[quote="TOYAGA"]
[quote]Между другото сериозно обмислям варианта шлем-вие какво ще кажете?[/quote]
Първо искам (за всеки случай) да ти напомня, че каска, с която е падано СЕ ИЗХВЪРЛЯ (независимо от това дали има видими следи от повреда или НЕ).
После наистина бих ти препоръчал да помислиш за интегрален шлем, ако и в бъдеще възнамеряваш да рипаш по 3-4 метра и да се приземяваш без да вадиш колесниците...

:D:D Не познавам стила ти на каране, но ако ти се струва, че класически full-face ще ти бъде прекалено тежък и неудобен (трудно се върти нагоре с подобна тенджера, а каска ти трябва и нагоре, щото и нагоре се пада...), можеш да се поинтересуваш какво предлагат Giro и MET с моделите си Switchblade и Parachute...
[/quote]
@TOYAGA:Каската дори и да не я бях сцепил и дори и да нямаше видимо счупване пак бих я изхвърлил, а какво остава за тази.А за стилът ми на каране-какво да ти кажа.Като всеки младок в началото и аз нямам някой изразен стил на каране-колкото въртя на горе, толкова се и се спускам, обичам и да скачам-абе въобще всички екстри:D.След закупуването на Giant AC обаче мисля, че вече окончателно ще се насоча към freeride-а.Точно затова сега мисля да си взема шлем и да ми по-неудобно няколко месеца, отколкото сега да си взема нормална каска и после да трябва пак да я сменям за шлем, защото за freeride шлемът си е задължителен.