Първото нещо,което сдаде багaжа беше челото - не спукване а разширяване с близо 1 мм от долната страна.Това от своя страна изкриви стержена на вилката (Стандартната XCP) и спука 3 чашки. Следващата радост беше доста неочаквана- съвсем случаино преди около 2 месеца забелязах пукнатина (почти цялостно счупване ) в дясната долна траба точно преди триъгълника. Но това може би до някъде се дължи на моите 360 -тки които усукват доста.Последва счупване на ухото за диск + преходника,но за това няма да говоря,просто защото всички знаят за какво иде реч...2 седмици преди да забележа въпросното спукване отзад видях нещо като пукнатина в долната част на челото,но тъй като бях пребоядисвал рамката реших че лака се е напукал. Оставих го така и го наглеждах всеки ден.И сега се доближаваме към актуалните събития,които ме накараха да напиша тази тема... Преди най-много месец забелязах че пукнатината сериозно се е разширила но просто нямах пари за заварка защото вече хвърлих доста за други поправки + 20 за заварката отзад. И вчера дойде краят - знах че е спукана и не смеех да я мъча много. Но при приземяването (ако може така да се нарече)на 1 мизерен tail tap от виража на НДК.... ПРАССС.... курмилото заедно с вилката и челото си ми останаха в ръцете. Добре че нищо ми нямаше, а дори не искам да си представям какво щеше да се случи ако това беше станало от някой по-сериозен скок... и след случката имахме възможност за първи (поне за мен и още 5-6 човека) какво по дяволите е сбъркано на тази рамка:
Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] PICT0357.JPG
33.84 KB
Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] PICT0359.JPG
31.05 KB
Ще се изразя просто: Така наречените подсилки при челото не са никакви подсилки а се явяват отслабители на рамката. Самите траби не са заварени и дори прилепени към челото а заварката минаво по челото,през подсилката и обратно.Ето това е нещо което не очаквах... друг абсурд е РАЗЛИЧНАТА дебелина на тръбите - в лявата част бе не повече от 1 мм а дясната 2... без коментар. Като заключение или по-скоро апел към копувачите ще кажа: За Бога, Не си купуваите драг Climber, Assault , C2!!! Когато Драг се научат да правят истински рамки МАКАР и за повече пари тогава ще мога да кажа че драг правят колела,а не... вйелосипйедйее.

Download Attachment: [img]images/icon_paperclip.gif[/img] Copy of 180.JPG
42.81 KB