Надявам се темата да не се превърне в поредното поле за лични нападки и само заради това си позволявам да се намеся в нея, за да може нещата евентуално да потръгнат с разумни доводи...
[/quote]
A, аз нищо не трябва да доказвам на никого, така че темата е приключила за мен.
Ще си позволя да ти отговоря:
[quote="bikerider"]
Става дума за следното: от една страна, много ми е трудно, направо невъзможно, да си представя, че голям производител като Scott не си тества рамките (състезателно и по други начини) преди да ги пусне на пазара. Това, че не ги тестват у нас, мисля, е напълно разбираемо

[/quote]
През цялото време визирам вносителя на рамки Скот. Не съм имал предвид Scott USA по никакъв начин, щях да го напиша иначе. Позволих си да отбележа, че за разлика от Ram Bikes, които имат няколко team players, Scott Bulgaria или както там се нарича вносителя нямат такова нещо и следователно пред широката публика се продава предимно името Scott, а не реален тестван в български условия продукт. MAN6 може да ме нарича както си ще, но тези неща са явни.
[quote="Admin"]
От друга страна, погледнато отстрани се получава следното: ти казваш примерно, че задницата на Scott-а се суче повече, което е аргументирано предположение, особено ако въпросният модел наистина не е с 12мм проходна ос.
[/quote]
Това може да е и мой пропуск - аз поне не съм виждал 2005 HO с 12мм ос да се продава тук. Така че автоматично приех въпроса за варианта с автомат и съответно коментирах него.
[quote="Admin"]
Под доказване имам предвид измервания от типа на тези, които се правят в сп.Bike (германското) например.
Това
[/quote]
Съвсем просто ще го кажа - относно здравина 150 е повече от 135 и толкова. Нямам нужда от лаборатория за да го докажа. Този стандарт не е измислен ей така и специални за екстремни рамки мисля, че няма място за сравнение. MAN6 може да ми говори колко съм паднал, на мен тези числа ми говорят еднозначно. Пък и не знам - за мен някакси има значение колко ми се суче задницата в завой.