Задават се промени в МТБ-БГ

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот kotka12 » Сря Ное 15, 2006 5:10 pm

присъединявам се към Ноемврийския
ГОВОРЕТЕ НА РАЗБИРАЕМ ЕЗИК, ГАДОВЕ:D

Любо, успех:agree:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Сря Ное 15, 2006 5:14 pm

[quote="КънчоДамянов"]

Въпросът който ми е най-интерес е "Как ще се реши проблема с така наречените 'пубери'?"
[/quote]

К'во пък ти пречат пуберите?

Аз съм твърдо против идеята за платен сайт.

Пожелавам успех на Любо и Капитана и всички останали! :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Сря Ное 15, 2006 8:26 pm

ако ги няма тези дето ги етикувате 'пубери' и форума и покрай него сайта не само няма да се разрастват но и толкова ще се свият, че всичко ще се върне на ниво от преди 2+г
днешните пубери са утрешните Шейди, Елиън а защо не и някои дори още по-откачени звезди.
Щом сайта ще е в БГ оставаме на милостта на пиър-акулите ... все пак има вероятност да е 'по-добре' от сега (в кавички щото не мога да си го представя по-добре)
но за 'новия' форум - знам че до сега никой не ме е питал, сега не ме пита и занапред никой няма да ме пита - все пак съм изцяло твърдо абсолютно против. Особено някакъв такъв грозен и общо-взето малоумен (в смисъл отвратително скучен) като phpbb ... ква ще версия да е, една хубава не съм видял до тук

ЧЗВ е безмислено старо, ако някой чак толкова си цени тъпизмите да си ги препише в тетрадка ?

Update на достатъчено брой DNS-и отнема около 20-24ч, този downtime (ден-два) ще е само за форума (щото сайта Админ Любо си го има локално) или поради някаква друга причина първо ще се трие, после ще се обнови зоната и чак после ще се качва на новото място ? питам от келешлък.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Мнениеот Krismars » Сря Ное 15, 2006 9:10 pm

А защо не нашравите като някои чужди форуми да има зона за новите потребители които не винаги са "пубери" и примерно след месец да могат да зимат участие в другите теми!?
ПС Само нз дали беше месец или някакво друго условието ама ако админ хареса идеята може да измисли нещо по въпроса
Аватар
Krismars

Мнениеот КънчоДамянов » Сря Ное 15, 2006 9:19 pm

[quote="Alien"]

[quote="КънчоДамянов"]

Въпросът който ми е най-интерес е "Как ще се реши проблема с така наречените 'пубери'?"
[/quote]

К'во пък ти пречат пуберите?

Аз съм твърдо против идеята за платен сайт.

Пожелавам успех на Любо и Капитана и всички останали! :)
[/quote]

Влез тук: http://moto.zonebg.com/forum/ и виж колко по-красиво и приятно е ,когато няма безмислени изказвания на 12 годишни младежи.Нямам нищо против тях,но те не разбират спорта по правилен начин(според мен) и това много ме дразни!
Постоянно се задават глупави въпроси.Това грози иначе толкова приятната обстановка във форума.Имам още куп много аргументи,но точно в момента не мога да се сетя,ако стане по-късно ще ги напиша.
едит:@Krismars Това е много добра идея!Напълно подкрепям!
КънчоДамянов

Рейтинг: 1200

Мнениеот ripai » Сря Ное 15, 2006 9:28 pm

[/quote]

Kън4о Кън4о ама :lol:и ти кво говориш като и ти си от тези недорасли пубери:lol:
колело без гуми
Аватар
ripai

Рейтинг: 929

Мнениеот bluskanie » Сря Ное 15, 2006 9:30 pm

Значи доколкото разбирам вие искате МТБ-БГ да е затворено пространство само за Про-та ли?

Представете си едно дете на 12 години как рови из интернет, попада на сайт за колоездене, гледа някви снимки на едни батковци с колелета как се кефят и си вика... еййй кул батко, я да видим кво става тука... и после "Тате земи ми колелоооо" Тва е в нашия случай, а в този, който вие предлагате е следното " Пфф тия ламери и пари ше ми искат, ебати тъпото, я да ида на електронните игри, там и козче може да излезе нещо"...

Кънчо Дамянов, нищо против теб, дори не те познавам, но ти... просто какви въпроси си задавал, когато си се запознавал със спорта? Просто глупави или просто някакви други?

Аз лично искам колкото се може повече деца да научават за този спорт и да му се радват, без да ме интересува тъпи ли са или умни, и главната причина е в една друга тема, наречена "The latest... shit... literally". Ма т'ва няма нищо общо с настоящата тема...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Ozzie » Сря Ное 15, 2006 10:09 pm

[quote]МТБ-БГ достигна критичен размер[/quote]
[quote]Затова напоследък все по-често се появяват съобщения от типа "Service Unavailable"[/quote]
Има достатъчно теми, който могат да бъдат затрити без да се чудиш настъпваш ли някой по мазола или не. Какъв е смисъла да съществуват безсмислени теми в който не е писано от година, а понякога и повече? Или най- малкото да бъдат заключени. Раздела "Бла- бла" определено води по брой на постовете и е на едно от челните места по брой теми. Колко от тях обаче има смисъл да съществуват повече от 3-4 месеца примерно?
П.С. Извинявам се, ако имам правописни грешки.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Admin » Сря Ное 15, 2006 10:59 pm

Ozzie, проблемът е, че със сегашния форум триенето на всяка тема и всеки пост става отделно, което губи ужасно много време. Това ми пречи да прочиствам форумите регулярно, защото през лятото просто няма как да съм по цял ден на компютъра и те се задръстват и после става още по-зле. Същото е и с офтопика, и с караниците и т.н. С две думи, много е нефункционално положението в момента :)

screamBoy, има шанс и да не е phpBB2, но не мога да кажа нищо в момента. Трябва да се направят съответните проби и да се преценят доста неща ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Чет Ное 16, 2006 3:36 am

ааа любо, знам че не е по темата, но и днес в строежа беше екстра... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот bikerider » Чет Ное 16, 2006 11:01 am

[quote="bluskanie"]

Значи доколкото разбирам вие искате МТБ-БГ да е затворено пространство само за Про-та ли?
[/quote]

По-скоро искат зона за карантина :)

[quote="bluskanie"]
Представете си едно дете на 12 години как рови из интернет, попада на сайт за колоездене, гледа някви снимки на едни батковци с колелета как се кефят и си вика... еййй кул батко, я да видим кво става тука... и после "Тате земи ми колелоооо" Тва е в нашия случай, а в този, който вие предлагате е следното " Пфф тия ламери и пари ше ми искат, ебати тъпото, я да ида на електронните игри, там и козче може да излезе нещо"...
[/quote]

Има и други деца на по 12 години, такива които слушат с цел. И целта не е "cool батко" ;)

[quote="bluskanie"]
Кънчо Дамянов, нищо против теб, дори не те познавам, но ти... просто какви въпроси си задавал, когато си се запознавал със спорта? Просто глупави или просто някакви други?
[/quote]

Не познавам лично Кънчо Дамянов и ще прощаваш, че се намесвам - искам да ти кажа какви въпроси аз задавах - никакви. Само гледах, четях и помнех. След което си мислех за туй-онуй. Давам ти себе си като пример, че мислиш силно уравниловъчно и приемаш автоматично всички "12 годишни" за идиоти.

Относно идеята - аз отдавна съм се изказал за нуждата от някакво, съвсем минимално като ефект разделение, но Admin многократно е декларирал, че е на обратното становище, така че тая тема да се повдига едва ли има смисъл - ако Admin реши иначе, може и да има "карантина" за нови user-и, макар че според моето скромно мнение една карантина ще доведе до отлив. Според мен поне никому не е изгодно mtb-bg да се превърне в елитарен клуб, но не е и приятно както е в момента. И понеже за съжаление смислен истински среден вариант едва ли може да се измисли, аз съм на страната на по-малкото зло, а именно така както е в момента.

[quote="bluskanie"]
Аз лично искам колкото се може повече деца да научават за този спорт и да му се радват, без да ме интересува тъпи ли са или умни, и главната причина е в една друга тема, наречена "The latest... shit... literally". Ма т'ва няма нищо общо с настоящата тема...
[/quote]

Тук смесваш поемане на информация с участие. Досега говорим за участието, а ти говориш в момента за поемането на информация. Много хора просто четат форума без да пишат в него, тях някакси ги пропускаш или?

Ма тва всъщност няма нищо общо с настоящата тема... :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Чет Ное 16, 2006 11:44 am

[quote="bikerider"]

Давам ти себе си като пример, че мислиш силно уравниловъчно и приемаш автоматично всички "12 годишни" за идиоти.

[/quote]

Не. Смятам, че голям процент от 12 годишните просто нямат информация... и не е срамно ако попитат нещо, което не знаят. Може и да четат, но е друго, когато някой им разясни питанките ПЕРСОНАЛНО. Не очаквай 12 годишен да разсъждава като теб... дори и да стане след време 2 пъти по-умен и зрял от теб.

Освен това, 12-годишните НЕ ТЪРСЯТ тази информация. АКО я видят и им хареса евентуално се задълбочават. Според мен тук е голямата цел на сайт, като този. Да създаде ИНТЕРЕС. А, с платени регистрации това ще става малко по-трудно, според мен. :beer:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот kotka12 » Чет Ное 16, 2006 12:06 pm

Платено съобщение:
Във връзка с все по-зачестяващите обвинения срещу 12 годишните, сменям ника си от kotka12 на коткаПРО:)

Аватар
kotka12

Мнениеот halcor » Чет Ное 16, 2006 12:12 pm

@kotka12, @NovemberCharlie

Идеята е сегашното FAQ да се приведе във вид подобен на Wikipedia. Това позволява лесно редактиране/добавяне и удобно (пре)структуриране на информацията от колкото си искаш хора, на които е дадено право да пипат. Просто обсъждаме как технически съществуващата база автоматизирано (доколкото може (а то може в никак нелоша степен)) да се прехвърли в новия формат.
Аватар
halcor

Мнениеот КънчоДамянов » Чет Ное 16, 2006 2:54 pm

@bikerider,проблема е точно в това,че другите не правят така както ти си правил/правиш.
Ето за такива изказвания говоря: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=17831 .Виж топик-а на @TLC-attack.В случая той не е на 12,а на 16.Жалко...
КънчоДамянов

Мнениеот kotka12 » Чет Ное 16, 2006 4:37 pm

@ halcor

благодаря за уточнението:)
аз пък мислех, че говорите нещо гадно за мен и Ноемврийския:D
малка за бележка:
хем съм казал, че веке съм коткаПРО ти па с тва 12:D
:beer:

@Ноемврийския
те не приказвали за нас, бре
олекна ми:)
май не трябваше да ги пускаме на поръчка:D

Аватар
kotka12

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Ное 16, 2006 4:45 pm

[quote="halcor"]

@kotka12, @NovemberCharlie

Идеята е сегашното FAQ да се приведе във вид подобен на Wikipedia. Това позволява лесно редактиране/добавяне и удобно (пре)структуриране на информацията от колкото си искаш хора, на които е дадено право да пипат. Просто обсъждаме как технически съществуващата база автоматизирано (доколкото може (а то може в никак нелоша степен)) да се прехвърли в новия формат.
[/quote]
Благодаря!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Чет Ное 16, 2006 6:33 pm

[quote="КънчоДамянов"]

@bikerider,проблема е точно в това,че другите не правят така както ти си правил/правиш.
[/quote]

Съгласен съм с оценката ти на TLC-attack, исках да кажа, че не всички са като него - има хора, които си мълчат, вместо да дрънкат глупости, тях също трябва да ги отчитаме, когато си съставяме мнение. Вярно е, че не е ясно какъв процент са, но това няма и значение.

bluskanie е прав - няма ли интерес, няма да има и посещения. А интереса само ще спадне с едно разделение на "нови" и "стари". И на мен ми се ще да има разделение, за да ми е мирна главата от разни елементчета, но за жалост така ще се убие и интереса в останалите, пък и какво ми се иска на мен не е най-важното нещо на света. И понеже няма как да се разграничат едните от другите без да се ощети mtb-bg най-добре е да остане положението както е, а вместо разделение да се намери някакъв друг начин за озаптяване на дебилите - например ignore.

Нали се сещаш - все едно да искаме да изолираме мутрите по улиците - кой е мутра - който кара лъскава кола. Да ама не...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот boi4ka » Пет Ное 17, 2006 10:08 pm

Желая ви успех и безаварийно прехвърляне:agree::)
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот axelmax » Съб Ное 18, 2006 12:51 am

Деление трябва да има ,напълни се с недоразвити същества

имах лошия късмет да комуникирам с дже такива човечете и толкова тъпота не съм виждал,казвам ви дебили отсекъде

сигурно родителите им не са по стока,или голями егоисти

Про едно разделение ,нещата ще са ясни. Няма да има ,кой да отговаря на адски олигофренските теми дето се пускат постоянно,и ще се научат в ЧЗВ.Ние "старите" ше можем да се развиваме ида обсъждаме далеч по интерсни неща и да слагаме интерестните и ползотворни теми в другия форум.

Дали да е платен форума за напреднали ?
Не ,определено не,не виждам смисъл,с една дума НЕ.

@kotkaпро-
:santa2::santa2::roll2::roll2::roll2::roll2::roll2:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот did » Съб Ное 18, 2006 12:55 am

[quote="axelmax"]

Ние "старите" ше можем да се развиваме ида обсъждаме далеч по интерсни неща и да слагаме интерестните и ползотворни теми в другия форум.
[/quote]

хмх... погледнато от тази гледна точка... няма много смисъл от два еднакви форума.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот BikeArea » Съб Ное 18, 2006 12:59 am

Едва ли има нужда от напомняне, но в тази суматоха по преместването и избора на нов формат някой може да забрави. А именно:
оставете линкове към новото място и повече информация за проблемите (ако има такива), които всеки потребител сам за себе си трябва да реши.
Не разбирам много от подобен тип операции в интернет, но като ви слушам какви ги говорите преместването няма да е лесна работа! Така, че успех! :beer:
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот Admin » Съб Ное 18, 2006 9:06 am

[quote="BikeArea"]

А именно:
оставете линкове към новото място и повече информация за проблемите (ако има такива), които всеки потребител сам за себе си трябва да реши.
[/quote]

Това не го разбрах :) Към кое ново място да оставим линкове и къде точно да ги поставим? Може би имаш предвид към старото място?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот axelmax » Съб Ное 18, 2006 10:35 am

[quote="did"]

[quote="axelmax"]

Ние "старите" ше можем да се развиваме ида обсъждаме далеч по интерсни неща и да слагаме интерестните и ползотворни теми в другия форум.
[/quote]

хмх... погледнато от тази гледна точка... няма много смисъл от два еднакви форума.
[/quote]

ако има ,че малки олигофрени няма да ги има
Аватар
axelmax

Мнениеот marshall__ » Нед Ное 19, 2006 3:18 pm

[quote]Задават се промени в МТБ-БГ
[/quote]

Ех, най-накрая.
Наистина чудесни новини!
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот BikeArea » Вто Ное 21, 2006 9:15 pm

[quote="Admin"]

[quote="BikeArea"]

А именно:
[/quote]

Това не го разбрах :) Към кое ново място да оставим линкове и къде точно да ги поставим? Може би имаш предвид към старото място?
[/quote]

Под новото място имах предвид евентуално преместване на сайта от www.mtb-bg.com някъде другаде, ако се наложи. Не знам колко са драстични промените...
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот jujko » Вто Ное 21, 2006 9:42 pm

яз мисля че имам предложение как да на се флооди форума.та в секцията купува продава някой като пусне тема само тои да може да пише в нея.демек да е заключена за сички потребители но само тоя дето си я е постнал да може да допалва инфо.така никой няма да се нерви.а които иска да купува или да продава ще пуска инфо на лс или icq ili skype или квото и да е било там.а също така всяка тема да в раздела купува продава да си има изисквания като година,састояние,цена.... и така на татака.тва е само за КУПУВА ПРОДАВА а на другите места всеки да може да си пише кадето си иска.мисля че това няма да изнервя никой с излишни коментари и няма да има караници за неумесни постове в дадена тема.

п.п. абе @Admin може ли да ми смениш ника от jujko na juju че нещо много ме дразни а не искам да се пререгистрирам =}
Skype - jujko_
ICQ - 255373017
Аватар
jujko

Мнениеот axelmax » Чет Ное 23, 2006 10:37 pm

и така някои може да си продава опасни стоки без никои да може да предопреди хората
Аватар
axelmax

Мнениеот ddevil » Чет Ное 23, 2006 10:57 pm

[quote="axelmax"]

и така някои може да си продава опасни стоки без никои да може да предопреди хората
[/quote]

[b]Мда-а-а като Уран, нали?:rofl::rofl::rofl:[/b]
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот jujko » Пет Ное 24, 2006 8:42 pm

според мене тва е най-добрата идея да се предпазим от фродарите като тебе axelmax и от хора който пишат "аааа мнгог пари, аа не си заслужава .......
на мен ми писна от такива.не издаржам.спомням си форума предо година и половина имаше само 1 или 2 такива и беше рай.а и като продавам стока която е опасна този които знае за нея ше пусне тема в деуг раздел.та админе замисли се плс
Skype - jujko_
ICQ - 255373017
Аватар
jujko

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта