DRAG the bomb vs DRAG behemoth

Този форум е заключен, тъй като на негово място бяха създадени няколкото продуктови форума по-горе.

DRAG the bomb vs DRAG behemoth

Мнениеот cichlidi » Нед Ное 19, 2006 11:57 am

Така да ви чуя коя рамка е по-здрава, по-добра и по-добре работеща. Ще се използва от не чак толкова начинащ спускач.:beer: Демек средно.
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

Мнениеот mango » Нед Ное 19, 2006 12:43 pm

:rofl: Демек средно :rofl: :rofl:
Аватар
mango

Рейтинг: 1174

Мнениеот airborneone » Нед Ное 19, 2006 12:51 pm

бомбата я забравяш (избиваш си я от главата като идея) .
Бехемота малко по-бива , може би ще ти върши работа като за "начинаещ"... Само, че трябва да му се смени шока.
п.п.
за кой модел бехемот говориш?
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот I need money » Нед Ное 19, 2006 1:59 pm

[quote="airborneone"]

бомбата я забравяш (избиваш си я от главата като идея) .
Бехемота малко по-бива , може би ще ти върши работа като за "начинаещ"... Само, че трябва да му се смени шока.
п.п.
за кой модел бехемот говориш?
[/quote]
По добре по стария бехемот 4е този новия е много злуе:xx(::disagree::crazy2:
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот cichlidi » Нед Ное 19, 2006 4:03 pm

Ами един френд ще я кара и пита коя е по-здрава и по-добре работеща рамка. бомбата 06 или бехемода 05
Аватар
cichlidi

Мнениеот airborneone » Нед Ное 19, 2006 5:23 pm

[quote="cichlidi"]

Ами един френд ще я кара и пита коя е по-здрава и по-добре работеща рамка. бомбата 06 или бехемода 05
[/quote]

кажи му нито едната нито другата за дх! по-добре нещо твърдо да си вземе да си се кефи!
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот GECKO » Нед Ное 19, 2006 6:29 pm

[quote="I need money"]

По добре по стария бехемот 4е този новия е много злуе:xx(::disagree::crazy2:
[/quote]

Не е така, най-новия Behemoth (който в момента стои на НестероФ) е с доста прилична (икономично насочена) сглобка. Наистина има нужда от друг амортисьор но като цяло е по-пригоден за планина от онова другото :D

Реално погледнато двата велосипеда дори не са в един клас, но моят избор между гореспоменатите определено е Behemoth-a

Да отбележа, говоря за най-новия Behemoth 06 модела от 05 наистина...... тз :D
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот SimonBike » Нед Ное 19, 2006 7:54 pm

Еми според мене Bomb 06 е по-добър вариянт.
1. Мн по лесно се лагерова, което пък позволява на рамката по добре да работи
2. Един "начинаещ" приятел си зе бехемот и за 2 месеца го напраи на гъз - 0.5 cm луфтове във всички възможни болтове не кобилицата, луфт в главната втулка, спукани уши

Все пак твоя приятел си решава. Аз карам бомба и съм мн доволен.

П.П. Airbornone е прав за тва че е мн по-добре да си земеш твърдак, поне е по-сигурно. :beer:
Има още мнооого да се уча, затова простете ако задавам тъпи въпроси :)
SimonBike

Рейтинг: 1218

Мнениеот cichlidi » Пон Ное 20, 2006 2:18 pm

Става дума за рамката на бехемода онази с червената задница с едно люлеещо се рамо.:angel2::beer:
Аватар
cichlidi

Мнениеот cichlidi » Пон Ное 20, 2006 3:06 pm

А забравих ще питам тук, че да не пускам нова тема. Значи моят приятел пита какво ви е мнението за таси вилка SR Suntour SF-DURO-TRIPLE? Заслужава ли си парите? Тоест той мен пита ма кано незнам........:^::beer:
Аватар
cichlidi

Мнениеот EmZo » Пон Ное 20, 2006 7:40 pm

[quote="cichlidi"]

Става дума за рамката на бехемода онази с червената задница с едно люлеещо се рамо.:angel2::beer:
[/quote]

Аз карам такава рамка(с лагеровано рамо)вече повече от две години и... съм много доволен. Не скачам с него, но хърча по доста тежки терени. Не съм прекалено тежък, но доволно - около 70кг. Единствената забележка за 8-9000км. е че от известно време започна едно пукане. Но то по никакъв начин (поне за сега не влошава сигурността или работата на рамката, просто малко дразни, от около година се появи и през изминалото време не съм го жалил хич, но няма никаква промяна, рамката не е спукана.).
За цената си рамката е чудесна и със сигурност и за по-тежки терени надолу е достатъчно издръжлив(при моето каране)и е къде къеде по добре от твърдак (при правилната комбинация със шок разбира се).

В момента единствения довод да си взема каквато и да е било друга рамка от БГ пазара е, че повечко въртя нагоре и ми трябва нещо по-леко, но не и твърдак.

След като си лагеровах рамката единствения луфт, който ми се отвори при положение, че си я бъхтя по доста тежки терени от време на време е в захвата на шока, понеже с новия такъв нямах подходящи втулки, и при положение че доста време го карах с луфт, като си сложих втулчиците всичко заспа като ново.

И моля ти се не ги слушай такива като [b]SimonBike[/b].

@SimonBike Всичко зависи от чвоека който го кара.

А и не съм сигурен [b]airborneone[/b], на какво основание ти препоръчва твърдак, никъде не го видях да споменава да е карал рамка Behemoth и после твърдак за да има база за сравнение.

И изобщо не знам защо хора които не са карали такава рамка дават акъл, да пишат в Бла бла.
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Назад към ПРОДУКТ - КОНСУЛТ