[quote="cichlidi"]
Става дума за рамката на бехемода онази с червената задница с едно люлеещо се рамо.

:beer:
[/quote]
Аз карам такава рамка(с лагеровано рамо)вече повече от две години и... съм много доволен. Не скачам с него, но хърча по доста тежки терени. Не съм прекалено тежък, но доволно - около 70кг. Единствената забележка за 8-9000км. е че от известно време започна едно пукане. Но то по никакъв начин (поне за сега не влошава сигурността или работата на рамката, просто малко дразни, от около година се появи и през изминалото време не съм го жалил хич, но няма никаква промяна, рамката не е спукана.).
За цената си рамката е чудесна и със сигурност и за по-тежки терени надолу е достатъчно издръжлив(при моето каране)и е къде къеде по добре от твърдак (при правилната комбинация със шок разбира се).
В момента единствения довод да си взема каквато и да е било друга рамка от БГ пазара е, че повечко въртя нагоре и ми трябва нещо по-леко, но не и твърдак.
След като си лагеровах рамката единствения луфт, който ми се отвори при положение, че си я бъхтя по доста тежки терени от време на време е в захвата на шока, понеже с новия такъв нямах подходящи втулки, и при положение че доста време го карах с луфт, като си сложих втулчиците всичко заспа като ново.
И моля ти се не ги слушай такива като [b]SimonBike[/b].
@SimonBike Всичко зависи от чвоека който го кара.
А и не съм сигурен [b]airborneone[/b], на какво основание ти препоръчва твърдак, никъде не го видях да споменава да е карал рамка Behemoth и после твърдак за да има база за сравнение.
И изобщо не знам защо хора които не са карали такава рамка дават акъл, да пишат в Бла бла.