интернет, нещо което "[b]големите карачи[/b]" определят като [b]"ония дето само четат и разтеглят локуми"[/b]...