Какво всъщност е Drag Climber - зад колисите

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Какво всъщност е Drag Climber - зад колисите

Мнениеот himself » Чет Окт 05, 2006 11:30 am

Преди точно десет месеца си купих Драг Climber - цяло сглобено колело. Тогава не карах кой-знае колко натоварващи дисциплини- единствено наченки на street и trial. Сега - 10 месеца по-късно искам да споделя впечатленията си:

Първото нещо,което сдаде багaжа беше челото - не спукване а разширяване с близо 1 мм от долната страна.Това от своя страна изкриви стержена на вилката (Стандартната XCP) и спука 3 чашки. Следващата радост беше доста неочаквана- съвсем случаино преди около 2 месеца забелязах пукнатина (почти цялостно счупване ) в дясната долна траба точно преди триъгълника. Но това може би до някъде се дължи на моите 360 -тки които усукват доста.Последва счупване на ухото за диск + преходника,но за това няма да говоря,просто защото всички знаят за какво иде реч...2 седмици преди да забележа въпросното спукване отзад видях нещо като пукнатина в долната част на челото,но тъй като бях пребоядисвал рамката реших че лака се е напукал. Оставих го така и го наглеждах всеки ден.И сега се доближаваме към актуалните събития,които ме накараха да напиша тази тема... Преди най-много месец забелязах че пукнатината сериозно се е разширила но просто нямах пари за заварка защото вече хвърлих доста за други поправки + 20 за заварката отзад. И вчера дойде краят - знах че е спукана и не смеех да я мъча много. Но при приземяването (ако може така да се нарече)на 1 мизерен tail tap от виража на НДК.... ПРАССС.... курмилото заедно с вилката и челото си ми останаха в ръцете. Добре че нищо ми нямаше, а дори не искам да си представям какво щеше да се случи ако това беше станало от някой по-сериозен скок... и след случката имахме възможност за първи (поне за мен и още 5-6 човека) какво по дяволите е сбъркано на тази рамка:

Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] PICT0357.JPG
33.84 KB

Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] PICT0359.JPG
31.05 KB

Ще се изразя просто: Така наречените подсилки при челото не са никакви подсилки а се явяват отслабители на рамката. Самите траби не са заварени и дори прилепени към челото а заварката минаво по челото,през подсилката и обратно.Ето това е нещо което не очаквах... друг абсурд е РАЗЛИЧНАТА дебелина на тръбите - в лявата част бе не повече от 1 мм а дясната 2... без коментар. Като заключение или по-скоро апел към копувачите ще кажа: За Бога, Не си купуваите драг Climber, Assault , C2!!! Когато Драг се научат да правят истински рамки МАКАР и за повече пари тогава ще мога да кажа че драг правят колела,а не... вйелосипйедйее.

:) Това е последната хубава снимка с тази рамка. Бог да я прости (:

Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] Copy of 180.JPG
42.81 KB
Най-обичам да мразя,най-мразя да обичам!!!
Аватар
himself

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 11:54 am

[quote="himself"]

Преди точно десет месеца си купих Драг Climber

...

видях нещо като пукнатина в долната част на челото

...

[b]Оставих го така и го наглеждах всеки ден[/b]

...

Преди най-много месец забелязах че пукнатината сериозно се е разширила

...

знах че е спукана

... Но при приземяването ... на 1 мизерен tail tap от виража на НДК....

...

ПРАССС...
[/quote]

Хммм, доста логична последователност от събития, не мислиш ли?

Радвай се, че си здрав и си вземи поука, защото ако беше станало нещо лошо с теб, ти самият щеше да си си виновен, а не хората, правили рамката ти.

Защо като видя пукнатината не отиде в магазина, от където си купил колелото, да го огледат и да преценят какво да се прави? Нали за това е гаранцията?

Рамката е такава, каквато е! Никой не ти е обещавал за тия пари най-здравата рамка на света, за това по-полеко с обобщенията!

и ... карай с каска!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Чет Окт 05, 2006 4:15 pm

[quote]- [color=red]рамка, която може да служи за всичко[/color]
- алуминий 7005
- тръби със специален профил: при задницата за елиминиране на възможните усуквания и огъвания; отпред за постигане максимална здравина при запазване на приемливо тегло
- подсилващи плочки при челото
...
...
[/quote]

Т'ва "за всичко" ми звучи, като "гуми всесезонки"...

Вчера един човек, за когото съм чувал, че има вело магазин спомена, че никога не е виждал рамка Climber да се скъса/счупи, а бил виждал една камара RAM DH скъсани/счупени. Следователно (заключи той), Climber е много по-здрава рамка от DH, което значи, че и от много други рамки... :spiny:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот agro » Чет Окт 05, 2006 5:37 pm

[color=beige][size=67]a we nz kak si q karal ama moita e takava i q mu4a ve4e pove4e ot 2 godini s vilka ot motor(simson moje si me vijdal)i nqma problemi.E ne mnogo de ama vilkata teji pone 5 kila[/size][/color]
agro

Мнениеот КънчоДамянов » Чет Окт 05, 2006 6:54 pm

[quote="bluskanie"]

[quote]- [color=red]рамка, която може да служи за всичко[/color]
- алуминий 7005
- тръби със специален профил: при задницата за елиминиране на възможните усуквания и огъвания; отпред за постигане максимална здравина при запазване на приемливо тегло
- подсилващи плочки при челото
...
...
[/quote]

Т'ва "за всичко" ми звучи, като "гуми всесезонки"...

Вчера един човек, за когото съм чувал, че има вело магазин спомена, че никога не е виждал рамка Climber да се скъса/счупи, а бил виждал една камара RAM DH скъсани/счупени. Следователно (заключи той), Climber е много по-здрава рамка от DH, което значи, че и от много други рамки... :spiny:

[/quote]
.
Еми така е...в днешно време има много различни наркотици!Който с каквото може.:bigmout:
КънчоДамянов

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 7:02 pm

@himself: много зацапано зад тия твои кОлиси... :dunce:

Бедна ми е фантазията що за abuser си, щом си успял да овализираш челото със стандартната вилка :crazy:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот CSI » Чет Окт 05, 2006 7:24 pm

За съжаление в завод за масово производство толкова.Drag правят рамки за любители а не хора който карат сериозно.
Добре че нищо ти няма Деяне :)

П.П:може пък да са направили рамката "по-дебела" от едната страна със цел да бъде по здрава на усукване...а от другата страна по-тънка за да се пести тегло :lol2::rofl::lolup:
Success is ALWAYS bringing enemies!!!!
Аватар
CSI

Рейтинг: 1312

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 7:58 pm

[quote="CSI"]

Drag правят рамки за любители а не хора който карат сериозно.[/quote]

Абе вие идиоти ли сте или на такива се правите?

Кой прави рамки за такива, които "карат сериозно" и ги продава по 100 евро???

Като платиш като за здрава рамка, ще имаш и претенции към здравината на рамката. Като избираш бюджетно решение, ще се съобразяваш с това и ако САМ си си виновен за някое счупване, няма да обвиняваш производителя, а себе си.

Ако himself беше написал, че след като е видял пукнатината е отишъл в магазина, там са видяли рамката и са отказали да направят каквото и да е, след което челото се е откъртило, щях да му разбера протестите. Ама да купиш нова рамка, да я пребоядисаш още почти като нова (естествено, после гаранция няма да има!), после да разбереш, че рамката ти е пукната, че челото е овализирано, да продължаваш да караш ... и накрая като се дочупи да обвиняваш ДРАГ... тва е НАХАЛСТВО.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Чет Окт 05, 2006 8:31 pm

[b]@did[/b]:agree:
Совите не са това което са. Не за първи път се коментира "здравината" на тази рамка. Така че споко- не си само ти.:)
А какъв ще е следващия ти избор за рамка?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 9:13 pm

Не спирам да се удивлявам на нахалството на някои хора. Явно както did каза производителя е длъжен да направи рамка с производствена стойност 500 евро съобразена с изродската "фантазия" на някви болни от телевизия и филмчета душици, които искат с груба сила да станат звезди ли, cool ли не знам... и накрая да им я продаде за 100 евро ей така от добро сърце.

То бива консуматорска глупост, ама това е толкова тъпо и нахално, че чак прилича на умишлено.

Кой отрича, че Climber има малко по-лоши показатели като здравина и клас на компонентите??? Нали ИМЕННО ЗАТОВА струва ПО-МАЛКО!!!!!!!!!!
himself като иска яка рамка и е недоволен от евтината да си купи Banshee Morphine или Evil Imperial и да млъква. Да ама не - се някой трябва да ни носи на ръце и ако/като не стане... кой ми сра в гащите що е толкоз лош света :crazy:

himself, по куцата ти логика може да бъде оплюта всяка рамка - просто трябва да игнорираме цената и да я сравним с рамка от по-висок клас.

Изобщооо... мип-мип... :wavey:

спомням си една много стара тема тук със доста голям скандал. Ставаше дума за консуматори и невежство. Някои прогнози се сбъднаха до последната дума, himself e доказателството.

Edit:
[quote]
Когато Драг се научат да правят истински рамки МАКАР и за повече пари тогава ще мога да кажа че драг правят колела,а не... вйелосипйедйее.
[/quote]

А ти що си купуваш евтини рамки??? Като не ти стигат стотинките що пищиш срещу Драг? Те какво са ти виновни, че нямаш парички? :crazy:
Вземи се образовай малко преди да ревеш, проумей какво е пазар, какво е таргет-група, както е ниша и тогава попържай. Като си голям карач що щеш в low-end сегмента?
Аватар
bikerider

Мнениеот afterburner » Чет Окт 05, 2006 9:21 pm

Хм, не реагирайте толкова остро... познавам момчето и мога да кажа, че определено не кара "аграрно"... аз в сравнение с него съм "аграр". В същност той кара доста по-добре от мене, имайки предвид това, че вече може (почти) всичко, което и аз, а кара от 2 пъти по-малко време, с многогратно по-лошо колело...

За овализираното чело - определено ако се кара с плитки чашки не е никакъв проблем това да се постигне, имам много познати с такива проблеми, които карат street без да "аграрят", но все пак... street си е...

Каквото и да се говори - нищо не може да промени факта, че нито заварките проникват в материала както трябва, нито профилите, които се ползват даже са с еднаква дебелина на стените... НЕЗАВИСИМО колко струва рамката, това не е допустимо!

П.С. И аз съм съгласен, че темата беше излишна, но реших да се замеся, защото тона загрубя малко.
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот TLD1 » Чет Окт 05, 2006 9:22 pm

[quote="did"]

[quote="CSI"]

Drag правят рамки за любители а не хора който карат сериозно.[/quote]

Абе вие идиоти ли сте или на такива се правите?

Кой прави рамки за такива, които "карат сериозно" и ги продава по 100 евро???

Като платиш като за здрава рамка, ще имаш и претенции към здравината на рамката. Като избираш бюджетно решение, ще се съобразяваш с това и ако САМ си си виновен за някое счупване, няма да обвиняваш производителя, а себе си.

Ако himself беше написал, че след като е видял пукнатината е отишъл в магазина, там са видяли рамката и са отказали да направят каквото и да е, след което челото се е откъртило, щях да му разбера протестите. Ама да купиш нова рамка, да я пребоядисаш още почти като нова (естествено, после гаранция няма да има!), после да разбереш, че рамката ти е пукната, че челото е овализирано, да продължаваш да караш ... и накрая като се дочупи да обвиняваш ДРАГ... тва е НАХАЛСТВО.
[/quote]

Когато си купиш рамка ти дава6 пари тая рамка е твоя което озна4ава 4е може да прави6 каквиото си поиска6 с нея да я боядисва6 да и маха6 лепенките.Наистина пи6е в гаранционната карта 4е няма6 право да я променя6 (цвят лепенки).200 лева не са малко в предвид доставните цени когато си купи6 хубава рамка никои не гледа боята дали е същата или лепенките дали са там гледа се номер на рамката които се намира отдолу при средното.Определено не искам да се заяйдам просто си казвам мнението и определено не съм съгласен с гаранционните условия както цена спрямо ка4ество
TLD1

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 9:24 pm

[quote="TLD1"]

Когато си купиш рамка ти дава6 пари тая рамка е твоя което озна4ава 4е може да прави6 каквиото си поиска6 с нея да я боядисва6 да и маха6 лепенките.[/quote]

Afterburner, кажи ми как няма да е груб тона, като се пишат такива глупости!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот afterburner » Чет Окт 05, 2006 9:27 pm

[quote="bikerider"]

himself като иска яка рамка и е недоволен от евтината да си купи Banshee Morphine или Evil Imperial и да млъква.
[/quote]

:offtopic: Бляяяя, алуминиеви рамки? За стрийт? :peace: Хората са си измислили CrMo и е доказана ползата при употребата на такива. Като пример давам 3 счупени "безсмъртни" Le Toy 4-ки и 1 напукан на 3-4 места Orange MsIsle, все "яки" рамки... но в дългосрочен план - чупят се и до там. Базирам се на това, което виждам в София, може наистина гореспоменатите две да са толкова качествено изработени, че да се конкурират с хромолито, но веднъж човек изпати ли си...
Аватар
afterburner

Мнениеот afterburner » Чет Окт 05, 2006 9:31 pm

[quote="did"]

[quote="TLD1"]

Когато си купиш рамка ти дава6 пари тая рамка е твоя което озна4ава 4е може да прави6 каквиото си поиска6 с нея да я боядисва6 да и маха6 лепенките.[/quote]

[/quote]

Рost-ът ми бе пуснат преди да бъде публикуван този на TLD. Коментарът ми се отнася за всичко над моя post. Наистина не съм съгласен с цитираното от теб :)
Аватар
afterburner

Мнениеот TLD1 » Чет Окт 05, 2006 9:34 pm

[quote="did"]

[quote="TLD1"]

[/quote]

koe po to4no sa glupostite mr drag
TLD1

Мнениеот Sasho88 » Чет Окт 05, 2006 9:34 pm

"Рамката е сърцето на bike-a" как искате рамка за 200лв да издържи на ваще "Pro, Ghosu, agrar, mega- съм луд" карания, искате нещо професионално, заделете нещо повече от 200лв.Колкото и да е здрав един метал той все пак е податлив на натиск, все пак това не е титано-карбонова-стероийднно-калена с 6000 заварки, това си е проста алуминиева рамчица, ухото за дискът няма да ти се счупи от самосебеси все пак ;)
The bitch is hungry, she needs to tell So give her inches and feed her well
Аватар
Sasho88

Рейтинг: 1352

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 9:40 pm

[quote="TLD1"]
Когато си купиш рамка ти дава6 пари тая рамка е твоя което озна4ава 4е може да прави6 каквиото си поиска6 с нея да я боядисва6 да и маха6 лепенките.
[/quote]

Не. Можеш да правиш каквото щеш освен да не спазваш изискванията на производителя описани в гаранционната карта. Купувайки продукта и получавайки тази карта ТИ като КРАЕН КУПУВАЧ си имаш всички права дадени ти от закона ОСВЕН ЕДНО - НЯМАШ право да нарушаваш условията на гаранцията. Купувайки продукта ти сключваш договор с производителя, че ако рамката има производствени дефекти, ще ти бъде сменена, тоест производителя се задължава да е коректен с теб. В замяна на това ти купувайки рамката се задължаваш да си коректен спрямо производителя и да спазваш условията му. Точка. Всяко отклонение от гаранцията е НЕКОРЕКТНОСТ към производителя и той има пълното право да ти окаже гаранция. Откъде накъде за производителя ще спазва един договор, който е нарушен виновно от другата страна?????

Никой не те задължава да спазваш този договор за покупко-продажба. Ако обаче го нарушиш също така НИКОЙ не може да носи отговорност освен теб. Не може и кино и сладолед. А ако не ти харесват условията, сменяш производителя с друг, вместо да се дуднат глупости.

[quote="TLD1"]
Наистина пи6е в гаранционната карта 4е няма6 право да я променя6 (цвят лепенки).
[/quote]

И значи кво - майната и на гаранционната карта, ама си искам гаранцията, щото съм дал "много" пари?????????

[quote="TLD1"]
200 лева не са малко в предвид доставните цени
[/quote]

И какви са доставните цени. И кой си ти, че да се бъркаш в ценообразуването на производителя и търговската му мрежа? Ще кажеш недоволен клиент. Аз пък ще кажа - разглезен нахалник.

[quote="TLD1"]
когато си купи6 хубава рамка никои не гледа боята дали е същата или лепенките дали са там гледа се номер на рамката които се намира отдолу при средното.
[/quote]

Тук си много прав. А колко струват тия рамки дето никой не му пука за боята???? Или туй да го премълчим. Нямам впечатление да си тъп, така че остава един извод.

@did: чакам да се появи трети такъв умник... шансовете това да е кампания срещу Drag растат със всеки такъв "глупав" пост. Иди после разправяй, че нямаш сестра... :nuts:

Edit:
[quote="TLD1"]
Определено не искам да се заяйдам просто си казвам мнението и определено не съм съгласен с гаранционните условия както цена спрямо ка4ество
[/quote]

Ми плащай повече за по-хубави и скъпи рамки вместо да ревеш срещу Драг. Те предлагат това. Като не ти харесва бегай улево и изкарвай пари за по-добри неща.

Баси хората сте, вместо да поощрявате конкуренцията като избирате това което искате и бачкате за да си го купите... все сте недоволни, все искате на аванта, все някой да ви "оправи" и прочие... :crazy:
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 9:41 pm

[quote="TLD1"]

[quote="did"]

[quote="TLD1"]

[/quote]

koe po to4no sa glupostite mr drag
[/quote]

Хммм... Ако попрочетеш малко мненията ми тук ще се убедиш сам, че съм всичко друго, но не и Мистър Драг. Питай tailor колко пъти ме е псувал наум ;) Обаче не мога да си трая, когато дрънкате глупости.

Няма смисъл да ти обяснявам каквото и да е, нямам време за губене.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот himself » Чет Окт 05, 2006 9:41 pm

Ако обичаш не ми се сопвай щот не си ми никакъв разбра ли? А сега искам да отговоря на нападките: Аз за тези пари не съм очаквал кой знае колко. Did ти отбеляза че рамката се продава за смешни пари... а не си ли правиш сметката драг за колко ги копуват,каква им е печалбата и до колко не разбират от каране? И какво повече ще струва 2 заваки повече (тръбите към челото), защо се водят подсилки,като НЕ СА ТАКИВА!!! Аз не си искам гаранцията,просто защото не ми се разправя - хора с очевидни дефекти не съм им ги признавали а какво остава за моя Клаймър с свалена боя и лепенки (гаранцията отпада -?!?!?!?) И най-важното: ЗАЩО ЗА ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ОТ ПЪРВИЯ Cliber ДО Assault И ДОРИ C2 (вече 1 нелепо спукано при челото - afterburner) ДРАГ не подобряват рамките си в този клас а дори напротив - РАЗВАЛЯТ ГИ.
Аватар
himself

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 9:49 pm

@himself: ако обичаш не се сопвай на Драг щот не си им никакъв, разбра ли? :bulb:

Ако не си доволен действай и купвай по-хубаво. Има и други хора на света освен тебе и те харесват тези рамки за цената на която са ги взели.

Далеч си от Центъра на Вселената, Принце... :nuts:

поздрав с Queen - "Who wants to live forever"...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 9:52 pm

[quote="himself"]

Ако обичаш не ми се сопвай щот не си ми никакъв разбра ли?[/quote]

Като не си искал мненията на хора, които не са ти никакви, що пускаш тема във форума? Да си поплюеш на воля ли?

[quote="himself"]

Did ти отбеляза че рамката се продава за смешни пари... а не си ли правиш сметката драг за колко ги копуват,каква им е печалбата и до колко не разбират от каране?
[/quote]

Това не е нито моя, нито твоя работа да го коментираме. Аз колело на Драг не съм карал, но и да си купя и да карам, и да съм доволен и да не съм доволен, такава тема от мен няма да видиш.

[quote="himself"]

И какво повече ще струва 2 заваки повече (тръбите към челото), защо се водят подсилки,като НЕ СА ТАКИВА!!! Аз не си искам гаранцията,просто защото не ми се разправя - хора с очевидни дефекти не съм им ги признавали а какво остава за моя Клаймър с свалена боя и лепенки (гаранцията отпада -?!?!?!?) И най-важното: ЗАЩО ЗА ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ОТ ПЪРВИЯ Cliber ДО Assault И ДОРИ C2 (вече 1 нелепо спукано при челото - afterburner) ДРАГ не подобряват рамките си в този клас а дори напротив - РАЗВАЛЯТ ГИ.
[/quote]

Ми като не ти харесва, вързан с три синджира ли те закараха точно такова колело да си купиш бе? Харесва ти - купуваш, не ти харесва - не купуваш! Клиентите така "гласуват" за или против някой продукт, не чрез храчки из форумите.

Можеше да пуснеш снимките, можеше да споменеш фактите за това как са заварени. Това щеше да е полезна информация и другите да знаят като ще купуват. Ама ти, НЕ, това не стига, трябваше непременно да напишеш "тогава ще мога да кажа че драг правят колела,а не... вйелосипйедйее."

Ей за тва ти се сопкам!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TLD1 » Чет Окт 05, 2006 10:01 pm

DIDI нямаш време за губене ама много бурзо отговаря6 маи няма6 кои знае ква работа.
TLD1

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 10:04 pm

[quote="TLD1"]

DIDI нямаш време за губене ама много бурзо отговаря6 маи няма6 кои знае ква работа.
[/quote]

did са ми инициалите. Тва последното I си го заври някъде.

Както не ти е работа да държиш сметка как Драг си образуват цените и какви гаранционни условия поставят, така не ти е работа да ми държиш на мен сметка дали имам или нямам работа.

Моето време си е мое време, гаранционните карти на Драг са гаранционни карти на драг. Свикни, че има на тоя свят неща, които не можеш да промениш, колкото и да мрънкаш.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 10:05 pm

TLD: че си прост разбрах, имаш ли друго да кажеш?
Аватар
bikerider

Мнениеот himself » Чет Окт 05, 2006 10:06 pm

Добре значи... каква грешка че исках да покажа с факти че тази рамка е наистина слаба за това за коети си мислят че може да се използва някои хора (в това число Нина от Веломания например - да не цитирам) Разбрах ви идеята - кат нямам пари да си го на..кам но това че рамката с малко повече мисъл на същите пари е би могла да е 5 пъти по-добра никои не казва... но щом аз съм виновен добре - комерса печели
Аватар
himself

Мнениеот TLD1 » Чет Окт 05, 2006 10:08 pm

didi почна и с обидите няма проблем кадето искаш да ти го завра и като не е моя работа не споменаваи 4е си нямал време за губене да пи6е6
TLD1

Мнениеот did » Чет Окт 05, 2006 10:09 pm

[quote="himself"]

Добре значи... каква грешка че исках да покажа с факти че тази рамка е наистина слаба за това за коети си мислят че може да се използва някои хора (в това число Нина от Веломания например - да не цитирам)[/quote]

Ако беше показал същите факти и снимки, но си беше спестил обобщаващите коментари за фирмата-производител, които са некоректни и неетични, никой нищо лошо нямаше да ти каже.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TLD1 » Чет Окт 05, 2006 10:11 pm

ами в такъв момент просто се заключва темата и се приклю4ва 6том е некоректно написана темата
TLD1

Мнениеот bikerider » Чет Окт 05, 2006 10:12 pm

@afterburner: моите уважения, но самото наличие на темата е достатъчна грубост, затова и загрубяха нещата.
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Архив