[quote="bluskanie"]
Значи доколкото разбирам вие искате МТБ-БГ да е затворено пространство само за Про-та ли?
[/quote]
По-скоро искат зона за карантина
[quote="bluskanie"]
Представете си едно дете на 12 години как рови из интернет, попада на сайт за колоездене, гледа някви снимки на едни батковци с колелета как се кефят и си вика... еййй кул батко, я да видим кво става тука... и после "Тате земи ми колелоооо" Тва е в нашия случай, а в този, който вие предлагате е следното " Пфф тия ламери и пари ше ми искат, ебати тъпото, я да ида на електронните игри, там и козче може да излезе нещо"...
[/quote]
Има и други деца на по 12 години, такива които слушат с цел. И целта не е "cool батко"
[quote="bluskanie"]
Кънчо Дамянов, нищо против теб, дори не те познавам, но ти... просто какви въпроси си задавал, когато си се запознавал със спорта? Просто глупави или просто някакви други?
[/quote]
Не познавам лично Кънчо Дамянов и ще прощаваш, че се намесвам - искам да ти кажа какви въпроси аз задавах - никакви. Само гледах, четях и помнех. След което си мислех за туй-онуй. Давам ти себе си като пример, че мислиш силно уравниловъчно и приемаш автоматично всички "12 годишни" за идиоти.
Относно идеята - аз отдавна съм се изказал за нуждата от някакво, съвсем минимално като ефект разделение, но Admin многократно е декларирал, че е на обратното становище, така че тая тема да се повдига едва ли има смисъл - ако Admin реши иначе, може и да има "карантина" за нови user-и, макар че според моето скромно мнение една карантина ще доведе до отлив. Според мен поне никому не е изгодно mtb-bg да се превърне в елитарен клуб, но не е и приятно както е в момента. И понеже за съжаление смислен истински среден вариант едва ли може да се измисли, аз съм на страната на по-малкото зло, а именно така както е в момента.
[quote="bluskanie"]
Аз лично искам колкото се може повече деца да научават за този спорт и да му се радват, без да ме интересува тъпи ли са или умни, и главната причина е в една друга тема, наречена "The latest... shit... literally". Ма т'ва няма нищо общо с настоящата тема...
[/quote]
Тук смесваш поемане на информация с участие. Досега говорим за участието, а ти говориш в момента за поемането на информация. Много хора просто четат форума без да пишат в него, тях някакси ги пропускаш или?
Ма тва всъщност няма нищо общо с настоящата тема...